|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:06 am
Lethiel chociash ja sie boje jutra xp Przyszłość kształtujemy w większości My sami , bojąc się przyszości boimy siesiebie. Witam wszystkich w imię Zmian
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus zobaczę jeszcze jeden taki post i będzie źle z jego autorem... na ChatterBox'ie się pobrandzlujcie... a na gildii jężyk Polski [i elementy Japońskiego i Angielskiego jedynie dopuszczamy] hieh... strashny kukusik !! 4laugh *skok na kukusa* whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Yumehayla Rynn the Vampire Delein Yumehayla ...prawie nic nie rozumiem gonk Luz...dlatego przestańcie już, pokazaliście, ze umiecie, stwórzcie sobie topic, albo pogadajcie tak na gadulcu...starczy.. zgadzać się stare Nienawiszę 1337, więc radzę stulić paszczęki, albo raczej klawiatury...bo nie ręczę za siebie stare to jest POLSKA gildia, a nie gildia 1337 stare Dzięki za ratunek crying ...JA SIĘ ICH BOJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!! *rzut na szyję i się za nią chowa*
Zamknijcie się, albo ślicznie poprosimy modów o bana...co wy na to? stare
Co do sklepiku - co ty w nim nib sprzedajesz?Dziękuję^^...*przytula się* ...do kogo to pytanie o sklepik...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur ....andrzejki... zaczynam bac sie przyszlosci crying *przytuuuulas* witaj .. nie ma sie co bac... chociash ja sie boje jutra xp .. starosc nie radosc xd ......ale ja siem bojem.....tyle do stracenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:07 am
Kukus Rynn the Vampire Delein Yumehayla ...prawie nic nie rozumiem gonk Luz...dlatego przestańcie już, pokazaliście, ze umiecie, stwórzcie sobie topic, albo pogadajcie tak na gadulcu...starczy.. zgadzać się stare Nienawiszę 1337, więc radzę stulić paszczęki, albo raczej klawiatury...bo nie ręczę za siebie stare to jest POLSKA gildia, a nie gildia 1337 stare zobaczę jeszcze jeden taki post i będzie źle z jego autorem... na ChatterBox'ie się pobrandzlujcie... a na gildii jężyk Polski [i elementy Japońskiego i Angielskiego jedynie dopuszczamy] JUZ!!! ile mamy pisac ze juz nie piszemy w l3?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:07 am
Night_Lady _cleef_ Night_Lady pomożcie mi znaleźć jakies życzenia świąteczbe po angielsku, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muwisz o czyms jak "merry christmas" ?? NO COS DLUŻSZEGO ZEBY BYŁO razz "i wish you a merry christmas and happy new year" ? czy cos bardziej poetyckiego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:08 am
Point.Zer0 Lethiel chociash ja sie boje jutra xp Przyszłość kształtujemy w większości My sami , bojąc się przyszości boimy siesiebie. Witam wszystkich w imię Zmian witaj *przytuuuuuuuuulas* .. ale jutro bede stara xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:09 am
boje sie otworzyc zelazne powieki spojrzec jutrzejszemu dnioi w oczy...... i ze ja wszystko zchrzanie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Point.Zer0 Lethiel chociash ja sie boje jutra xp Przyszłość kształtujemy w większości My sami , bojąc się przyszości boimy siesiebie. Witam wszystkich w imię Zmian witaj *przytuuuuuuuuulas* .. ale jutro bede stara xd xp Nam to nie przeszkadza xd Sayowi chyba też nie , a jak jutro kończysz 15 lat to tym lepiej dla niego, może się w sądzie wybronić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus zobaczę jeszcze jeden taki post i będzie źle z jego autorem... na ChatterBox'ie się pobrandzlujcie... a na gildii jężyk Polski [i elementy Japońskiego i Angielskiego jedynie dopuszczamy] hieh... strashny kukusik !! 4laugh *skok na kukusa* whee witaj Tym razem się z Kukusem zgadzam. Avsko Point :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:10 am
Witaj Delein - wiesz, te Claw'y troshkę psują wizerunek Druidki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Macie rację z tymi errorkami, jak tylko się złapie coś droższego to error..ja złapałam tę rybcię za 2,5 i mi wyskoczył wink ale tam jest, żeby wysłać zawiadomienie do admina....no to wysłałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POMOCY RODACY@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:11 am
Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 Lethiel chociash ja sie boje jutra xp Przyszłość kształtujemy w większości My sami , bojąc się przyszości boimy siesiebie. Witam wszystkich w imię Zmian witaj *przytuuuuuuuuulas* .. ale jutro bede stara xd xp Nam to nie przeszkadza xd Sayowi chyba też nie , a jak jutro kończysz 15 lat to tym lepiej dla niego, może się w sądzie wybronić xd chcialabym konczyc 15 xd .. eh.. jutro bede pelnoletnia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|