Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Jun 30, 2006 3:33 am

RUFUS.ABBYSINIAN

...No, a zwykle z niego robią idiotę...
...W końcu to blondyn.
bo on generalnie jest idiotą, ale uznajmy, że pociesznym rolleyes

Mam drugą miłość. Tym razem 'One Piece" mrgreen Nie wiem, jak to jest, że yaoistki lubią shonen... whee
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 5:49 am

...Hah! "One Piece" też jest świetny. mrgreen
...Widziałem wszystkie (chyba) 5 filmów.
...No i tam kilka(naście) odcinków.
...Można się ostro lać w niektórych momentach. xd

RUFUS.ABBYSINIAN

Orofiel

PostPosted: Sun Jul 02, 2006 8:55 am

Ja jestem fanką "One piece'a" od... czy aja wiem... 5 lat? albo i więcej... Na "One Piece'a" nie ma reguły... One Piece potrafi zaczarować naprawde wszystkich X3... Ta dynamika w mandze, te fajne filmy kinowe i niesamowita seria telewizyjna... Ta seria jest po prostu piękna, i nie można się od niej odessać. Wspaniała galeria tysiecy postaci - a każda postać ma swoją historię i jest bardzo charakterystyczna.
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 12:23 pm

Orofiel
One Piece potrafi zaczarować naprawde wszystkich X3...
nieprawda..

opcy

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sun Jul 02, 2006 1:10 pm

opcy
Orofiel
One Piece potrafi zaczarować naprawde wszystkich X3...
nieprawda..
nieprawda, są wyjątki, ale mi okropnie przypadł do gustu... kreska jest świetna, chociaż dziwna, humor też, bohaterowie to sam miód, szczególnie ten prostolinijny szczeniak, Luffy. Sanjiego i Zoro też strasznie lubię. nie wiem, co w nich jest...

tak BTW, zwiedziona "Naruto" i Sasukaczem ze złym wzrokiem myślałam, że Zoro z tymi niedobrymi oczyskami też jest takim mścicielem, który się nie uśmiecha... wink
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 2:47 pm

dzisiaj normalnie na tvp kultura lecial drugi odcinek ''Cowboy Bebop'' eek

Aidanna

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 2:19 am

Aidanna

CB na TVP K leci od około 3 miesiecy albo jeszcze ho ho, nonstop powtarzaja, uwzieli sie na CB.
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 3:00 am

BeeWolf
Aidanna

CB na TVP K leci od około 3 miesiecy albo jeszcze ho ho, nonstop powtarzaja, uwzieli sie na CB.
a ja nie wiem... widzialam, ze wczoraj byl drugi odcinek xp

Aidanna

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 04, 2006 11:16 pm

blah, z Naryto lubie tylko Nejiego ( heart ) i Irukę ( heart ) a ost jest niezły, szczególnie podkłady do walk są cudowne, a ich twórca, Toshiro Matsuda..... whee

na One Piece zachorowala znajoma, ja tak trochę, boczkiem. Kinóffka z Nruto, ale która? ta zimowa? nie oglądałam, jakoś wolę komiks od wszystkich anime. i jeszcze ta straszna grafa w anime Naruto.... gonk
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 11:57 pm

ZebraDeath
blah, z Naryto lubie tylko Nejiego ( heart ) i Irukę ( heart ) a ost jest niezły, szczególnie podkłady do walk są cudowne, a ich twórca, Toshiro Matsuda..... whee

na One Piece zachorowala znajoma, ja tak trochę, boczkiem. Kinóffka z Nruto, ale która? ta zimowa? nie oglądałam, jakoś wolę komiks od wszystkich anime. i jeszcze ta straszna grafa w anime Naruto.... gonk
BOż,e BOże, Boże, ZEBRA! Miłośniczka Iruki heart , powiedz, że taaak!!! heart Raaaany, jak ja go uwielbiam! Ale jego, IrukęUmino, a nie jako dodatek do Kakasza, co to, to nie evil

Tak, ta kinówka w śniegu, podobała mi się... mrgreen ale już ściągam drugą.

EvilYuki
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 5:54 am

EvilYuki
ZebraDeath

BOż,e BOże, Boże, ZEBRA! Miłośniczka Iruki heart , powiedz, że taaak!!! heart Raaaany, jak ja go uwielbiam! Ale jego, IrukęUmino, a nie jako dodatek do Kakasza, co to, to nie evil
quote]

OH TAAAAAK TAAAAAAAAAAAAAAAAK SIOSTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh Iruka, Iruka.....ooooh....oooooooooohhh... OOOOHHH!!!! blaugh
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 7:35 am

ZebraDeath
EvilYuki
ZebraDeath

OH TAAAAAK TAAAAAAAAAAAAAAAAK SIOSTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh Iruka, Iruka.....ooooh....oooooooooohhh... OOOOHHH!!!! blaugh

User Image

Jest słodki, opiekuńczy, ma ciemną cerę, lubi Naruto, idealnie pasuje do Kakasza... same zalety! Zastanawiam się, jak można go nie lubić...

EvilYuki
Crew

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 10:45 am

ZebraDeath

A ja lubię śliwki w czekoladzie wink
Ost, cały raczej nie, poszczególne płytki, są niezłe ale też nie zachwycają mnie jakoś bardzo.
Najlepszy kawałek ze wszystkich to Neji Vs Hinata.
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 11:03 am

BeeWolf
ZebraDeath

Ost, cały raczej nie, poszczególne płytki, są niezłe ale też nie zachwycają mnie jakoś bardzo.

tesz uwazam ze ten Neji vs Hinata jest niezły. nawet moja mama kazala mi go sobie nagrac.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 2:28 pm

ZebraDeath
BeeWolf
ZebraDeath

tesz uwazam ze ten Neji vs Hinata jest niezły. nawet moja mama kazala mi go sobie nagrac.

jak zeby inaczej, kawałek w stylu Mike Oldfielda musi mi sie podobac jest genialny.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games