|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:59 am
Night_Lady pomożcie mi znaleźć jakies życzenia świąteczbe po angielsku, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:00 am
Rynn the Vampire Delein Yumehayla ...prawie nic nie rozumiem gonk Luz...dlatego przestańcie już, pokazaliście, ze umiecie, stwórzcie sobie topic, albo pogadajcie tak na gadulcu...starczy.. zgadzać się stare Nienawiszę 1337, więc radzę stulić paszczęki, albo raczej klawiatury...bo nie ręczę za siebie stare to jest POLSKA gildia, a nie gildia 1337 stare Zaraz mnie coś trafi! Kurde balans spadać na swój topik, od tego już oczy bolą! Ja jestem cierpliwa, ale zaraz nie wytrzymam!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:01 am
Yumehayla Rynn the Vampire Delein Yumehayla ...prawie nic nie rozumiem gonk Luz...dlatego przestańcie już, pokazaliście, ze umiecie, stwórzcie sobie topic, albo pogadajcie tak na gadulcu...starczy.. zgadzać się stare Nienawiszę 1337, więc radzę stulić paszczęki, albo raczej klawiatury...bo nie ręczę za siebie stare to jest POLSKA gildia, a nie gildia 1337 stare Dzięki za ratunek crying ...JA SIĘ ICH BOJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!! *rzut na szyję i się za nią chowa* ju2 n13 p4.. o sorki, juz nie oanikuj.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:01 am
Night_Lady pomożcie mi znaleźć jakies życzenia świąteczbe po angielsku, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muwisz o czyms jak "merry christmas" ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:02 am
_cleef_ Night_Lady pomożcie mi znaleźć jakies życzenia świąteczbe po angielsku, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muwisz o czyms jak "merry christmas" ?? NO COS DLUŻSZEGO ZEBY BYŁO razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
....andrzejki... zaczynam bac sie przyszlosci crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Rynn the Vampire Delein Yumehayla ...prawie nic nie rozumiem gonk Luz...dlatego przestańcie już, pokazaliście, ze umiecie, stwórzcie sobie topic, albo pogadajcie tak na gadulcu...starczy.. zgadzać się stare Nienawiszę 1337, więc radzę stulić paszczęki, albo raczej klawiatury...bo nie ręczę za siebie stare to jest POLSKA gildia, a nie gildia 1337 stare Dzięki za ratunek crying ...JA SIĘ ICH BOJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!! *rzut na szyję i się za nią chowa*
Zamknijcie się, albo ślicznie poprosimy modów o bana...co wy na to? stare
Co do sklepiku - co ty w nim nib sprzedajesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:03 am
Night_Lady _cleef_ Night_Lady pomożcie mi znaleźć jakies życzenia świąteczbe po angielsku, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muwisz o czyms jak "merry christmas" ?? NO COS DLUŻSZEGO ZEBY BYŁO razz merry christmas and a happy new year XD no co, dłuższe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:04 am
Baliaur ....andrzejki... zaczynam bac sie przyszlosci crying *przytuuuulas* witaj .. nie ma sie co bac... chociash ja sie boje jutra xp .. starosc nie radosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Yumehayla Rynn the Vampire Delein Yumehayla ...prawie nic nie rozumiem gonk Luz...dlatego przestańcie już, pokazaliście, ze umiecie, stwórzcie sobie topic, albo pogadajcie tak na gadulcu...starczy.. zgadzać się stare Nienawiszę 1337, więc radzę stulić paszczęki, albo raczej klawiatury...bo nie ręczę za siebie stare to jest POLSKA gildia, a nie gildia 1337 stare Dzięki za ratunek crying ...JA SIĘ ICH BOJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!! *rzut na szyję i się za nią chowa*
Zamknijcie się, albo ślicznie poprosimy modów o bana...co wy na to? stare
Co do sklepiku - co ty w nim nib sprzedajesz?Josh spoko przestaliśmy.... nie denerwuj sie bo to urodzie szkodzi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Delein Yumehayla ...prawie nic nie rozumiem gonk Luz...dlatego przestańcie już, pokazaliście, ze umiecie, stwórzcie sobie topic, albo pogadajcie tak na gadulcu...starczy.. zgadzać się stare Nienawiszę 1337, więc radzę stulić paszczęki, albo raczej klawiatury...bo nie ręczę za siebie stare to jest POLSKA gildia, a nie gildia 1337 stare zobaczę jeszcze jeden taki post i będzie źle z jego autorem... na ChatterBox'ie się pobrandzlujcie... a na gildii jężyk Polski [i elementy Japońskiego i Angielskiego jedynie dopuszczamy]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Night_Lady _cleef_ Night_Lady pomożcie mi znaleźć jakies życzenia świąteczbe po angielsku, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muwisz o czyms jak "merry christmas" ?? NO COS DLUŻSZEGO ZEBY BYŁO razz merry christmas and a happy new year XD no co, dłuższe XD ZDROWYCH I WESOŁYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA, WSZELKICH POMYSLNOSCI, I SPEŁNIENIA MARZENI W NOWYM NADCHODZĄCYM ROKU ....
ITP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:05 am
Lethiel Baliaur ....andrzejki... zaczynam bac sie przyszlosci crying *przytuuuulas* witaj .. nie ma sie co bac... chociash ja sie boje jutra xp .. starosc nie radosc xd nie boj się 'przytula' heart mam nadzieje że dotrze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|