|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:29 am
Night_Lady _cleef_ Sayokun _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! już o tym wcześniej wspominałem ale podobno nie działa sweatdrop mi zawsze i na wszystkie ryby dziala !!a jaką masz wędke?? i za ile przynęte?? wszystko najtansze (najlepsza wedka to najtansza) i lowie zawsze nad durem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:30 am
_cleef_ wszystko najtansze (najlepsza wedka to najtansza) i lowie zawsze nad durem a przynete za ile?? i uwdało Ci sie złowic droższą rybke??/ bez errora???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:30 am
_cleef_ Night_Lady _cleef_ Sayokun _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! już o tym wcześniej wspominałem ale podobno nie działa sweatdrop mi zawsze i na wszystkie ryby dziala !!a jaką masz wędke?? i za ile przynęte?? wszystko najtansze (najlepsza wedka to najtansza) i lowie zawsze nad duremwow jak ty to robisz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:31 am
CzemuNie ja łowiłam przed chwila i wszystko bylo OK nie wyskakuje mi zaden ERROR mi rowniez nie wyskoczyl.. moze zrobili ze tylko przy tych duzych,, i drogich rybkach jest error..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:33 am
Wodzu Delein Wodzu Delein Ponawiam pytanko- Robimy coś w związku z andrzejkami?? uuu, ktos wuszedl z propozycja.. biggrin Ja proponuje miedzynarodowa wymiane ryb.. razz Albo lejmy wosk, a potem napiszemy co ci wyjdzie.. biggrin będę lać dopiero po 19...po tym jak sobie pogram na kompie :3 ale chętnie poznam Wasze wyniki ^^ mi sie ulalo cos na krztalt ust.. Mi zawsze jakieś ochydztwa...jak nie ropucha, to paszcza...świetlana przyszłość mi się kroi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
CzemuNie ja łowiłam przed chwila i wszystko bylo OK nie wyskakuje mi zaden ERROR witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady _cleef_ wszystko najtansze (najlepsza wedka to najtansza) i lowie zawsze nad durem a przynete za ile?? i uwdało Ci sie złowic droższą rybke??/ bez errora??? za 25g i mam zwykle ryby te so dajo 17g
@christoff: talent i znam dobre miejsce ! (w radach lowienia pisze ze trzeba ruwniesz umiec znalesc dobre miejsce tam sa zawsze dobre rybki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:35 am
Dobry wieczór *wchodzi niepewnie, nieco zatroskana* tylko nia chwilę, ale jeszcze dziś wpaść powinnam... jak tiam andrzejki? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:35 am
Raticiel Dobry wieczór *wchodzi niepewnie, nieco zatroskana* tylko nia chwilę, ale jeszcze dziś wpaść powinnam... jak tiam andrzejki? 3nodding witaj *przytuuuuulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:36 am
Ej, orientuje sie ktos dlaczego przynety nie znikaja z ekwipu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel _cleef_ ci lethiel zawsze wybacze 3nodding *przytula* 4laugh *przytulas* whee dzieki lethiel !! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:37 am
Raticiel Dobry wieczór *wchodzi niepewnie, nieco zatroskana* tylko nia chwilę, ale jeszcze dziś wpaść powinnam... jak tiam andrzejki? 3nodding znowu mi we wróżbach wyszło że czeka mnie wielka miłość..... Który to josh raz????? sweatdrop domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:37 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ ci lethiel zawsze wybacze 3nodding *przytula* 4laugh *przytulas* whee dzieki lethiel !! heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:38 am
Raticiel Dobry wieczór *wchodzi niepewnie, nieco zatroskana* tylko nia chwilę, ale jeszcze dziś wpaść powinnam... jak tiam andrzejki? 3nodding Ceadmil!! No andrzejki jak widać- wszyscy wolą rozmawiać o rybach Vv Ale ja dopiero jestem przed ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|