|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 4:10 am
III Slash III Molylepke III Slash III Andro666: Ez tény, de most nem a felhasználói tudatlanságra épülő feltörések szaporodtak el, mert azok mindig is jelen voltak. Molylepke: Gazdag accountok a célpontok és ha feltört árut veszünk, akár bajba is kerülhetünk. A figyelmeztetést főleg azoknak írtam be, akik drágább(3m+) tárgyakat is vásárolnak. A lényeg, hogy ezeknél jobban oda kell figyelni azok eladóira ninja Ó értem, sejtettem, hogy valami hasonló áll a háttérben. Mindenesetre ez a "veszély" (hogy 3M cuccokat veszek) nálam nem áll fent. xd De azt viszont végképp nem értem, hogy miért azokat büntetik, akik megvették az item-et? Mi honnan a frászból tudjuk, hogy lopott-e az item? IP-ről vissza kéne követni, hogy ki törte fel, és azt az IP-t letiltani, így a feltörő a többi acc-jával se tudna fellépni. Vagy várj. confused Ha akarnám, én is meg tudnám változtatni az IP-met, nem? sweatdrop Ejj, nehéz dolga van a gaia-soknak. sweatdrop általában az a büntetés hogy érvénytelenítik a trading passod arra az időre, míg tisztázódsz, tehát semmit nem tudsz venni marketen, se a tradet nem fogod tudni használni. sajnos ez sokáig is eltarthat. Nem érne semmit az IP tiltás a rendes hackerek ellen. főlleg hogy van olyan akinek dinamikus az ip-je általában azoknál próbálkoznak akiken drága cuccokat látnak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 4:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 5:58 am
Hogy csináltad, hogy ennyit kaptál? OO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 6:40 am
Andro666.: Szerencse kérdése a Daily Change-ben. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 11:35 am
Köszi, de még mindíg irigyellek ... sweatdrop crying lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 12:25 pm
III_Kisrajczy_III Köszi, de még mindíg irigyellek ... sweatdrop crying lol Hosszú, kemény munka eredménye.... Nem reménytelen neked sem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 1:31 pm
Wow micsoda daily chance eek Ez a rally szerencsekerék 100k-jára emlékeztet biggrin Minél többen kapjunk ilyet smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 5:42 am
Obilia Wow micsoda daily chance eek Ez a rally szerencsekerék 100k-jára emlékeztet biggrin Minél többen kapjunk ilyet smile Látszik, hogy a "magyarok istene" segít minket, már ha van. xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 8:59 am
Hmm, ez szép Kisrajczy ez a 99.999 gold-os daily chance! eek Biztos igen ritka. Nekem néha 100, 200 és 10.000 gold is volt, a 10.000 nyilván ritkábban. Anno volt Rally-n is szerencsekerék, ott 1, vagy 2 alkalommal én és Obilia kaptunk 100.000 gold-ot is. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 9:44 am
Xanvie Hmm, ez szép Kisrajczy ez a 99.999 gold-os daily chance! eek Biztos igen ritka. Nekem néha 100, 200 és 10.000 gold is volt, a 10.000 nyilván ritkábban. Anno volt Rally-n is szerencsekerék, ott 1, vagy 2 alkalommal én és Obilia kaptunk 100.000 gold-ot is. smile Az tényleg Yo. Az a szerencse is jó lett volna, főleg most. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|