Jó volt a mai találkozócska a Mondoconon, köszönöm Maléknak és Gabessznak (meg Macinak is, mégha csak telefonon is)!
smile Pici beszámoló: nézelődtem, fényképeztem, beszélgettem Mallal, Gabesszal, Star Trekesekkel. Vettem két sci-fis újságot, egy 2011-es Mondo magazint (minél régebbi volt, annál olcsóbb) és egy jó kis egyik felén "ecsetes" végű, másik felén vastag végű marker filcet, melyet a Panton-osok pultjánál vettem, érdekes filceik vannak - van egy olyan is, amibe higítót teszel ugyanolyan filctollhegyből, mint a rendes filc és akkor egy ideig halványabb, aztán ahogy használod, visszaerősödik a színe, így lehet vele árnyékolni.
biggrin Végül én egy sima újabb típusút vettem (nem higítósat).
Kifelé menet meg egy Corvette.tel találtam szembe magam, jó nagy hangja volt a motorjának, amikor üresben gázt adtak rá. De ez "nemhivatalos" volt, a kapun kívül állt.
Jó nap volt
smile Itt a motorjaPicit beleültemJa és sajnos (pedig tetszett!) a szerepjáték figura kézi festésnek márcsak a végére "értem oda" mert amikor először elmentem arra, nem láttam őket a tömegtől. Nem vagyok nagy szerepjáték rajongó, de a figura tetszett, a festés is és szeretem a miniatűr dolgokat
smile Neki tudtam fogni, de csak 10-15 percig...