|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:05 pm
oi!! Towarzyszko porabialas dzisiaj cos ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:07 pm
Kiray oi!! Towarzyszko porabialas dzisiaj cos ciekawego? szczerze mowiac to nic ciekawego...procz denerwowania sie... a co u ciebie towarzyszu sie ciekawego dzialo ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:12 pm
twisted_only_one Kiray oi!! Towarzyszko porabialas dzisiaj cos ciekawego? szczerze mowiac to nic ciekawego...procz denerwowania sie... a co u ciebie towarzyszu sie ciekawego dzialo ? twisted pokrecilem sie troche po miescie...zrobilem male zakupy i kupilem sobie w kiosku super fajne cudenko...pistolet na kulki, 1000 kulek, i strzelalem do swoich pieskowi i do brata jak mnie wkurzyl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:14 pm
Kiray twisted_only_one Kiray oi!! Towarzyszko porabialas dzisiaj cos ciekawego? szczerze mowiac to nic ciekawego...procz denerwowania sie... a co u ciebie towarzyszu sie ciekawego dzialo ? twisted pokrecilem sie troche po miescie...zrobilem male zakupy i kupilem sobie w kiosku super fajne cudenko...pistolet na kulki, 1000 kulek, i strzelalem do swoich pieskowi i do brata jak mnie wkurzyl xd evil evil evil do brata mozna wrecz zezwalam...ale do pieskow nie wolno evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:18 pm
twisted_only_one evil evil evil do brata mozna wrecz zezwalam...ale do pieskow nie wolno evil evil sweatdrop ale one sobie na to zasluzyly...we cztery zaczely maltretowac kota...wiec musialem je jakas ukarac...a ze jak do nich wyszedlem to odrazu przedemna zaczely uciekac xd ...tak tylko moglem je ukarac ale i tak sie nie martw...troche mi wiatr znosil kulki i chyba ani razu nie trafilem sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:20 pm
Kiray twisted_only_one evil evil evil do brata mozna wrecz zezwalam...ale do pieskow nie wolno evil evil sweatdrop ale one sobie na to zasluzyly...we cztery zaczely maltretowac kota...wiec musialem je jakas ukarac...a ze jak do nich wyszedlem to odrazu przedemna zaczely uciekac xd ...tak tylko moglem je ukarac ale i tak sie nie martw...troche mi wiatr znosil kulki i chyba ani razu nie trafilem sweatdrop wink cztery psy eek eek jak ty z nimi wytrzymujesz ????? eek eek ale pieskoow nie wolno bic no chyba ze sa to te paskoodne pitbulle i im podobne...znaczy lepiej ich nie bic...zaplatalam sie redface xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:29 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one evil evil evil do brata mozna wrecz zezwalam...ale do pieskow nie wolno evil evil sweatdrop ale one sobie na to zasluzyly...we cztery zaczely maltretowac kota...wiec musialem je jakas ukarac...a ze jak do nich wyszedlem to odrazu przedemna zaczely uciekac xd ...tak tylko moglem je ukarac ale i tak sie nie martw...troche mi wiatr znosil kulki i chyba ani razu nie trafilem sweatdrop wink cztery psy eek eek jak ty z nimi wytrzymujesz ????? eek eek ale pieskoow nie wolno bic no chyba ze sa to te paskoodne pitbulle i im podobne...znaczy lepiej ich nie bic...zaplatalam sie redface xd twisted biggrin zrozumialem w czym rzecz wink tak cztery psy, znaczy sie suki, a dokladnie mieszance jamnikow, a do tego 3 koty: jeden kot i dwie kotki...wlasnie nie dawno sie jedna okocila chce ktos malego kotka?...przesle poczta xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:32 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one evil evil evil do brata mozna wrecz zezwalam...ale do pieskow nie wolno evil evil sweatdrop ale one sobie na to zasluzyly...we cztery zaczely maltretowac kota...wiec musialem je jakas ukarac...a ze jak do nich wyszedlem to odrazu przedemna zaczely uciekac xd ...tak tylko moglem je ukarac ale i tak sie nie martw...troche mi wiatr znosil kulki i chyba ani razu nie trafilem sweatdrop wink cztery psy eek eek jak ty z nimi wytrzymujesz ????? eek eek ale pieskoow nie wolno bic no chyba ze sa to te paskoodne pitbulle i im podobne...znaczy lepiej ich nie bic...zaplatalam sie redface xd twisted biggrin zrozumialem w czym rzecz wink tak cztery psy, znaczy sie suki, a dokladnie mieszance jamnikow, a do tego 3 koty: jeden kot i dwie kotki...wlasnie nie dawno sie jedna okocila chce ktos malego kotka?...przesle poczta xd xd niestety musze odmowic...ja mam rotweillera 3 kotki(cale szczescie wysterylizowane) szczura i brata wiec moj zwierzyniec jest dosyc sporawy....mialam kiedys jamnika wredne stworzonka whee whee xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:37 pm
