|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 17, 2008 1:50 pm
ichabot A matmę masz rozszerzoną? Ja mam. Ogólnie to w drugiej klasie za bardzo sobie olałem, niektóre rzeczy. Na szczęście to co najważniejsze dla mnie w miarę umiem. Jest szansa, żeby do matury podejść dobrze przygotowanym xd rozszerzenie, z tym, że ja sobie nie olałam tylko nie byłam w stanie niektórych rzeczy zrozumieć, ale jakoś wyrobiłam wtedy na 4. mam już dwie pały za logarytmy i szykuje się jeszcze trzecia we wtorek za nierówności trygonometryczne -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 18, 2008 10:30 am
a ja bardzo bym ściała Picolitrosso's Urn... jest ktoś, kto chce mnie wspomoc w kupnie? razz a może jest ktoś kto chce mi to sprezentować? *robi najbardziej niewinny uśmiech na jaki ja stac, co nadaje jej wyglad szatanskiego ministranta* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 18, 2008 2:48 pm
Mroovecka a ja bardzo bym ściała Picolitrosso's Urn... jest ktoś, kto chce mnie wspomoc w kupnie? razz a może jest ktoś kto chce mi to sprezentować? *robi najbardziej niewinny uśmiech na jaki ja stac, co nadaje jej wyglad szatanskiego ministranta* biggrin obawiam się, że na aż taką dobroczynność nie możesz tutaj liczyć... sweatdrop jak uda mi się zarobić na markecie miliony, które zaplanowałam, to chętnie Cię wesprę... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 3:42 am
Jest tutaj fundusz socjalny, ale dawno już każdy o nim zapomniał. Nie ma donatorów, a nawet nowych chętnych do wspomożenia xd
edit: Mroova, ścisnęłaś mnie za serce. Na miarę swoich możliwości, wesprę Cię. Datek w wysokości 1/6 moich teraźniejszych funduszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 4:04 am
ja z funduszu socjalnego wyjąłem 6k. :XP:.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 4:28 am
ichabot Jest tutaj fundusz socjalny, ale dawno już każdy o nim zapomniał. Nie ma donatorów, a nawet nowych chętnych do wspomożenia xd edit: Mroova, ścisnęłaś mnie za serce. Na miarę swoich możliwości, wesprę Cię. Datek w wysokości 1/6 moich teraźniejszych funduszy xd Ichabot! Wzruszyłeś mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! redface normalnie napisze Ci chyba "Odę do Ichabota" jako wyraz wdzięczności biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 5:14 am
a proszę bardzo, nie mam nic przeciwko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 5:43 am
ichabot a proszę bardzo, nie mam nic przeciwko mrgreen 4laugh rofl mrgreen dramallama lol razz xp whee 3nodding xd biggrin smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 9:35 am
toze na urne zbieram 3nodding ale nie mam czasu rysowac i mnie to wkurza powoli><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:45 am
Ty w ogole jestes zly i niedobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:54 am
wilkus Ty w ogole jestes zly i niedobry xd i cziter z biletem w dodatku! rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:02 am
ano, ano. Ichabot, jak Ty pieknie wygladasz o.o tewlosy ze ksiazki, prawda? *zasadza sie na nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:12 am
oooo dzięki mrgreen I tak nic nie przebije twojego avatara z zombim xd
Zgadza się, włoski są z książki biggrin
Właśnie nie wiem czemu tanieje, bo ewolucja nie była aż taka zła confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 7:17 am
a dziekowac. worce do niego, jak tylko skoncze elfa robic. ale wlosy naprawde bardzo mi sie podobaja.
hm.. jak dla mnie to dobrze... moze ja kupie nawet przed urna przezte wlosy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|