|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:38 am
Wodzu Ej, orientuje sie ktos dlaczego przynety nie znikaja z ekwipu?? No włąśnie.... ja sie boje że mody sie przyczepią..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:39 am
czesc! ja tylko na......krotko ^^
ale mi sie wszystko zmuli - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ejj nie ma szans zeby na tym najtrudniejszym poziomie zlowic cos ze zwykla wedka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Raticiel Dobry wieczór *wchodzi niepewnie, nieco zatroskana* tylko nia chwilę, ale jeszcze dziś wpaść powinnam... jak tiam andrzejki? 3nodding witaj *przytuuuuulas* whee hej hej *tuli* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:40 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ ci lethiel zawsze wybacze 3nodding *przytula* 4laugh *przytulas* whee dzieki lethiel !! heart whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeah, dzieki za resp... sad
3v17 733t ru74h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Wodzu Ej, orientuje sie ktos dlaczego przynety nie znikaja z ekwipu?? No włąśnie.... ja sie boje że mody sie przyczepią..... sweatdrop przynenty znikaja bo to taki klucz do wejscia na lowisko i tylko po to sa ... no i mozna rybki lapac leprze chyba !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:41 am
Sane_chan Christoff_Gangrell Wodzu Ej, orientuje sie ktos dlaczego przynety nie znikaja z ekwipu?? No włąśnie.... ja sie boje że mody sie przyczepią..... sweatdrop przynenty znikaja bo to taki klucz do wejscia na lowisko i tylko po to sa ... no i mozna rybki lapac leprze chyba ! jak by znikaly, to bysmy sie nie pytali..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii czesc! ja tylko na......krotko ^^ ale mi sie wszystko zmuli - -' witaj *przytuuuuuuulas* whee lol.. co oni znowu kombinooją z tymi przynentami stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Christoff_Gangrell Wodzu Ej, orientuje sie ktos dlaczego przynety nie znikaja z ekwipu?? No włąśnie.... ja sie boje że mody sie przyczepią..... sweatdrop przynenty znikaja bo to taki klucz do wejscia na lowisko i tylko po to sa ... no i mozna rybki lapac leprze chyba ! jakby znikłay to bym sie nie pytał i nie martwił......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Raticiel Dobry wieczór *wchodzi niepewnie, nieco zatroskana* tylko nia chwilę, ale jeszcze dziś wpaść powinnam... jak tiam andrzejki? 3nodding Ceadmil!! No andrzejki jak widać- wszyscy wolą rozmawiać o rybach Vv Ale ja dopiero jestem przed ^^ a ja muszę pilnować chaty, byo moi rodzice pojechali się bawić 3nodding zaraz przyjdą dio mnie Gaav i Aoicia, poznacie Aoicią ( tią od tematu o aniołkach ) przybłąkał mi się kotek, wiecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii czesc! ja tylko na......krotko ^^ ale mi sie wszystko zmuli - -' witaj *przytuuuuuuulas* whee lol.. co oni znowu kombinooją z tymi przynentami stare xp ja nic nie kombinuje po prostu łowie i od 3 tur mam tyle samo przynet czyli 2... bo NIE znikają z ekwipunku.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|