|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:59 am
Lethiel Sayokun Lethiel lol... ale moja byla zoolta... i jakis dziwny opis miala eek może jakaś nowa sprawdż w topiku omi czy jej tam nie ma nie ma ... to miałaś jakąś nową eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:04 am
miałam jakąs rybke drogą i znow mam errora ;( co sie dzieje???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:04 am
Wie ktos moze czy pora dnia zalezy od jakosci polowu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:06 am
Avsko przybyłym!!!
Jejku gdyby nie mój komp to już bym miała tysiące rybek...tak wolno chodzi dzisiaj, że nic się nie da zrobić...
Kurcze, dzisiaj andrzejki, może coś porobimy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady miałam jakąs rybke drogą i znow mam errora ;( co sie dzieje??? ja bym powiedzial, ze to spisek rzadowy.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady miałam jakąs rybke drogą i znow mam errora ;( co sie dzieje??? Matrix
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady miałam jakąs rybke drogą i znow mam errora ;( co sie dzieje??? Obroncy Praw Zwierzat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Night_Lady miałam jakąs rybke drogą i znow mam errora ;( co sie dzieje??? ja bym powiedzial, ze to spisek rzadowy.. biggrin Kulczyk do paki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:10 am
wodzu .. chris... *przytuuuuuuuuuulasy* witajcie blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Night_Lady miałam jakąs rybke drogą i znow mam errora ;( co sie dzieje??? Obroncy Praw Zwierzat Ja dostaje cholery, bo od kad owie, to ani razu nie zlowilem nic powyzej 3 zeta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady Sayokun http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4594036&start=0 paczcie co pisze na samym poczĦ#8230;tku O.o czyli ze o co chodzi???że puki co nie powinniśmy łowić drogimi przynętami bo to nie jest dopracowane i przez to wyskakują errory eek i zawsze będą wysakiwać przy złapaniu drogich rybek sweatdrop cze wodzu cze chris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:12 am
Sayokun że puki co nie powinniśmy łowić drogimi przynętami bo to nie jest dopracowane i przez to wyskakują errory eek i zawsze będą wysakiwać przy złapaniu drogich rybek sweatdrop A żeby ich tak....uch! scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:12 am
Sayokun Night_Lady Sayokun http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4594036&start=0 paczcie co pisze na samym poczĦ#8230;tku O.o czyli ze o co chodzi???że puki co nie powinniśmy łowić drogimi przynętami bo to nie jest dopracowane i przez to wyskakują errory eek i zawsze będą wysakiwać przy złapaniu drogich rybek sweatdrop cze wodzu cze chris ale ja mam tanią przynęte... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|