|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:55 am
Sane_chan hi wrocilam 4laugh patrzcie mam kwiatka 4laugh xd hej! Gdzie juz chyba takiego widzialam, tylko gdzie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:55 am
Sane_chan hi wrocilam 4laugh patrzcie mam kwiatka 4laugh xd a ja glany i śliczną bliznę na nodze... bo się wyłożyłem w sobotę na murku w centrum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:56 am
Delisa Sane_chan hi wrocilam 4laugh patrzcie mam kwiatka 4laugh xd hejka 4laugh fajniusi whee dziekuje, "puka sie łapką w główke" tylko jak on wyrasta z czapeczki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:56 am
Kukus Rynn the Vampire Kitty-ShadowCat heja ludzie jestem tu nowa witaj ^_^ Kuuuukus !! ^_^ no część, Rynienko... ja zaraz wybywam, bo mam exam z matematyki... ide zupełnie na pałę... nic nie umiem... Omega mi rozwiązała zadania ale i tak nic nie ogarnąłem sweatdrop Powodzenia Kuks 3nodding heart Będzie dobrze ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:57 am
jak ja się męczyłam żeby te stronkę rozgryżć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:58 am
Kitty-ShadowCat wink jak ja się męczyłam żeby te stronkę rozgryżć- delisa mi pomogła xd acha Kitty zapomnialam dodac-lepiej przeczytaj regulamin bo bedzie zle jak zlamiesz go sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:58 am
Znachorka Sane_chan hi wrocilam 4laugh patrzcie mam kwiatka 4laugh xd hej! Gdzie juz chyba takiego widzialam, tylko gdzie? wink *Hi fajniusi "dotyka kwiatka", jej fajny Kukus powodzenia wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:01 am
*wygląda zza framugi* Heloł! Jak się miewacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:02 am
no jasne ze jestem blaugh ale lowie rybki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! Jak się miewacie? Dobrze a ty wink xd * Fajowskie ubranko wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! Jak się miewacie? Hejka!Nie liczac tego, ze wlasnie zachorowalam to swietnie! wink A ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:03 am
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! Jak się miewacie? Czarny 4laugh hejka whee *przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|