|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 2:02 pm
BeeWolf A dajta spokój, miał być pub wyszła pizza Hut i obaliłem dzbanek piwa i ciut ciut, ... w sumie to jakoś tak 1 litr i 400, ale co tam piwo Voodka mnie dobiła potem. To był jak strzał kilofem w ryj. Ja wiem, że piwo z Voodką to się marnie kończy ale, ale. ALEEEEEEEEEE. A ja sie nie zgodze. Wypijam wszystko co nie ma napisu "sok" albo "perfum" a tylko w zeszłego sylwestra byłem bliski bełta. alkochol w kazdej formie ma taki sam wzór chemiczny i to się nie zmienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 2:46 pm
a moze zrobimy to u mnie? dobra zróbmy to w końcu, bo juz mi sie klikanie znudziło... tylko ubierz cos sexownego.... to gdzie mam przyjechac? na Rydygiera wiesz gdzie to? ...mieszkam na Rydygiera zaraz u Ciebie bede miśku tylko podaj mi dokładny adres czekaj powiem córce, zeby pojechala do babci...zostaniemy sami ok z/w stary cos chce ode mnie ej...sorry, ale ojciec powiedział mi przed chwilą, że babcia zrobiła konfitury i mam po nie jechac:/ yyyyy a jak masz na imię w ogóle? Agnieszka (NO SIGNAL) blaugh pewnei jakas ustawka ale i tak smieszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 4:15 am
Kiray a moze zrobimy to u mnie? dobra zróbmy to w końcu, bo juz mi sie klikanie znudziło... tylko ubierz cos sexownego.... to gdzie mam przyjechac? na Rydygiera wiesz gdzie to? ...mieszkam na Rydygiera zaraz u Ciebie bede miśku tylko podaj mi dokładny adres czekaj powiem córce, zeby pojechala do babci...zostaniemy sami ok z/w stary cos chce ode mnie ej...sorry, ale ojciec powiedział mi przed chwilą, że babcia zrobiła konfitury i mam po nie jechac:/ yyyyy a jak masz na imię w ogóle? Agnieszka (NO SIGNAL) blaugh pewnei jakas ustawka ale i tak smieszne... >lol< Dobre dobre. Kasmizar:Jak byłem młody i piękny to też piłem wszystko, ale co za wiele to nie zdrowo. tak wiec po takiej ilości Alkocholu człowiekowi odechciewa się żyć, zresztą ja nienawidzę Voodki, tak więc trzeba ją w mordę lać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 7:17 am
>robi sobie herbe< >dolewa czegoś dobrego<
Vooda z rana jak śmietana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 11:41 am
...chuj...kurwa...ja pierdutam...*wpada z patrolu* kurka wodna jak zimno *bierze ciezki sprzet i wychodzi*...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 6:39 am
A nie wierz dzika, nie wierz, ja nie nakazuje. >szczyp ja w majtki< Jak tam w Lublinie sprawy się mają co ? >Stawia przed nią flaszkę< >polewa< No to napijmy się za ... za coś się napijmy. >Wygląda jak zawsze<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 12:53 pm
Powiecie mi a w co tu wierzyć ? Bo ja juz nie kumam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 1:22 pm
BeeWolf Powiecie mi a w co tu wierzyć ? Bo ja juz nie kumam. chetnie powiem tylko w jakim kontekscie ? bo jak w ogolnym to najlepiej w milosc i dazenie do celu... no i w R.P. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 1:45 pm
revcat BeeWolf Powiecie mi a w co tu wierzyć ? Bo ja juz nie kumam. chetnie powiem tylko w jakim kontekscie ? bo jak w ogolnym to najlepiej w milosc i dazenie do celu... no i w R.P. mrgreen A w małpim ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 4:19 am
BeeWolf A nie wierz dzika, nie wierz, ja nie nakazuje. >szczyp ja w majtki< Jak tam w Lublinie sprawy się mają co ? >Stawia przed nią flaszkę< >polewa< No to napijmy się za ... za coś się napijmy. >Wygląda jak zawsze< *zerk na flaszke* Ty zawsze wiesz czego mi trza. A w lublinie kuzwa zapierdziel, jutro 4 raz bede pisac kolosa z tasiemcow, juz rzygam nimi ==..a poza tym masa rysunkow, projekty, ale te mam juz za soba...o 18 mam ostatniego kolosa z botaniki...w poniedzialek pierwszy egzamin, a ja jescze nie zaczelam sie uczyc...juz powoli mam dosc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|