|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:12 am
Lethiel wodzu .. chris... *przytuuuuuuuuuulasy* witajcie blaugh whee Jaaa.., krzyniu, ktois nas zauwazyl biggrin Witaj Lethiel... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:13 am
Delein Sayokun że puki co nie powinniśmy łowić drogimi przynętami bo to nie jest dopracowane i przez to wyskakują errory eek i zawsze będą wysakiwać przy złapaniu drogich rybek sweatdrop A żeby ich tak....uch! scream gonk gupia gaia gonk .. znowu cos popsooli stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel wodzu .. chris... *przytuuuuuuuuuulasy* witajcie blaugh whee Jaaa.., krzyniu, ktois nas zauwazyl biggrin Witaj Lethiel... biggrin Yeah życie jest piękne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel wodzu .. chris... *przytuuuuuuuuuulasy* witajcie blaugh whee Jaaa.., krzyniu, ktois nas zauwazyl biggrin Witaj Lethiel... biggrin whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:14 am
Christoff_Gangrell Wodzu Lethiel wodzu .. chris... *przytuuuuuuuuuulasy* witajcie blaugh whee Jaaa.., krzyniu, ktois nas zauwazyl biggrin Witaj Lethiel... biggrin Yeah życie jest piękne crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:15 am
Lethiel Delein Sayokun że puki co nie powinniśmy łowić drogimi przynętami bo to nie jest dopracowane i przez to wyskakują errory eek i zawsze będą wysakiwać przy złapaniu drogich rybek sweatdrop A żeby ich tak....uch! scream gonk gupia gaia gonk .. znowu cos popsooli stare oni chyba proboją nas do tego przyzwyczaić i robią to sprcjalie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:15 am
Pytanko mam po polowie savie itp nadal mam tyle samo przynety co przed.... mam sie bać że mody wykryją....??? po ostatnim to sam josf nie wiem..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:16 am
Lethiel Wodzu Lethiel wodzu .. chris... *przytuuuuuuuuuulasy* witajcie blaugh whee Jaaa.., krzyniu, ktois nas zauwazyl biggrin Witaj Lethiel... biggrin whee 4laugh domokun tak, zycie jest piekne.. biggrin Ma ktos pozyczyc jakas wedke, lepsza od standardowej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:16 am
DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:17 am
_cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! szkoda ze wczesniej nie wiedzialam... ech... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:17 am
Christoff_Gangrell Pytanko mam po polowie savie itp nadal mam tyle samo przynety co przed.... mam sie bać że mody wykryją....??? po ostatnim to sam josf nie wiem..... sweatdrop znaczy wiesz, ze na jeden polow [18 rybek, albo i smieci] 1 przyneta, a jesli ci zostaje, to i tak moze lepiej kupuj nowa... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:18 am
_cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! już o tym wcześniej wspominałem ale podobno nie działa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:19 am
Ponawiam pytanko- Robimy coś w związku z andrzejkami??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:19 am
Lethiel _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! szkoda ze wczesniej nie wiedzialam... ech... sad 'przytula' sad złapiesz jeszcze raz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:20 am
Sayokun _cleef_ DO WSZYSTKICH KTORZY MAJO ERROR PODCZAS LOWIENIA !! zanim zlowisz ostatnio rybke, zrob "save and quit" bedziesz mial(a) 1 rybke mniej ale chodziasz bedo rybki !! już o tym wcześniej wspominałem ale podobno nie działa sweatdrop niie działa na drogie rybki!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|