|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady _cleef_ Night_Lady POMOCY RODACY@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego chesz ? DŁUGIE I SENSONWNE ZYCZENIA SWIATECZNE PO ANGIELSKU!!!!!!!!!!!! scream a chialem ci pomuc ! skoro krzyczysz to ci niepomoge !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Kukus Wodzu wiecie, zaluje ze wysunalem wogole ten post z l3, kilkanascie minut temu... poprostu mam dosc czytania i odgrazania ludu.. [sorki, taka prawda...] jak sam wiesz wcale nie musisz tu siedzieć... więc jeśli nie podobają ci się zwyczaje reszty... popłacz się i zmykaj gdzie indziej... a jeśli chcesz z nami zostać to się dostosuj... ogarniasz? jakos tak dziwnie wyszlo ze tak.. ale zauwaz ze w pewnym momencie wszyscy zaczeli zasuwac l3.. A jak poprosili o koniec, to jak nopzem ucial, wiec nie wiem n nad czym tu jeszcze dyskutowac.. biggrin ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glupie pytanie: wierzycie w wrozby??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:19 am
Lethiel Point.Zer0 Nooo - moje gratulacje xd I dlaczego stara od razu ? To co ja niby stary jestem ? Lethiel, zmieni się tylko to że możesz legalnie gorzałkę / piwo albo coś zacniejszego kupić wink ale ja nie piju xd Spokojnie... my wypijemy za ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:19 am
Night_Lady _cleef_ Night_Lady POMOCY RODACY@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego chesz ? DŁUGIE I SENSONWNE ZYCZENIA SWIATECZNE PO ANGIELSKU!!!!!!!!!!!! scream Happy moments with Your family , good presents and happy new year ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:20 am
Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? Niezbyt, powody znasz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? Tak...sama je robię, a ja wierzę w siebie razz Dlatego teraz idę spalić świeczki, stopić wosk, rozłożyć tarota, porzucać runami i nawdychać się kadzidełek...Do jutra patataje :3!!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? Prawie.. buhahaha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? nie, wieze w 28 poniedzialek - najbardziej pecghowy dzien na swiecie... no nic ide.. papapa i do zobaczyska, pozenal by sie l3, ale sie czepia.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Baliaur glupie pytanie: wierzycie w wrozby?? Tak...sama je robię, a ja wierzę w siebie razz Dlatego teraz idę spalić świeczki, stopić wosk, rozłożyć tarota, porzucać runami i nawdychać się kadzidełek...Do jutra patataje :3!!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* Na razie Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lecę....i zjem coś smile a później pouczę się chemii..mam jutro sprawdzian...papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Night_Lady _cleef_ Night_Lady POMOCY RODACY@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego chesz ? DŁUGIE I SENSONWNE ZYCZENIA SWIATECZNE PO ANGIELSKU!!!!!!!!!!!! scream a chialem ci pomuc ! skoro krzyczysz to ci niepomoge ! nikt mi nie chce pomoc to krzycze, nie serio potrzzebuje pomocy jak nigdy w życiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|