|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:32 am
witaj Sei 4laugh ... masz swoje itemki brawo whee *przytuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:33 am
Mam dostęp do kont kumpli z klasy^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja *tajniacki skok na cleefa* xd witaj ukochany domokun przyhodzi na odsiecz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:34 am
Sane_chan Lethiel Sane_chan konczysz 18 lat fajnie, bedziesz mogla bez prblemu kupowac piwo xd my zawsze mamy z tym problem xp kitty a z kad jestes uh... alkocholu nie piju sweatdrop .. a 18 pelnoletnosc mi siem nie usmiecha... nie pijesz ?? :] z kad ty pochodzisz ?? 18-tke ja bym chciala mieć, wtedy mozna wiecej robic glupot, i nikt sie nie przyczepia, o glupie piwo. ... nio coosh... ja do najpowashniejszych niestety nie naleze.... i tak sie mnie czepiaja ze za stara na wygloopy jestem xd .. a teraz bede jeszcze starsza sad sad sad ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:35 am
Sei chan Mam dostęp do kont kumpli z klasy^_^ a poc o ci to? ninja przeszlas na strone zla ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Lethiel ninja *tajniacki skok na cleefa* xd witaj ukochany domokun przyhodzi na odsiecz ! crying .. przeciesh tio byl powitalny skok z przytulasem .. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ ukochany domokun przyhodzi na odsiecz ! Domo^_^*Lapie domo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:36 am
Lethiel crying .. przeciesh tio byl powitalny skok z przytulasem .. crying ale domokun terz chiaø sie z tobo i sei przywitac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:36 am
Lethiel Sane_chan Lethiel Sane_chan konczysz 18 lat fajnie, bedziesz mogla bez prblemu kupowac piwo xd my zawsze mamy z tym problem xp kitty a z kad jestes uh... alkocholu nie piju sweatdrop .. a 18 pelnoletnosc mi siem nie usmiecha... nie pijesz ?? :] z kad ty pochodzisz ?? 18-tke ja bym chciala mieć, wtedy mozna wiecej robic glupot, i nikt sie nie przyczepia, o glupie piwo. ... nio coosh... ja do najpowashniejszych niestety nie naleze.... i tak sie mnie czepiaja ze za stara na wygloopy jestem xd .. a teraz bede jeszcze starsza sad sad sad .. No to fajnie mozna sie wyglupiac ciekawiej. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:37 am
_cleef_ Lethiel crying .. przeciesh tio byl powitalny skok z przytulasem .. crying ale domokun terz chiaø sie z tobo i sei przywitac O.o ... *przytulas dla Dumo* 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:37 am
Sei chan _cleef_ ukochany domokun przyhodzi na odsiecz ! Domo^_^*Lapie domo* tylko go nieziedz sei !! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:38 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ ukochany domokun przyhodzi na odsiecz ! Domo^_^*Lapie domo* tylko go nieziedz sei !! gonk Czemu mam go zjeść? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:39 am