|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:28 am
lol... nie smootaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem zla *przytuuuuuuuuuuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:29 am
Sane_chan nie lubisz Lethiel ze sie smucisz "rzut na szyje" 4laugh O.o .... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan nie lubisz Lethiel ze sie smucisz "rzut na szyje" 4laugh nie po prostu jest na mnie zła czmu się nie dziwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziekuje Przytulas 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:30 am
Sayokun Sane_chan nie lubisz Lethiel ze sie smucisz "rzut na szyje" 4laugh nie po prostu jest na mnie zła czmu się nie dziwieprzeciesh moowie ze nie jestem zla.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:31 am
Lethiel Sayokun Sane_chan nie lubisz Lethiel ze sie smucisz "rzut na szyje" 4laugh nie po prostu jest na mnie zła czmu się nie dziwieprzeciesh moowie ze nie jestem zla.... sad *puka paluszkiem w ramie* a co zrobił ostrzy pazurki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:31 am
Lethiel lol... nie smootaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem zla *przytuuuuuuuuuuuuula* eek naprawdę 'przytuula' smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:32 am
Sane_chan Eurina Vam Night_Lady czesc Wam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czesc!!!! Cześć my się nie znamy 4laugh Ewelina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:32 am
Sayokun Lethiel lol... nie smootaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem zla *przytuuuuuuuuuuuuula* eek naprawdę 'przytuula' smile bylam wsciekla.... ale mi przeszlo... ech... *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula mocno* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:33 am
Sane_chan *puka paluszkiem w ramie* a co zrobił ostrzy pazurki xd lol.. jush niewazne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:34 am
Eurina Vam Sane_chan Eurina Vam Night_Lady czesc Wam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czesc!!!! Cześć my się nie znamy 4laugh Ewelina Miło mi Monika 3nodding bieże reke wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:34 am
Lethiel Sayokun Lethiel lol... nie smootaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem zla *przytuuuuuuuuuuuuula* eek naprawdę 'przytuula' smile bylam wsciekla.... ale mi przeszlo... ech... *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula mocno* whee ja naprawdę nie chciałem żeby tak wyszło sad jestem po prostu głupi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:35 am
Sayokun ja naprawdę nie chciałem żeby tak wyszło sad jestem po prostu głupi sweatdrop nie jestes gloopi !! ... jush.. nie bylo sprawy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 8:36 am
Lethiel Sayokun ja naprawdę nie chciałem żeby tak wyszło sad jestem po prostu głupi sweatdrop nie jestes gloopi !! ... jush.. nie bylo sprawy... jestem sweatdrop dobra koniec tematu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|