Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:15 pm

Delein
*przerzuca się na kanapę, czy fotel wszystko jej jedno*
Kukus...coś MOCNEGO proszę...ale takego, co kopa w dupę daje jak z tąd do Kambodży..
no to dajem... * szklanica na whisky na kontuar i zaczyna kręcić się wokooł shakera* składniki, składniki * odmierza 20 ml Kirschwasser ( wódka wiśniowa, bezbarwna i wytrawna), 10 ml brandy, 1 barowa łyżeczka cukru pudru, 40 ml silnie oziębionej mocnej kawy, kilka kostek lodu* no to jedziem, powinno kopać jak kurwa jego mać *
Do shakera wrzuca kilka kostek lodu. Dodaje wszystkie składniki i wstrząsa mało nie przewracając się. Przelewa razem z lodem do szklanicy* hir ju ar
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:16 pm

Lina-san
(czy tylko mi sie gaia psuje :/ ?)

ee NIE...

Ozzwald

Delein

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:16 pm

AdgaMa
Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka*

Oooo co ja widzę...tekścior Akuratów!!!!!!
*zaczyna śpiewać*
*a raczej drzeć mordę*
"Spokój wielki spokój, przestrzeń między lzami w oku, spokój w morzu, morze czeka, słodycz wielka wraca rzeka, mosta nad rzeką rzeka płynie spokój muchy gdzieś w bursztynie..."
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:19 pm

Lina-san

"Ja chce.... CZEGOS MOCNEGO DO PICIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Xd^^"
może być Kamikaze? * wystawia 6 kielonkoow w rzędzie i zaczyna sie zabierać do robienia drina* skład * do shakera wlewa 100ml woodki, 100ml bolsa Blue i sok cytrynowy* wstrząsać, wstrząsać* przelewa wszystko do kielonkoow stojących na tacy i podaje Linie

Kukus

Kukus

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:20 pm

Ozzwald
Lina-san

"Ja chce.... CZEGOS MOCNEGO DO PICIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Xd^^"

*usłyszawszy to szybko wrucił*

kukus setka spirytu dla mnie i tej młodej czarującej damy...

*podaje dwie setki spirytu* bar chwilowo zamknięty... sam też muszę się nadźgać trochę... zaraz otworzę znów
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:20 pm

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:22 pm

AdgaMa
Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka*
|Misiu... tu wszystko tu jest FREEBIE

*niczym błyskawica(zyg zakiem) idie w kierunku kanapy i zasypia na niej*

Ozzwald

Delein

Keita Korangar
wyawaliło mnie na chwilę *odbiera lagoonę* dzięki sensei! * podchodzi do delein chwyta ją za rękę i zabiera na parkiet* ajk nie a pisarza to ja sietobą zaopiekuję póki on nie przybędzie p ciebie w lśniącej zbroji!

*kiwając się lekko próbuje wyłąpać rytm*
*bierze drina od Kukusa*
Bóg ci w seksie wynagrodzi...
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:23 pm

Omega Sun

Może sie piekna pani napije .. mojego drinka .*podaje jej wiaderko* ... Uwaga .. na ziemniaka User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:27 pm

Kukus! Chlejem! Dość tego robienia drinów, sam się też musisz schlać!!!!
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:28 pm

em em em... co teraz wypić??? Mzę z kolejkę huraganów albo coś mocniejszego.... może Vodka sauer? Kukus-san wymyśl coś byle kolejkę bo chyba jestem tu jnajtrzeźwiejszy!!! stare

Keita Korangar

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:29 pm

BeeWolf
Omega Sun

Może sie piekna pani napije .. mojego drinka .*podaje jej wiaderko* ... Uwaga .. na ziemniaka User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

eek mocne sweatdrop

Delein
AdgaMa

Oooo co ja widzę...tekścior Akuratów!!!!!!
*zaczyna śpiewać*
*a raczej drzeć mordę*
"Spokój wielki spokój, przestrzeń między lzami w oku, spokój w morzu, morze czeka, słodycz wielka wraca rzeka, mosta nad rzeką rzeka płynie spokój muchy gdzieś w bursztynie..."

MIĘDZY WERSY WDARŁ SIĘ SPOKÓJ WYŁOWIONY Z ŁEZ POTOKU!
Yeah, jeden z moich ulubionych zespołów :]

AdgaMa

Kukus

Rynn the Vampire
Kukus
Rynn the Vampire
Kuksiu, post Ci ostatni nie doszedł, machnij jeszcze jednego gonk i pijemy whee
Rynn, zawiesiłaś się? pijemy pijemy... nie ociągamy się, bo już następny skład mi się przypomniał blaugh
coś dla ciebie... co prawda my Polacy jesteśmy nie amerykanie ale druga część nazwy się zgadza... American Beauty 4laugh

no, już się odwiesiłam, dobra, kręć tą American Beauty i pijemy!
*za zamkniętym barem robi drinka dla siebie i krwiopijcy* już się robi, szefowa... drin będzie wporzo... taki do sączenia * staiwa dwie szklanki do longdrinka na kontuarze i szykuje miarki odmierzając na dwa strzały po [20 ml brandy, 20 ml wytrawnego wermutu, 1 łyżeczka barowa Creme de Menthe, 2 barowe łyżeczki soku pomarańczowego, 1 barowa łyżeczka syropu grenadynowego] i tłucze lood* tera obczaj te ruchy, Netoperku *kręcąć się na na obrotowym stołku przyrządza drina... Szklankę napełnia do połowy tłuczonym lodem, wlewa wszystkie składniki i krótkim ruchem miesza*alkohol szkodzi...
na zdrowie *podaje Rynn szklaneczkę*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games