|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 24, 2013 10:22 am
Ma hívtak attól a casting cégtől, ahova még februárban jelentkeztem, hogy holnap ruhapróba lesz és ráérek-e augusztusban menekültet játszó statisztaként elmenni forgatásra. Meglepődtem rendesen, mert nem gondoltam, hogy nyáron még eszükbe juthatok valami kapcsán eek De azt tudtam, hogy bármelyik filmre hívhatnak, amelyikkel a casting cég kapcsolatban áll. A film a Hercules: The Thracian War. Eredetileg a Drakulára helyezték a hangsúlyt, de általános adatbázis frissítés volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 25, 2013 10:48 am
Ma egy öreg hapsi felszállt mellém a trolira, és belém dörzsölte a pöcsét. Kétszer. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 25, 2013 10:56 am
Molylepke Ma egy öreg hapsi felszállt mellém a trolira, és belém dörzsölte a pöcsét. Kétszer. neutral emotion_0A0 ....azt hiszem, ez nem a te napod....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 26, 2013 5:38 pm
Ma a szokottnál sokkal ingerültebben keltem fel. A napom úgy indult, hogy reggel feltelefonáltak valami alapítványtól. Fogyatékos gyerekeknek kunyeráltak. Közöltem a hölggyel, hogy nincs munkám, nincs pénzem és akkor sem adnék, ha lenne, mert ha nekem születne torszülött gyerekem, akkor élve ásnám el, vagy azonnal a falhoz csapnám, hogy ne élősködjön állami pénzeken és magánembereken. Letette. Nem is értem miért. Kókuszgolyót akartam csinálni. A tészta túl híg lett, nem volt itthon több kekszpor, így tálkából kényszerültem megenni, kanállal. A nénikém átbaszott. Azt mondta, hogy ma jön ki hozzám. Nem jött, a telefonját nem vette fel, vissza se hívott. Emiatt itthon ültem, ahelyett, hogy a megszokott pénteki kocsmázáson vettem volna részt. Az már csak slussz poén, hogy annyira ideges lettem, hogy egy műanyag tálat darabokra törtem a konyhapulton.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 05, 2013 8:25 am
Ma fejeztem be a 13 részes "K" animét. Sajnos baromira rövid pedig érdekes az elgondolás.
update 08.06.: Ma eddig kiolvastam 7 one-shot mangát és teljesen bezsongtam emotion_jawdrop emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 06, 2013 10:50 pm
Apám éjjel hallott egy nagy robbanást (eleve nem tudott aludni), ma kiderült, hogy (valószínűleg) nagy gázrobbanás volt a Tímár utcában eek Nagyon durva, leomlott a felső emelet fele. (Nem lakunk oda nagyon közel, kb 15-20 percnyire onnan.) Elég furcsa, de nem ébredtem fel rá... Elég mélyen aludhattam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 09, 2013 12:03 am
(Igaz tegnap volt). Kaptam sms-t, hogy jövő héttől lesz a forgatás az Origo stúdióban (statisztaként leszek ott) és hogy majd hívnak pontosabb infókkal. Kíváncsian várom, a ruhapróba is ott volt (rengeteg ruha, jelmezterv-rajzok) smile Szürke kockaépületekből "áll"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 09, 2013 10:23 am
Holnap éjszakára elhívtak! Szabadban lesz Pátynál... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 11, 2013 2:17 pm
Obi Aoi Holnap éjszakára elhívtak! Szabadban lesz Pátynál... 3nodding Hajrá! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 12, 2013 11:20 am
Molylepke Obi Aoi Holnap éjszakára elhívtak! Szabadban lesz Pátynál... 3nodding Hajrá! whee Köszi biggrin Érdekes volt, csak utána jól kimerültem, éjszakait már nem is vállalok. Halott falusiként kellett kiszáradt fás árokban feküdnöm, közben volt, amikor páraszerű füstöt kaptunk, amitől kicsit vacogtam néha. De voltak félmeztelen statiszták is (férfiak persze), nekik rosszabb lehetett... De érdekes volt smile Ma meg Rákospalotán álltam sorba kajáért vagy hússzor. Néha akkor mondták, hogy cut (ennyi), amikor még el se értem a tányért, néha amikor a levest adták volna a tányéromba. És volt két édi kutyus, akik a felvétel alatt köztünk rohangásztak smile Az vicces volt, hogy az ebéd/szendvicsek melett délután jégkrémet is adtak nekünk a szervezők. Nem fogyasztottam el az egészet, árnyékos helyre tettem, erre később ehy zacskó folyadék lett a maradék... Most kicsit fáj a lábam (sok járkálás lapos szandálban, mondjuk nézelődtem is sokszor), de holnap is megyek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 14, 2013 12:49 pm
Érdekesen hangzik. biggrin Majd mesélj a többi forgatási napról is, jó dolog inside infókat hallgatni. whee Jaj, igaz is, filmnek mi a címe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 15, 2013 2:02 pm
Molylepke Érdekesen hangzik. biggrin Majd mesélj a többi forgatási napról is, jó dolog inside infókat hallgatni. whee Jaj, igaz is, filmnek mi a címe? Oké fogok, bocsi, néha épphogy 1-2 óra van a hazaérkezés és az ágybaesés között. De most szombattól hétfőig szabadnapok lesznek "gyárilag" azaz nem én veszem ki hanem eleve lesz. Ma volt a leguncsibb, kb. este háromnegyed 7-től negyed 9-ig kellettünk (sétálgattunk a háttérben). Tegnap meg szabadnapon voltam. Majd mesélek még smile A film teljes címe:: Hercules: The Thracian Wars (állítólag egy képregényen alapul, jövő júliusra tervezik a bemutatót).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 17, 2013 1:35 pm
Ma Debrecenben felléptek a Kodály Filharmonikusok és és és nagyon jóóóó volt *-* nagyon nagyon nagyon emotion_c8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 19, 2013 8:25 am
Dead Space + éjszaka + sötét + diliző macska = szívroham.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 19, 2013 1:24 pm
Malreni Dead Space + éjszaka + sötét + diliző macska = szívroham. Legalább a 2. részt tolod már? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|