Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 529 530 531 532 533 534 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Jul 30, 2015 11:16 am

Gabessz
Malreni

Én is akarok stagony-t T-T olyan menő :I Nekem csak a starterem van meg pixicroakom.

Húzd föl a startered 10, de inkább 12-es szintre és irány a második térkép utolsó elötti zónája. Stagony még így is túlerőben lesz, de úgyes potion használattal és egy kis mázlival legyőzhető. Ezt eljátszod párszor (kurva sokszor) és ha szerencsés vagy, kapsz egyet. cat_3nodding
PostPosted: Thu Jul 30, 2015 11:17 am

Gabessz
Malreni

Én is akarok stagony-t T-T olyan menő :I Nekem csak a starterem van meg pixicroakom.

Edit: Mire elküldtem kaptam egy Willocroakot. biggrin

Pixicroackot nehéz nevelni, de megéri, mert kurva erős.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Thu Jul 30, 2015 11:25 am

Malreni
Gabessz
Malreni

Tapasztalom, nagyon kevés staminája van, de amikor kikapok ellenem egy 1 szinttel kisebbet az erőteljesen meg tud szopatni biggrin
PostPosted: Thu Jul 30, 2015 11:45 am

Gabessz
Malreni
Gabessz
Malreni

Tapasztalom, nagyon kevés staminája van, de amikor kikapok ellenem egy 1 szinttel kisebbet az erőteljesen meg tud szopatni biggrin

Amikor már lesznek Skilljei, sokkal könnyebb lesz.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Jul 30, 2015 2:04 pm

Pár napja én is elkezdtem ezt a kines dolgot. Érdekes és ari, eléggé hasonlít a Monster Galaxy-ra, persze nem baj. Én is azt a macskafélét választottam elsőnek, amit Malreni. Egyelőre lassan haladok vele, mert nincs mindig elég kedvem 1-2 Gaia-n kívüli ok miatt. De azért talán folytatom néha és idővel talán többször is, még meglátom.
PostPosted: Fri Jul 31, 2015 8:49 am

Amúgy mi a búbánat ez a verify yourself? Azért van hogy ne írjak egy makrót, mert unalmas órákig itt ülni és játszani vele?

Pumpkin dad

Feral Hunter

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Aug 08, 2015 1:31 pm

Gabessz
Amúgy mi a búbánat ez a verify yourself? Azért van hogy ne írjak egy makrót, mert unalmas órákig itt ülni és játszani vele?

Jó kérdés... Velem meg volt, hogy többedszerre engedett csak be, végén már név, jelszó és captcha mezők fogadtak, pedig megesküdnék rá, hogy nem gépeltem el, persze ki tudja.

Mostanában egy ismerős szülinapja miatti olasz zene keresgélés alatt megtaláltam egy nagyon régen hallott dalt, biztosan nektek is ismerős lesz:

Toto Cutugno - L'Italiano

és van egy, amit nem hiszem, hogy régen hallottam, de nagyon megtetszett, nagyon jó smile

Toto Cutugno - Solo Noi
PostPosted: Sun Aug 16, 2015 4:34 am

Mostanában szerencsére valamivel jobban vagyok. A kines dologgal meg hol haladok kicsit, hol nem annyira.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Aug 19, 2015 5:32 pm

Végre hosszú idő után volt ma időm és energiám kicsit játszani a Kindred Lake-kel és örömmel mondhatom, hogy a Leafkitem továbbfejlődött Pouncerré! cat_3nodding (Plusz grátisz kaptam még egy Oppososaurust.)
Sajnos nem találkoztam egyetlen Sycamorte-tal sem, de ez van.
Viszont! Most már lehet "shiny" állatkákkal harcolni! Talán, el is lehet fogni őket. Egyelőre nem jártam sikerrel, de ha sikerül elkapni egyet, beszámolok róla.

Most takarodok az ágyba. Jó éjt! Jó szurkozást mindenkinek! cat_cool

edit:
El is felejtettem mondani! Ma vagyok 10 Gaia éves!
PostPosted: Thu Aug 20, 2015 2:42 am

Malreni
Végre hosszú idő után volt ma időm és energiám kicsit játszani a Kindred Lake-kel és örömmel mondhatom, hogy a Leafkitem továbbfejlődött Pouncerré! cat_3nodding (Plusz grátisz kaptam még egy Oppososaurust.)
Sajnos nem találkoztam egyetlen Sycamorte-tal sem, de ez van.
Viszont! Most már lehet "shiny" állatkákkal harcolni! Talán, el is lehet fogni őket. Egyelőre nem jártam sikerrel, de ha sikerül elkapni egyet, beszámolok róla.

Most takarodok az ágyba. Jó éjt! Jó szurkozást mindenkinek! cat_cool

edit:
El is felejtettem mondani! Ma vagyok 10 Gaia éves!

