|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 11:12 am
BeeWolf  Tak by was postraszyć, ja nie żartuje. to za dużo na me słabe nerwy, MArszałku... ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 11:52 am
EvilYuki BeeWolf  Tak by was postraszyć, ja nie żartuje. to za dużo na me słabe nerwy, MArszałku... ;_; Wybacz zapomniałem o słabych kobietach. masz weź persen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 1:21 pm
narescie wolne... pirate nadszedl czas grania i sie opierdzielania... no chyba ze sie cos zmieni...
BTW kupilem sobie sluchawki z mikrofonem... ale juz mi sie nie podobaja... eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 25, 2007 1:26 pm
Kiray narescie wolne... pirate nadszedl czas grania i sie opierdzielania... no chyba ze sie cos zmieni... BTW kupilem sobie sluchawki z mikrofonem... ale juz mi sie nie podobaja... eh... pierwsza zasada, słuchawki z mikrofonem to muszą kosztować ze 70zł aby się nadawały do używania. Po drugie kupuj lepiej osobno, mikrofon łapie dźwięk czy jest daleko od ust czy nie. a słuchawek można używać gdzie indziej także.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 8:00 am
BeeWolf Kiray narescie wolne... pirate nadszedl czas grania i sie opierdzielania... no chyba ze sie cos zmieni... BTW kupilem sobie sluchawki z mikrofonem... ale juz mi sie nie podobaja... eh... pierwsza zasada, słuchawki z mikrofonem to muszą kosztować ze 70zł aby się nadawały do używania. Po drugie kupuj lepiej osobno, mikrofon łapie dźwięk czy jest daleko od ust czy nie. a słuchawek można używać gdzie indziej także. ...hmmm marszalek daje rady techniczne....marszalku mam taki problem...a za ile musze kupic kamere on-line zeby byla taka ok ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 9:17 am
BeeWolf pierwsza zasada, słuchawki z mikrofonem to muszą kosztować ze 70zł aby się nadawały do używania. Po drugie kupuj lepiej osobno, mikrofon łapie dźwięk czy jest daleko od ust czy nie. a słuchawek można używać gdzie indziej także. tia... ale nie mam narazie kasy na zbyciu... jak bede gral to niebede mial gdzie postawic mikrofon... a wogole to tak fajnie wygladam jak mam caly osprzet w jednym... jak pilot F-16 wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 11:26 am
revcat ...hmmm marszalek daje rady techniczne....marszalku mam taki problem...a za ile musze kupic kamere on-line zeby byla taka ok ?... Nie śmiać się, no po jajku !!! Kamerę za 75zł widziałem Logiteha 1.3 mega bodajże bardzo fajna, ale taka byle jaką jak ja sobie kupiłem jakiś czas temu to za 30zł można zakupić już.Ale nie opłaca się, lepiej dobrą a jak masz cyfrówkę to z niej zrób kamerę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 11:55 am
BeeWolf Wybacz zapomniałem o słabych kobietach. masz weź persen. *łyka tabletki i popija wodą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 11:57 am
BeeWolf revcat ...hmmm marszalek daje rady techniczne....marszalku mam taki problem...a za ile musze kupic kamere on-line zeby byla taka ok ?... Nie śmiać się, no po jajku !!! Kamerę za 75zł widziałem Logiteha 1.3 mega bodajże bardzo fajna, ale taka byle jaką jak ja sobie kupiłem jakiś czas temu to za 30zł można zakupić już.Ale nie opłaca się, lepiej dobrą a jak masz cyfrówkę to z niej zrób kamerę. ...a mozesz mi powiedziec w jaki sposob ? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 12:44 pm
revcat BeeWolf revcat ...hmmm marszalek daje rady techniczne....marszalku mam taki problem...a za ile musze kupic kamere on-line zeby byla taka ok ?... Nie śmiać się, no po jajku !!! Kamerę za 75zł widziałem Logiteha 1.3 mega bodajże bardzo fajna, ale taka byle jaką jak ja sobie kupiłem jakiś czas temu to za 30zł można zakupić już.Ale nie opłaca się, lepiej dobrą a jak masz cyfrówkę to z niej zrób kamerę. ...a mozesz mi powiedziec w jaki sposob ? ... tego już powiedzieć tobie nie moge, bo robiłem to raz w życiu ... ale jak po kombinujesz to się uda xD EvilYuki BeeWolf Wybacz zapomniałem o słabych kobietach. masz weź persen. *łyka tabletki i popija wodą* Zaciera ręce po tym jak Yuki połknęła pastylkę gwałtu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 12:57 pm
BeeWolf revcat BeeWolf revcat ...hmmm marszalek daje rady techniczne....marszalku mam taki problem...a za ile musze kupic kamere on-line zeby byla taka ok ?... Nie śmiać się, no po jajku !!! Kamerę za 75zł widziałem Logiteha 1.3 mega bodajże bardzo fajna, ale taka byle jaką jak ja sobie kupiłem jakiś czas temu to za 30zł można zakupić już.Ale nie opłaca się, lepiej dobrą a jak masz cyfrówkę to z niej zrób kamerę. ...a mozesz mi powiedziec w jaki sposob ? ... tego już powiedzieć tobie nie moge, bo robiłem to raz w życiu ... ale jak po kombinujesz to się uda xD EvilYuki BeeWolf Wybacz zapomniałem o słabych kobietach. masz weź persen. *łyka tabletki i popija wodą* Zaciera ręce po tym jak Yuki połknęła pastylkę gwałtu. ...zaznaczam marszalku iz yuki jest w moich szeregach A.W. i jak zrobicie jej krzywde to.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 1:04 pm
revcat BeeWolf EvilYuki *łyka tabletki i popija wodą* Zaciera ręce po tym jak Yuki połknęła pastylkę gwałtu. ...zaznaczam marszalku iz yuki jest w moich szeregach A.W. i jak zrobicie jej krzywde to.... mrgreen (to mnie taka nieprzytomna ukradniesz i sprzedasz na ukrainę?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 1:10 pm
revcat BeeWolf revcat BeeWolf revcat ...hmmm marszalek daje rady techniczne....marszalku mam taki problem...a za ile musze kupic kamere on-line zeby byla taka ok ?... Nie śmiać się, no po jajku !!! Kamerę za 75zł widziałem Logiteha 1.3 mega bodajże bardzo fajna, ale taka byle jaką jak ja sobie kupiłem jakiś czas temu to za 30zł można zakupić już.Ale nie opłaca się, lepiej dobrą a jak masz cyfrówkę to z niej zrób kamerę. ...a mozesz mi powiedziec w jaki sposob ? ... tego już powiedzieć tobie nie moge, bo robiłem to raz w życiu ... ale jak po kombinujesz to się uda xD EvilYuki BeeWolf Wybacz zapomniałem o słabych kobietach. masz weź persen. *łyka tabletki i popija wodą* Zaciera ręce po tym jak Yuki połknęła pastylkę gwałtu. ...zaznaczam marszalku iz yuki jest w moich szeregach A.W. i jak zrobicie jej krzywde to.... mrgreen Dobra możesz byc drugi w kolejce ... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 6:36 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf  Tak by was postraszyć, ja nie żartuje. to za dużo na me słabe nerwy, MArszałku... ;_; Wybacz zapomniałem o słabych kobietach. masz weź persen. polecal bym pawulon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 8:54 am
Ozzwald BeeWolf EvilYuki BeeWolf  Tak by was postraszyć, ja nie żartuje. to za dużo na me słabe nerwy, MArszałku... ;_; Wybacz zapomniałem o słabych kobietach. masz weź persen. polecal bym pawulon ...albo granat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|