twisted_only_one Kiray biggrin zrozumialem w czym rzecz wink tak cztery psy, znaczy sie suki, a dokladnie mieszance jamnikow, a do tego 3 koty: jeden kot i dwie kotki...wlasnie nie dawno sie jedna okocila chce ktos malego kotka?...przesle poczta xd xd niestety musze odmowic...ja mam rotweillera 3 kotki(cale szczescie wysterylizowane) szczura i brata wiec moj zwierzyniec jest dosyc sporawy....mialam kiedys jamnika wredne stworzonka whee whee xd twisted wredne...ale ja za to je lubie sprawia mi przyjemnosc jak widze taka scenke: ktos wchodzi na podworko, a tu obskakuja go cztery male ale jak zajadle psy, czlowiek juz jest wystraszony, nie wie co ma robic, a one jeszcze lapia go za spodnie...no poprostu miodzio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:39 pm
Kiray twisted_only_one Kiray biggrin zrozumialem w czym rzecz wink tak cztery psy, znaczy sie suki, a dokladnie mieszance jamnikow, a do tego 3 koty: jeden kot i dwie kotki...wlasnie nie dawno sie jedna okocila chce ktos malego kotka?...przesle poczta xd xd niestety musze odmowic...ja mam rotweillera 3 kotki(cale szczescie wysterylizowane) szczura i brata wiec moj zwierzyniec jest dosyc sporawy....mialam kiedys jamnika wredne stworzonka whee whee xd twisted wredne...ale ja za to je lubie sprawia mi przyjemnosc jak widze taka scenke: ktos wchodzi na podworko, a tu obskakuja go cztery male ale jak zajadle psy, czlowiek juz jest wystraszony, nie wie co ma robic, a one jeszcze lapia go za spodnie...no poprostu miodzio xd tak samo bylo z mom jamnikiem...scenka ktos wchodzi naprzeciw niemu stoi rotweiller. ktory macha ogonem i nagle podlatuje jamnik ktory zaczyna grysc te osobe a rotweiler spokojnie obwachuje goscia i podklada sie do glaskania... sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:43 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray biggrin zrozumialem w czym rzecz wink tak cztery psy, znaczy sie suki, a dokladnie mieszance jamnikow, a do tego 3 koty: jeden kot i dwie kotki...wlasnie nie dawno sie jedna okocila chce ktos malego kotka?...przesle poczta xd xd niestety musze odmowic...ja mam rotweillera 3 kotki(cale szczescie wysterylizowane) szczura i brata wiec moj zwierzyniec jest dosyc sporawy....mialam kiedys jamnika wredne stworzonka whee whee xd twisted wredne...ale ja za to je lubie sprawia mi przyjemnosc jak widze taka scenke: ktos wchodzi na podworko, a tu obskakuja go cztery male ale jak zajadle psy, czlowiek juz jest wystraszony, nie wie co ma robic, a one jeszcze lapia go za spodnie...no poprostu miodzio xd tak samo bylo z mom jamnikiem...scenka ktos wchodzi naprzeciw niemu stoi rotweiller. ktory macha ogonem i nagle podlatuje jamnik ktory zaczyna grysc te osobe a rotweiler spokojnie obwachuje goscia i podklada sie do glaskania... sweatdrop twisted widac kto rzadzi w domu xd ja musze wykombinowac jakiegos wiekszego psa ktory bedzie wzbodzal respekt w ludziach...to moje jamniki sa fajne...ale czegos im brakuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:44 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray biggrin zrozumialem w czym rzecz wink tak cztery psy, znaczy sie suki, a dokladnie mieszance jamnikow, a do tego 3 koty: jeden kot i dwie kotki...wlasnie nie dawno sie jedna okocila chce ktos malego kotka?...przesle poczta xd xd niestety musze odmowic...ja mam rotweillera 3 kotki(cale szczescie wysterylizowane) szczura i brata wiec moj zwierzyniec jest dosyc sporawy....mialam kiedys jamnika wredne stworzonka whee whee xd twisted wredne...ale ja za to je lubie sprawia mi przyjemnosc jak widze taka scenke: ktos wchodzi na podworko, a tu obskakuja go cztery male ale jak zajadle psy, czlowiek juz jest wystraszony, nie wie co ma robic, a one jeszcze lapia go za spodnie...no poprostu miodzio xd tak samo bylo z mom jamnikiem...scenka ktos wchodzi naprzeciw niemu stoi rotweiller. ktory macha ogonem i nagle podlatuje jamnik ktory zaczyna grysc te osobe a rotweiler spokojnie obwachuje goscia i podklada sie do glaskania... sweatdrop twisted widac kto rzadzi w domu xd ja musze wykombinowac jakiegos wiekszego psa ktory bedzie wzbodzal respekt w ludziach...to moje jamniki sa fajne...ale czegos im brakuje wzrostu ? xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:50 pm
tego to napewno...chociaz te moje nie sa takie male, i swoj wyglad nadrabiaja szczekaniem...jednak ja bym jeszcze chcial jakiegos owczarka niemieckiego lub cos w tym stylu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:51 pm
Kiray tego to napewno...chociaz te moje nie sa takie male, i swoj wyglad nadrabiaja szczekaniem...jednak ja bym jeszcze chcial jakiegos owczarka niemieckiego lub cos w tym stylu polecam malamuty sa sloooodkie xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|