|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:20 am
filip_pokrzywniak Witajcie ludzie!!!! (jedynie że nie wszyscy są tu ludzmi ^^") doberek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:21 am
filip_pokrzywniak Witajcie ludzie!!!! (jedynie że nie wszyscy są tu ludzmi ^^") Czesc rozglada sie .. 4laugh Halo Ratil moze on nie lubi dziewczyn ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:21 am
filip_pokrzywniak Witajcie ludzie!!!! (jedynie że nie wszyscy są tu ludzmi ^^") cze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:23 am
Sane_chan Raticiel Sane_chan Dzieki stare ze mnie ktos zauwarzyl och sorki sweatdrop hej hej heart po krzyku rozpaczy mnie zauwarzylas dziekuje wink _cleef_ nigdy mnie nie widzi ja do niego coś pisze a on mnie olewa kiedy ty domnie muwilas cos ?
@rati: nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:25 am
Sane_chan filip_pokrzywniak Witajcie ludzie!!!! (jedynie że nie wszyscy są tu ludzmi ^^") Czesc rozglada sie .. 4laugh Halo Ratil moze on nie lubi dziewczyn ?? lubie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:26 am
_cleef_ Sane_chan filip_pokrzywniak Witajcie ludzie!!!! (jedynie że nie wszyscy są tu ludzmi ^^") Czesc rozglada sie .. 4laugh Halo Ratil moze on nie lubi dziewczyn ?? lubie !Daje buziaka 4laugh no juz sie nie denerwuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:27 am
Siemasz kochane szkraby 4laugh whee co tam u was? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:27 am
Raticiel Yumehayla Raticiel Kto mi powie jak nazwać nyowego kotka? 3nodding Mogę cię zarzucić anielskimi imionami jeśli chcesz^^...jestem w tym dobry^^ jakieś żeńskie? byo tio dziewczynka *spogląda na kicię z miłością* cuś słodkiego *spogląda nia Yume wyczekująco* 3nodding Graaaaaaaaaaaaaaaa, miałem piękny spisik, z 30 imion z opisami, a go zeżarło crying crying crying ...*idzie szukać od nowa*...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby 4laugh whee co tam u was? biggrin 4laugh *przytuuuuuuuuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan _cleef_ Sane_chan filip_pokrzywniak Witajcie ludzie!!!! (jedynie że nie wszyscy są tu ludzmi ^^") Czesc rozglada sie .. 4laugh Halo Ratil moze on nie lubi dziewczyn ?? lubie !Daje buziaka 4laugh no juz sie nie denerwuj *ucieka od sane* AAAHHHHHHHHHHHH...!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:29 am
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby 4laugh whee co tam u was? biggrin cze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:29 am
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby 4laugh whee co tam u was? biggrin Nie znamy sie a ty mnie kochanym skarben nazywasz ? eek ? 4laugh Miło mi Sane chan witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:30 am
_cleef_ *ucieka od sane* AAAHHHHHHHHHHHH...!!! gonk *zaslania cleefa* przestrashylas go .. sad xd *glasq glasq go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:31 am
Sane_chan Miss_Karina Siemasz kochane szkraby 4laugh whee co tam u was? biggrin Nie znamy sie a ty mnie kochanym skarben nazywasz ? eek ? 4laugh Miło mi Sane chan witaj 4laugh to moje normalne powitanko whee Witaj Sane Witaj Say Witaj Lethii 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|