|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Point.Zer0 Nooo - moje gratulacje xd I dlaczego stara od razu ? To co ja niby stary jestem ? Lethiel, zmieni się tylko to że możesz legalnie gorzałkę / piwo albo coś zacniejszego kupić wink ale ja nie piju xd Spokojnie... my wypijemy za ciebie... lol.. to slodkie ze sie tak poświecasz crying .... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Lecę....i zjem coś smile a później pouczę się chemii..mam jutro sprawdzian...papa 3nodding Smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:23 am
Wodzu Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? nie, wieze w 28 poniedzialek - najbardziej pecghowy dzien na swiecie... no nic ide.. papapa i do zobaczyska, pozenal by sie l3, ale sie czepia.. razz Tyż sie stleniam......cze all.... "pufff"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:23 am
Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? wierze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:24 am
Night_Lady nikt mi nie chce pomoc to krzycze, nie serio potrzzebuje pomocy jak nigdy w życiu moze chesz jakis maly swiateczny wierszyk pozdrowieniowy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:25 am
Lina-san Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? wierze Linuś heart heart heart !!!!!!!!!!!!!!!! *rzut na szyję z całuskiem* co tam 4laugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:25 am
_cleef_ Night_Lady nikt mi nie chce pomoc to krzycze, nie serio potrzzebuje pomocy jak nigdy w życiu moze chesz jakis maly swiateczny wierszyk pozdrowieniowy ?Pomógłbym , ale nigdy w życiu do nikogo pozdrowień nie pisałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:26 am
Lethiel Kukus Lethiel Point.Zer0 Nooo - moje gratulacje xd I dlaczego stara od razu ? To co ja niby stary jestem ? Lethiel, zmieni się tylko to że możesz legalnie gorzałkę / piwo albo coś zacniejszego kupić wink ale ja nie piju xd Spokojnie... my wypijemy za ciebie... lol.. to slodkie ze sie tak poświecasz crying .... xd xd xd dla ciebie nawet litra mogę zrobić... moja Księżniczko... a potem jogurcik, płot i litania do najświętszego dzielnicowego coby walił pałą delikatnie, bo człowieka w krzyżu łamie po całonocnej degustacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:26 am
wczy wierze we wrozby? nie = =" ...chociaz...mam ksiazke ze znakami zodiakow (troche stara) i przypisana im przyszlosc i jakcy sa...w moim przypadku wszystko sie zgadza(prawie), ale tak to nie wierze bo przyszlosc zalezy od nas samych i nie ma jej nigdzie "napisanej" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:28 am
Kukus Lethiel Kukus Spokojnie... my wypijemy za ciebie... lol.. to slodkie ze sie tak poświecasz crying .... xd xd xd dla ciebie nawet litra mogę zrobić... moja Księżniczko... a potem jogurcik, płot i litania do najświętszego dzielnicowego coby walił pałą delikatnie, bo człowieka w krzyżu łamie po całonocnej degustacji xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii wczy wierze we wrozby? nie = =" ...chociaz...mam ksiazke ze znakami zodiakow (troche stara) i przypisana im przyszlosc i jakcy sa...w moim przypadku wszystko sie zgadza(prawie), ale tak to nie wierze bo przyszlosc zalezy od nas samych i nie ma jej nigdzie "napisanej" xp heh ale niektore wrozby mowia jak przyszlosc moze byc....ale reszta zalezy od nas one tylko nadaja kierunek ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii wczy wierze we wrozby? nie = =" ...chociaz...mam ksiazke ze znakami zodiakow (troche stara) i przypisana im przyszlosc i jakcy sa...w moim przypadku wszystko sie zgadza(prawie), ale tak to nie wierze bo przyszlosc zalezy od nas samych i nie ma jej nigdzie "napisanej" xp Iście artystycznie powiedziane , jak się spodziewać po naczelnej Gaiowej malarce xd Witaj Akiko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:29 am
_cleef_ Night_Lady nikt mi nie chce pomoc to krzycze, nie serio potrzzebuje pomocy jak nigdy w życiu moze chesz jakis maly swiateczny wierszyk pozdrowieniowy ? no jasne ze chce biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|