|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:20 am
Wodzu Christoff_Gangrell Pytanko mam po polowie savie itp nadal mam tyle samo przynety co przed.... mam sie bać że mody wykryją....??? po ostatnim to sam josf nie wiem..... sweatdrop znaczy wiesz, ze na jeden polow [18 rybek, albo i smieci] 1 przyneta, a jesli ci zostaje, to i tak moze lepiej kupuj nowa... biggrin no alew własnie chodzi o to że mi sei przynęta nie zużyła tzn miałem 2 skońzcyłem połow i dalej mam 2.... sweatdrop A włąśnie złapałem cośsik innego niż gupika YEAAAAAAH!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:20 am
Delein Ponawiam pytanko- Robimy coś w związku z andrzejkami?? chętnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:21 am
Lethiel _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! szkoda ze wczesniej nie wiedzialam... ech... sad muwilem to tutaj wiele razy, nawet raz ty tu bylas !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:21 am
Delein Ponawiam pytanko- Robimy coś w związku z andrzejkami?? uuu, ktos wuszedl z propozycja.. biggrin Ja proponuje miedzynarodowa wymiane ryb.. razz Albo lejmy wosk, a potem napiszemy co ci wyjdzie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:23 am
Wodzu Delein Ponawiam pytanko- Robimy coś w związku z andrzejkami?? uuu, ktos wuszedl z propozycja.. biggrin Ja proponuje miedzynarodowa wymiane ryb.. razz Albo lejmy wosk, a potem napiszemy co ci wyjdzie.. biggrin będę lać dopiero po 19...po tym jak sobie pogram na kompie :3 ale chętnie poznam Wasze wyniki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:24 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! szkoda ze wczesniej nie wiedzialam... ech... sad muwilem to tutaj wiele razy, nawet raz ty tu bylas !O.o ... nie widzialam .. przeprasham .. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:25 am
Delein Wodzu Delein Ponawiam pytanko- Robimy coś w związku z andrzejkami?? uuu, ktos wuszedl z propozycja.. biggrin Ja proponuje miedzynarodowa wymiane ryb.. razz Albo lejmy wosk, a potem napiszemy co ci wyjdzie.. biggrin będę lać dopiero po 19...po tym jak sobie pogram na kompie :3 ale chętnie poznam Wasze wyniki ^^ mi sie ulalo cos na krztalt ust..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! już o tym wcześniej wspominałem ale podobno nie działa sweatdrop mi zawsze i na wszystkie ryby dziala !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:26 am
Christoff_Gangrell Delein Wodzu Delein Ponawiam pytanko- Robimy coś w związku z andrzejkami?? uuu, ktos wuszedl z propozycja.. biggrin Ja proponuje miedzynarodowa wymiane ryb.. razz Albo lejmy wosk, a potem napiszemy co ci wyjdzie.. biggrin będę lać dopiero po 19...po tym jak sobie pogram na kompie :3 ale chętnie poznam Wasze wyniki ^^ Mnie co roku wychodzą serduszka albo inne bajery wr80;ace mil47;ć... i sie g^**&^%&* sprawdza...... crying spoko, krzyniu, nie panikuj./...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:26 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! szkoda ze wczesniej nie wiedzialam... ech... sad muwilem to tutaj wiele razy, nawet raz ty tu bylas !O.o ... nie widzialam .. przeprasham .. sad ci lethiel zawsze wybacze 3nodding *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:27 am
_cleef_ Sayokun _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! już o tym wcześniej wspominałem ale podobno nie działa sweatdrop mi zawsze i na wszystkie ryby dziala !!a jaką masz wędke?? i za ile przynęte??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:27 am
_cleef_ ci lethiel zawsze wybacze 3nodding *przytula* 4laugh *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:28 am
Dobra ludu ale co z tym bugiem z przynetami????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|