|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:47 am
Sayokun eek za 1500 baka error gonk one sa za 1500 ?? !! O.o ......... gonk gonk gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:47 am
Lethiel Sane_chan Sayokun Lethiel nie jestes !!! xd *wiesza mu sie na szyji* sweatdrop 'przytula do siebie i całuje' heart whee redface patrzy sie hihoczac .. hihi tak przy wszystkich ? redface a co nie można domokun 'pokazuje sane język i całuje lethiel' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:48 am
Sane_chan Tarza sie po podlodze ze smiechu ... Cześć Delein 4laugh xd *zooca w nia poduchą* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:49 am
Night_Lady własnie dlaczehgo takk jest ze jak sie złapie rybcie ktora jest droga to errory wyskakuja? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ave patataje :3 Ha nabyłam liścik...ale toto jest bajeranckie XD cze 3nodding leti-hime-sama : Emeraldback Lion: 1500g  Rubyback Lion: 1500g  Diamondback Lion: 1500g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun a co nie można domokun 'pokazuje sane język i całuje lethiel' heart heart heart Nie no można, xd redface A wpierw jezyk schowaj jak ja całujesz. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:52 am
Aaaaa ludzie ludzie Dajmos leci na polonii1....o fak...skończył się == dlaczego mój komp tak wolno chodzi YY
Kurna chata! Ja zlowiłam tą zieloną i też miałam errora T.T idę się pociać==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:52 am
Sayokun Delein Ave patataje :3 Ha nabyłam liścik...ale toto jest bajeranckie XD cze 3nodding leti-hime-sama : Emeraldback Lion: 1500g  Rubyback Lion: 1500g  Diamondback Lion: 1500g  Tyle mozna dostac za kilka osci łoł eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:53 am
Sayokun Delein Ave patataje :3 Ha nabyłam liścik...ale toto jest bajeranckie XD cze 3nodding leti-hime-sama : Emeraldback Lion: 1500g  Rubyback Lion: 1500g  Diamondback Lion: 1500g  lol... ale moja byla zoolta... i jakis dziwny opis miala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:54 am
Night_Lady
własnie dlaczehgo takk jest ze jak sie złapie rybcie ktora jest droga to errory wyskakuja? crying nie wiem ale podobno jak zapiszesz sama przed napełnieniem wiadra to nie ma errora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:56 am
Lethiel lol... ale moja byla zoolta... i jakis dziwny opis miala eek może jakaś nowa sprawdż w topiku omi czy jej tam nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:58 am
Sayokun Night_Lady
własnie dlaczehgo takk jest ze jak sie złapie rybcie ktora jest droga to errory wyskakuja? crying nie wiem ale podobno jak zapiszesz sama przed napełnieniem wiadra to nie ma errora wlasnie jest bo juz probowałam ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:58 am
Sayokun Lethiel lol... ale moja byla zoolta... i jakis dziwny opis miala eek może jakaś nowa sprawdż w topiku omi czy jej tam nie ma nie ma ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:59 am
Delein Aaaaa ludzie ludzie Dajmos leci na polonii1....o fak...skończył się == dlaczego mój komp tak wolno chodzi YY Kurna chata! Ja zlowiłam tą zieloną i też miałam errora T.T idę się pociać== Yeah Daimos klasyka gatunku normalnie....^^ Przy okazji cześć wszystkim.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|