|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 12:38 pm
revcat Ozzwald BeeWolf A to super jak było ? >polewa i czeka na wszystkich< na studniowce musi byc duzo voody ..bez niej czlowiek nawet nie zda sobie sprawy ze to faktycznie byla studniowka... mrgreen a fajnie było mrgreen tak, fajnie, dobre słowo... mrgreen nihihihi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 12:53 pm
EvilYuki revcat Ozzwald BeeWolf A to super jak było ? >polewa i czeka na wszystkich< na studniowce musi byc duzo voody ..bez niej czlowiek nawet nie zda sobie sprawy ze to faktycznie byla studniowka... mrgreen a fajnie było mrgreen tak, fajnie, dobre słowo... mrgreen nihihihi... ...szu szu szu szu...i co powiecie szeregowa...? czy jestescie przypisani do jakiejs jednostki towarzyszko bo bede wkrotce robil spis...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 6:46 am
Dawno się tak nie złoiłem ja pierdykam. Dużo piwa, bardzo dużo do tego voodka, Vino, i powąchałem rum... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 6:51 am
revcat ...szu szu szu szu...i co powiecie szeregowa...? czy jestescie przypisani do jakiejs jednostki towarzyszko bo bede wkrotce robil spis... oj, oj, chyba nie jestem przypisana, towarzyszu, ale chętnie przypisze się do waszej... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 7:12 am
>Przetacza się przez barek, PIER#$
U;T< >Wstaje, stara się wstać, łapie się rąsiami za blat i wciąga do góry< HERBY .!!!.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 7:54 am
BeeWolf >Przetacza się przez barek, PIER#$
U;T< >Wstaje, stara się wstać, łapie się rąsiami za blat i wciąga do góry< HERBY .!!!.... heart ...uuu widze ze zle z marszalkiem *bierze go pod bok i kladzie na kozetke*... ...gdzie zescie sie szlajali marszalku ? mrgreen ...Evil do od dzisiaj jestes w A.W...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:07 am
revcat BeeWolf >Przetacza się przez barek, PIER#$
U;T< >Wstaje, stara się wstać, łapie się rąsiami za blat i wciąga do góry< HERBY .!!!.... heart ...uuu widze ze zle z marszalkiem *bierze go pod bok i kladzie na kozetke*... ...gdzie zescie sie szlajali marszalku ? mrgreen ...Evil do od dzisiaj jestes w A.W...
A dajta spokój, miał być pub wyszła pizza Hut i obaliłem dzbanek piwa i ciut ciut, ... w sumie to jakoś tak 1 litr i 400, ale co tam piwo Voodka mnie dobiła potem. To był jak strzał kilofem w ryj. Ja wiem, że piwo z Voodką to się marnie kończy ale, ale. ALEEEEEEEEEE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:15 am
BeeWolf revcat BeeWolf >Przetacza się przez barek, PIER#$
A dajta spokój, miał być pub wyszła pizza Hut i obaliłem dzbanek piwa i ciut ciut, ... w sumie to jakoś tak 1 litr i 400, ale co tam piwo Voodka mnie dobiła potem. To był jak strzał kilofem w ryj. Ja wiem, że piwo z Voodką to się marnie kończy ale, ale. ALEEEEEEEEEE. ..ale ogolnie sie dobrze bawiles ? ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:35 am
revcat BeeWolf revcat BeeWolf >Przetacza się przez barek, PIER#$
A dajta spokój, miał być pub wyszła pizza Hut i obaliłem dzbanek piwa i ciut ciut, ... w sumie to jakoś tak 1 litr i 400, ale co tam piwo Voodka mnie dobiła potem. To był jak strzał kilofem w ryj. Ja wiem, że piwo z Voodką to się marnie kończy ale, ale. ALEEEEEEEEEE. ..ale ogolnie sie dobrze bawiles ? ... mrgreen Generale jak zawsze zajebiście. A wy jak się relaksowaliście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:47 am
BeeWolf revcat BeeWolf revcat BeeWolf >Przetacza się przez barek, PIER#$
A dajta spokój, miał być pub wyszła pizza Hut i obaliłem dzbanek piwa i ciut ciut, ... w sumie to jakoś tak 1 litr i 400, ale co tam piwo Voodka mnie dobiła potem. To był jak strzał kilofem w ryj. Ja wiem, że piwo z Voodką to się marnie kończy ale, ale. ALEEEEEEEEEE. ..ale ogolnie sie dobrze bawiles ? ... mrgreen Generale jak zawsze zajebiście. A wy jak się relaksowaliście. ...piatek impra do 5 rano z generalem raciem picei i tance hulanki swawole a wczoraj sie relaksowalem z moja Omi przy kompie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:51 am
revcat ...piatek impra do 5 rano z generalem raciem picei i tance hulanki swawole a wczoraj sie relaksowalem z moja Omi przy kompie... mrgreen No to Generale w trąbkę nie ma co. Widze, że generał znalazł sobie obiekt zainteresowania bardzo przyjemny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:52 am
BeeWolf revcat ...piatek impra do 5 rano z generalem raciem picei i tance hulanki swawole a wczoraj sie relaksowalem z moja Omi przy kompie... mrgreen No to Generale w trąbkę nie ma co. Widze, że generał znalazł sobie obiekt zainteresowania bardzo przyjemny. a no prawda...i to jeszcze jak przyjemny... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:55 am
revcat BeeWolf revcat ...piatek impra do 5 rano z generalem raciem picei i tance hulanki swawole a wczoraj sie relaksowalem z moja Omi przy kompie... mrgreen No to Generale w trąbkę nie ma co. Widze, że generał znalazł sobie obiekt zainteresowania bardzo przyjemny. a no prawda...i to jeszcze jak przyjemny... whee Życzę szczęścia i powodzenia, a w ten czas ja udam się na małe posiedzenie z .. tym no .. mrgreen HL2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 9:19 am
BeeWolf revcat BeeWolf revcat ...piatek impra do 5 rano z generalem raciem picei i tance hulanki swawole a wczoraj sie relaksowalem z moja Omi przy kompie... mrgreen No to Generale w trąbkę nie ma co. Widze, że generał znalazł sobie obiekt zainteresowania bardzo przyjemny. a no prawda...i to jeszcze jak przyjemny... whee Życzę szczęścia i powodzenia, a w ten czas ja udam się na małe posiedzenie z .. tym no .. mrgreen HL2 dziekuje i wzajemnie mrgreen milego posiedzenia zycze...oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|