Én mindenféle teendők miatt nemigen mentem tovább a játékkal, de tetszik azért 3nodding Jól meg kell küzdeni a haladásért benne. A hírhedt nagy eső idején Dunakeszin voltam (Kincsem film), aznap nem esett ott, kedden viszont fél napon át és addig csak ültünk "ölbe tett kézzel"...

Boldog 10. Gaia-szülinapot, gratulálok hozzá smile
(Nekem most januárban volt 6 éve, hogy ide regisztráltam).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Aug 20, 2015 12:22 pm

Na, az utolsó pillanatban megvolt Sycamorte! Kaptam is a legyőzéséért 3 milliárd aranyat. cat_biggrin

edit:
Mikor kiléptem a játékból meglepve tapasztaltam, hogy véget ért a Lak Kindred Summer Event, de azonnal el is kezdődött egy új!

Lecsekkoltam: úgy tűnik Sycamorte nem köszönt el a játéktól, találkoztam még eggyel. Habár, az új területen két Lucky cicával is összefutottam, szóval a fasz se tudja mi van.

edit edit:
Kaptam egy Kokeshi Kint! cat_blaugh

edit edit edit:

Helyzetjelentés:

Achievementek:

User Image User Image User Image User Image
User Image User Image User Image User Image User Image

Kinek:

User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image

edit edit edit edit:

Két kitűzött cél maradt hátra:
-Megszerezni az utolsó achievementet. (Amihez még meg kell ölnöm három Eerie Ghost Lanternt.)
-Elkapni egy Nyarumat.
PostPosted: Sat Aug 22, 2015 4:37 am

Nem rossz az új event a kineknél. Már valamennyire haladtam benne (achivement-ek terén is) és még valószínűleg fogok.

Én is megszenvedtem kicsit az árvizet hétfőn. Ugyanis hétfő este egy régi jó barátommal mentünk sétálni (néha este szoktunk), de nem tudtuk előtte, hogy a néhány járat nem fog járni és hogy több helyen kisebb-nagyobb árvíz lehetséges. Így főleg én bokáig, térdig érő vízben megszenvedtem, eléggé váratlanul ért, ugyanis se villamos, se busz nem járt (csak az egyik előtte), így 3-4 megállót kellett gyalogolnom. Az árvizeket meg igyekeztem kikerülni, de a legtöbbet arrafelé nem lehetett. Na de ez van/volt, azért nagy baj nem történt és így is volt séta a maga módján. A jó barátom kevésbé lett vizes. Szóval nem hittük volna, hogy ilyen sok eső esett és épp akkor nem is esett nagyon, mikor a sétára készültünk, de utána se annyira. De máskor jobban figyelünk és ilyen időben nem megyünk, mikor nagyon esett előtte. Legfeljebb kisebb esőben, na de még meglátjuk.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Aug 23, 2015 5:23 am

Amúgy egyszer azóta én is taliztam nyarumával, de nem sikerült még legyőznöm. Talán majd máskor erősebbre fejlesztve sikerülhet. És bírom, hogy nagyrészt visszahozva zOMG feeling-ű a nagy része, meg a kinek egy része is. Na de most már tudni lehet akkor, hogy a Gaia-n belüli lények, mint a Kokeshi-k, a grunny-k stb. mind kinek.
PostPosted: Sun Aug 23, 2015 5:52 pm

Ti hogyan szoktátok becézni a Tanukitokat? Én legtöbbször így: Használhatatlan szar, nyomorék geci, hulladék.

edit:
Egy milliárd aranyat fizetek annak, aki lerajzolja nekem (megfelelő szinvonallal) ahogy Taru the Tanuk a felnyitott hasüregéből kifordult belekkel a saját vérében fetreng. Plusz pont jár annak, aki átérezhetően megrajzolja a szenvedést a szemében.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Aug 26, 2015 4:53 am

Azóta ismét taliztam nyarumával, de még mindig erős nekem. Ez van. Viszont örülök ennek, hogy végre a pegacorn fluff-okat is felhasználták itt. smile Aki megtartotta, vagy külön megveszi jó drágán, annak lehet. Még jó, hogy én anno megtartottam. razz Bár sajnos csak 2-es az élete, így pillanatok alatt meghal más 1-es szintű kinekkel való küzdelem során. Ezt nem értem, miért csinálták ennyire gyengére, vagy talán csak hiba. eek Ha nem hiba és mindig 2-es lesz, akkor nem nagyon lehet erősíteni, így szinte alig van értelme. Hacsak nem kitartó, lassú folyamattal úgy, hogy életelvevő bájitalokkal öljük vele az ellenfeleket, na de ilyen bájitalokat nem mindig kapunk. Szóval fura, na de talán idővel kiderül. És kaptam (én is) Lucky macskát. Plusz kicsit kár, hogy nem lehet nevet adni a kineknek.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 529 530 531 532 533 534 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games