|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 1:40 pm
Mi nigdy nie powiedziałeś, że mi w czymś ładnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 1:51 pm
Kyoko Suomi Sialalala jakosc marna (i kolory wyblakle..), ale sie sukienka chcialam pochwalic.. blaugh
Ale łaadna pani whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 3:34 am
ichabot Kyoko Suomi Sialalala jakosc marna (i kolory wyblakle..), ale sie sukienka chcialam pochwalic.. blaugh
Ale łaadna pani whee przeciez mnie niewiele widac na tym zdj xd (moze to i lepiej razz ). ale dziekuje slicznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 5:10 am
Kyoko Suomi ichabot Kyoko Suomi Sialalala jakosc marna (i kolory wyblakle..), ale sie sukienka chcialam pochwalic.. blaugh
Ale łaadna pani whee przeciez mnie niewiele widac na tym zdj xd (mopze to i lepiej razz ). ale dziekuje slicznie
Widać wystarczająco, żebym mógł ocenić, że pani na zdjęciu jest ładna whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 6:59 am
Kamilo, ty też mi nie powiedziałaś, a poza tym i we wszykim ładnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 1:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 10:39 am
może się nie zgodzisz? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 11:47 am
 hue hue hue.. no wiec juz po studniowce. nie mam na razie zdj z samej imprezy, wiec wrzucam to, ktore zostalo zrobione w domu razz i nie, nie jest to moj chlopak, tylko kolega..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 1:00 pm
Kyoko Suomi  hue hue hue.. no wiec juz po studniowce. nie mam na razie zdj z samej imprezy, wiec wrzucam to, ktore zostalo zrobione w domu razz i nie, nie jest to moj chlopak, tylko kolega..
Pani z tego zdjęcia też jest ładna whee A ten koleś to wygląda jak drugie wcielenie Johnnego Bravo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 9:45 am
ichabot Kyoko Suomi  hue hue hue.. no wiec juz po studniowce. nie mam na razie zdj z samej imprezy, wiec wrzucam to, ktore zostalo zrobione w domu razz i nie, nie jest to moj chlopak, tylko kolega..
Pani z tego zdjęcia też jest ładna whee A ten koleś to wygląda jak drugie wcielenie Johnnego Bravo xd Oj przestań ! Jego krawat pasuje do pięknej sukienki ślicznej pani :3 A jego garniak pasuje do butów! I wszystko gra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 11:09 am
kyoko, masz taki miły uśmiech! whee
patelnio, co ty taka goła? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 11:28 am
pani psychol kyoko, masz taki miły uśmiech! whee patelnio, co ty taka goła? mrgreen aj, dziekuje 4laugh Patelnia tak lubi na golasa xd (btw, dziekuje Ci rowniez, Patelko whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 9:04 am
Bo wiecie ja tak lubię latać na golasa po łące i łapać Witczaka na lasso.
Czasem też babcie w supermarketach mnie nagą wózkiem przewiozą.
Zabaaaaawa.
Natalia : fajny imydż nie ? :>
Kyoko : Nie ma za co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 12:36 am
P a t e l n i a Bo wiecie ja tak lubię latać na golasa po łące i łapać Witczaka na lasso. Czasem też babcie w supermarketach mnie nagą wózkiem przewiozą. Zabaaaaawa. Natalia : fajny imydż nie ? :> Kyoko : Nie ma za co. jajko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 8:25 am
pani psychol P a t e l n i a Bo wiecie ja tak lubię latać na golasa po łące i łapać Witczaka na lasso. Czasem też babcie w supermarketach mnie nagą wózkiem przewiozą. Zabaaaaawa. Natalia : fajny imydż nie ? :> Kyoko : Nie ma za co. jajko mrgreen Wzięłam to na siebie. Już jajecznica.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |