|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:04 am
Delisa Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! Jak się miewacie? Czarny 4laugh hejka whee *przytula* whee *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:05 am
Czemu się ciagle pytarz czy jest ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:06 am
delisa ja chcę poznać nowych ludzi..... jestem samotna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ktoś wie, czy już marketplace działa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Czemu się ciagle pytarz czy jest ?? xp odpowiem za nia blaugh bo jest mojha najlepsza przyjaciolka (w realu) i tylko mnie tu zna whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:07 am
Czarny Ktoś wie, czy już marketplace działa? nie dziala sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:08 am
Kitty-ShadowCat delisa ja chcę poznać nowych ludzi..... jestem samotna sweatdrop No to poznaj mnie Jestem tez nowa i nazywam sie Sane_chan mow mie Sane albo San wink facetow sie nie boj mi wczoraj nic nie zrobili [a szkoda]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:09 am
Kitty-ShadowCat delisa ja chcę poznać nowych ludzi..... jestem samotna sweatdrop To moze sie przedstawie. Jestem Kasia z Olsztyna. Mozesz mowic mi Dri.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:11 am
zrywam, dzieciaczki... nie zróbcie nic co ja bym zrobił... bo gdzieś tu czychają moi poplecznicy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Kukus zrywam, dzieciaczki... nie zróbcie nic co ja bym zrobił... bo gdzieś tu czychają moi poplecznicy ninja gonk Rany! Ale żeś mnie przestraszył! Jak zwykle - mody kryją się w cienu... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus zrywam, dzieciaczki... nie zróbcie nic co ja bym zrobił... bo gdzieś tu czychają moi poplecznicy ninja papatki Kukus 3nodding sad crying Kitty- stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:14 am
Kukus zrywam, dzieciaczki... nie zróbcie nic co ja bym zrobił... bo gdzieś tu czychają moi poplecznicy ninja jacy poplecznicy ?? gonk Kitty wyluzuj sie troszke ... zciaga bluzeczke i tanczy sobie ... lalala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|