|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:11 am
Delein Lethiel Kukus zobaczę jeszcze jeden taki post i będzie źle z jego autorem... na ChatterBox'ie się pobrandzlujcie... a na gildii jężyk Polski [i elementy Japońskiego i Angielskiego jedynie dopuszczamy] hieh... strashny kukusik !! 4laugh *skok na kukusa* whee witaj Tym razem się z Kukusem zgadzam. Avsko Point :3 wiecie, zaluje ze wysunalem wogole ten post z l3, kilkanascie minut temu... poprostu mam dosc czytania i odgrazania ludu.. [sorki, taka prawda...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:12 am
Point.Zer0 Witaj Delein - wiesz, te Claw'y troshkę psują wizerunek Druidki xd Ciii, to dla szpanu razz ...szkoda,że nie są zielone ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:12 am
Night_Lady POMOCY RODACY@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego chesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:13 am
Lethiel Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 Lethiel chociash ja sie boje jutra xp Przyszłość kształtujemy w większości My sami , bojąc się przyszości boimy siesiebie. Witam wszystkich w imię Zmian witaj *przytuuuuuuuuulas* .. ale jutro bede stara xd xp Nam to nie przeszkadza xd Sayowi chyba też nie , a jak jutro kończysz 15 lat to tym lepiej dla niego, może się w sądzie wybronić xd chcialabym konczyc 15 xd .. eh.. jutro bede pelnoletnia xp Nooo - moje gratulacje xd I dlaczego stara od razu ? To co ja niby stary jestem ? Lethiel, zmieni się tylko to że możesz legalnie gorzałkę / piwo albo coś zacniejszego kupić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:13 am
Delein Point.Zer0 Witaj Delein - wiesz, te Claw'y troshkę psują wizerunek Druidki xd Ciii, to dla szpanu razz ...szkoda,że nie są zielone ^^ Chociarz , co ja się będę wypowiadał majac tylko gacie w serduszka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:14 am
Point.Zer0 Nooo - moje gratulacje xd I dlaczego stara od razu ? To co ja niby stary jestem ? Lethiel, zmieni się tylko to że możesz legalnie gorzałkę / piwo albo coś zacniejszego kupić wink ale ja nie piju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu wiecie, zaluje ze wysunalem wogole ten post z l3, kilkanascie minut temu... poprostu mam dosc czytania i odgrazania ludu.. [sorki, taka prawda...] jak sam wiesz wcale nie musisz tu siedzieć... więc jeśli nie podobają ci się zwyczaje reszty... popłacz się i zmykaj gdzie indziej... a jeśli chcesz z nami zostać to się dostosuj... ogarniasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Nooo - moje gratulacje xd I dlaczego stara od razu ? To co ja niby stary jestem ? Lethiel, zmieni się tylko to że możesz legalnie gorzałkę / piwo albo coś zacniejszego kupić wink genialny argument dla lethiel blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:15 am
Point.Zer0 Delein Point.Zer0 Witaj Delein - wiesz, te Claw'y troshkę psują wizerunek Druidki xd Ciii, to dla szpanu razz ...szkoda,że nie są zielone ^^ Chociarz , co ja się będę wypowiadał majac tylko gacie w serduszka xd hieh... fajnie wygladash wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam prawie 17, i jakos sie nie czuje stary..:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Point.Zer0 Nooo - moje gratulacje xd I dlaczego stara od razu ? To co ja niby stary jestem ? Lethiel, zmieni się tylko to że możesz legalnie gorzałkę / piwo albo coś zacniejszego kupić wink ale ja nie piju xd Jeszcze... Ja na przykłąd nie palę, a kupuję innym fajki...18 jeszcze nie mam, ale wyglądam i zawsze mi sprzedają XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ach no tak , zapomniałem że Lethiel abstynentka - no to w twoim przypadku nie zmieni się w zasadze nic ( no , może tylko formalnie przechodzisz z dziewczyny w kobietę ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:16 am
_cleef_ Night_Lady POMOCY RODACY@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego chesz ? DŁUGIE I SENSONWNE ZYCZENIA SWIATECZNE PO ANGIELSKU!!!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:16 am
Kukus Wodzu wiecie, zaluje ze wysunalem wogole ten post z l3, kilkanascie minut temu... poprostu mam dosc czytania i odgrazania ludu.. [sorki, taka prawda...] jak sam wiesz wcale nie musisz tu siedzieć... więc jeśli nie podobają ci się zwyczaje reszty... popłacz się i zmykaj gdzie indziej... a jeśli chcesz z nami zostać to się dostosuj... ogarniasz? jakos tak dziwnie wyszlo ze tak.. ale zauwaz ze w pewnym momencie wszyscy zaczeli zasuwac l3.. A jak poprosili o koniec, to jak nopzem ucial, wiec nie wiem n nad czym tu jeszcze dyskutowac.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:17 am
Wodzu Delein Lethiel Kukus zobaczę jeszcze jeden taki post i będzie źle z jego autorem... na ChatterBox'ie się pobrandzlujcie... a na gildii jężyk Polski [i elementy Japońskiego i Angielskiego jedynie dopuszczamy] hieh... strashny kukusik !! 4laugh *skok na kukusa* whee witaj Tym razem się z Kukusem zgadzam. Avsko Point :3 wiecie, zaluje ze wysunalem wogole ten post z l3, kilkanascie minut temu... poprostu mam dosc czytania i odgrazania ludu.. [sorki, taka prawda...] tak jakby.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|