|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:30 am
Lethiel Kukus Lethiel Kukus Spokojnie... my wypijemy za ciebie... lol.. to slodkie ze sie tak poświecasz crying .... xd xd xd dla ciebie nawet litra mogę zrobić... moja Księżniczko... a potem jogurcik, płot i litania do najświętszego dzielnicowego coby walił pałą delikatnie, bo człowieka w krzyżu łamie po całonocnej degustacji xd xd xd rotfl , Ja to sobie gdzieś zapiszę lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zobaczcie jakie sweeeeeeeetowe prezenty dostalam biggrin
biggrin >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lina-san Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? wierze Linuś heart heart heart !!!!!!!!!!!!!!!! *rzut na szyję z całuskiem* co tam 4laugh ? witaj yume
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:31 am
juliangel zobaczcie jakie sweeeeeeeetowe prezenty dostalam biggrin biggrin >mowwwwwwa elo stara krowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:31 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii wczy wierze we wrozby? nie = =" ...chociaz...mam ksiazke ze znakami zodiakow (troche stara) i przypisana im przyszlosc i jakcy sa...w moim przypadku wszystko sie zgadza(prawie), ale tak to nie wierze bo przyszlosc zalezy od nas samych i nie ma jej nigdzie "napisanej" xp Iście artystycznie powiedziane , jak się spodziewać po naczelnej Gaiowej malarce xd Witaj Akiko xd tia... hej , siedze tu od h i was obserwuje i zadko pisze :/ wszystko mi sie zmuli = ="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:32 am
Night_Lady _cleef_ Night_Lady nikt mi nie chce pomoc to krzycze, nie serio potrzzebuje pomocy jak nigdy w życiu moze chesz jakis maly swiateczny wierszyk pozdrowieniowy ? no jasne ze chce biggrin ale odemnie niedostaniesz blaugh bo namnie krzyczlas domokun <-- dam cie jemu na pozarcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:33 am
Akiko Tamashii tia... hej , siedze tu od h i was obserwuje i zadko pisze :/ wszystko mi sie zmuli = =" No wiesz - a ja specjalnie dla Ciebie te boxy kupiłem xd A co Cię tak muli znów hmmm... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel zobaczcie jakie sweeeeeeeetowe prezenty dostalam biggrin biggrin >O.o ... masz urodzinki !!?? *skok na juli* wszystkiego najlepszego 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii wczy wierze we wrozby? nie = =" ...chociaz...mam ksiazke ze znakami zodiakow (troche stara) i przypisana im przyszlosc i jakcy sa...w moim przypadku wszystko sie zgadza(prawie), ale tak to nie wierze bo przyszlosc zalezy od nas samych i nie ma jej nigdzie "napisanej" xp i masz rację, Kompadre... przyszłość zależy tylko od nas samych... co oznacza, że ja albo zostanę reżyserem filmów szajse wideo z Bee, Ozzwaldem, Omegą i kilkoma innymi delikwentami... albo będę naprostowywał ćpunów podarkami w postaci "Polskiego Prezentu" [Isi, jesteś pierwszy na liście... ale spokojnie, nie będę tłukł po gębie za mocno ]... albo prześpię całe swoje życie, a stado "czarnuchów" będzie na mnie tyrało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eeeeech...
to dopiero 19 na główce...
co bedzie jak bedzie 190....
*Sobota !!! sobota !!! domokun sweatdrop gonk stare crying Y_Y*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:34 am
*całuje yume w szyje i przytula^^* Jak tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:34 am
juliangel eeeeech... to dopiero 19 na główce... co bedzie jak bedzie 190.... *Sobota !!! sobota !!! domokun sweatdrop gonk stare crying Y_Y* yyyyyyy nie bedzie sweatdrop *zut cegla w julcie* ty ty ty stara jestes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:35 am
Point.Zer0 rotfl , Ja to sobie gdzieś zapiszę lol a zapisz... nawet możesz dokonywać ewoluacji textu na potrzeby jego lepszego brzmienia w sytuacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:35 am
Lina-san Yumehayla Lina-san Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? wierze Linuś heart heart heart !!!!!!!!!!!!!!!! *rzut na szyję z całuskiem* co tam 4laugh ? witaj yume *bierze go na ręce i idzie na swój pierzasty fotelik* ileż to już czasu minęło od naszego ostatniego spotkania  ....? *smyr-smyr w szyję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:37 am
juliangel eeeeech... to dopiero 19 na główce... co bedzie jak bedzie 190.... *Sobota !!! sobota !!! domokun sweatdrop gonk stare crying Y_Y* przekaż swojemu facetowi, że jeśli chce się zapisać do gildii to musi mieć na to hajs... na kredyt nie przyjmujemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|