|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2015 12:02 am
Obi Aoi Malreni Obi Aoi The Cryene Cryene says: e-e-emberek indokolatlan gaiacash landolt az accountomon. magyarázat? (nem nagyon figyeltem az utóbbi időben, minden hírt csak lekattintgattam)
Cryene has spoken. x3 "Fogalmam se nincsen" rolleyes Érdekes... Nekem meg néha most a Gaia oldalon való barangolás közben (pl. announcementek, fórumok) Session error-ral jön... Ha frissítem az adott aloldalt akkor már rendbe jön. Ez úgy látom mostanában ütötte fel a buksiját... Egyszer velem is előfordult. Biztos valamit baszakodtak az oldalak kódolásával. Mostanában nagyon rákapcsoltak. Ettől függetlenül, még mindig nem érzek túl sok motivációt ahhoz, hogy aktívabb legyek, vagy, hogy bizakodni kezdjek a jövőt illetően. Meg a 18+ dolgok "korlátozására" is rákapcsoltak. Csak artistic nude, semmi más. Én se mindig, de azért fel szoktam nézni, néha frissítem az item listáimat. Cryene says: Én csak miattatok jövök fel, meg a kunyerálókért biggrin osztogatom a goldot, úgysem veszek már semmit talk2hand
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2015 12:06 am
Cryene says: akar valaki valamit 855 cashért? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2015 4:11 am
The Cryene Cryene says: akar valaki valamit 855 cashért? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Most mondhatnám, hogy "PM-ben szólok, ha majd kell", de nem tudom. Gaia lejjebb tolódott már nálam (picit igen emiatt a Cash őrületes pálfordulat miatt, de inkább az "irl" változásai miatt). Néha van most is 1-2 cucc, amiről azt gondolom nem rossz, de már kevesebb a motivációm, hogy megvegyem, avit csináljak vele stb. de ha nagyon megtetszene valami... egy enyhe "talán". sweatdrop És egy off: tud valamelyikőtök VHS-t (videókazettát) digitalizálni esetleg? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 12, 2015 3:19 pm
The Cryene Cryene says: akar valaki valamit 855 cashért? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Bárcsak oda tudnám adni az enyémet, abból pont kijönne, amit szeretnék. cat_crying Bármit bevállalnék egy ilyenért.  Bármit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 14, 2015 4:27 am
Malreni The Cryene Cryene says: akar valaki valamit 855 cashért? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Bárcsak oda tudnám adni az enyémet, abból pont kijönne, amit szeretnék. cat_crying Bármit bevállalnék egy ilyenért.  Bármit... Cryene says: hát, ha ezt megveszem akkor soulbound lesz, az én accom meg alchemyből noob sweatdrop
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 14, 2015 11:31 am
The Cryene Malreni The Cryene Cryene says: akar valaki valamit 855 cashért? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Bárcsak oda tudnám adni az enyémet, abból pont kijönne, amit szeretnék. cat_crying Bármit bevállalnék egy ilyenért.  Bármit... Cryene says: hát, ha ezt megveszem akkor soulbound lesz, az én accom meg alchemyből noob sweatdrop
Cryene has spoken. x3 Csak a belőle készített új formula soulbondolt. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 14, 2015 11:27 pm
Malreni The Cryene Malreni The Cryene Cryene says: akar valaki valamit 855 cashért? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Csak a belőle készített új formula soulbondolt. cat_3nodding Cryene says: ooooh hm. akkor lehet kipótolom neked biggrin úgysem használom az egyenlegem semmire *forever alone*
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 15, 2015 1:18 pm
The Cryene Malreni The Cryene Malreni The Cryene Cryene says: akar valaki valamit 855 cashért? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Csak a belőle készített új formula soulbondolt. cat_3nodding Cryene says: ooooh hm. akkor lehet kipótolom neked biggrin úgysem használom az egyenlegem semmire *forever alone*
Cryene has spoken. x3 Azzal egy életre leköteleznél és nem lennék hálátlan. cat_wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2015 1:39 pm
Úr... is... ten... KÖSZÖNÖM! (Nincs olyan emoticon, ami leírná a jelenlegi állapotot)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2015 3:43 am
Malreni Úr... is... ten... KÖSZÖNÖM! (Nincs olyan emoticon, ami leírná a jelenlegi állapotot) Cryene says: wink
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2015 12:07 pm
The Cryene Malreni Úr... is... ten... KÖSZÖNÖM! (Nincs olyan emoticon, ami leírná a jelenlegi állapotot) Cryene says: wink
Cryene has spoken. x3 Mennyire ismered a magyar manga kiadványokat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2015 5:19 pm
Malreni nyavajog:Cryene jóvoltából hozzákezdhettem az eddigi legnagyobb questemhez. Azt hiszem, ez méltó megünneplése tizedik Gaia évemnek. Hosszú út lesz... Sikerült eljutnom idáig: Formula 6: Celestial Quest Sei. Sajnálatos módon, azonban kifogytak a forrásaim. A tartalékaim próbálom eladogatni, de így is húzós lesz. A segítségeteket kérném. Van esetleg valakinek elfekvőben az alábbi bútorokból, amiktől megválna? Mindenféle segítség jól jönne. cat_sweatdrop Az elkövetkezendő szintekhez szükségem lesz ezekre: 1000 db  vagy 1 db  , 300ezer db  vagy 1 db  , 500 db  vagy 1 db  . A többi sima ügy... cat_cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2015 10:06 am
Hát, ez örökké tartó quest lenne nekem.. sweatdrop én csak pár száz tickettel tudok hozzájárulni. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2015 12:46 pm
Sayenita Hát, ez örökké tartó quest lenne nekem.. sweatdrop én csak pár száz tickettel tudok hozzájárulni. redface Köszönöm szépen! Ez is sokat segít. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2015 3:41 pm
A fentiek közül csak 102 porosodó tickettel tudlak támogatni... sweatdrop Sok sikert! 3nodding Tradere nem biztos, hogy azonnal reagálok, de igyekszem minél hamarabb! (Csak mobilon folyton e-mailbe is kell ugrálnom az IP-dolog miatt, ha onnan akarok belépni...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|