|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:02 pm
nyo ide se od was...jestem chora, zle sie czuje, wszystko mnie boli i ide sie uczyc = =" bosh...
papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun gonk crying crying crying 'wyciąga stryczek i zawiesza na drzewie' żegnajcie 'przynosi stołek, staje i przekłada głowę...' *przepala line malym fireballkiem* lol.. Sayo przestan sad *przytuuuuuuula* zmykam *calusek* papatki whee PaPaPaPa ja tez mykam pa ... klepie Desta ... tam gdzie by chcial i wychodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun gonk crying crying crying 'wyciąga stryczek i zawiesza na drzewie' żegnajcie 'przynosi stołek, staje i przekłada głowę...' *przepala line malym fireballkiem* lol.. Sayo przestan sad *przytuuuuuuula* zmykam *calusek* papatki whee crying crying sad neutral papa 'przytula i całuje na porzegnanie' heart smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:03 pm
Sane_chan dest Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? crying crying crying scream scream crying nawet tak nie mow!!!!! crying scream domokun domokun ale sam to bys popatrzyl jak np: Ja, Aki i Lethiel coś takiego robiny ... zbok ...! na dziewczyny tak na facetow nie a tymbardziej nic bym z facetem nei zrobil domokun bleeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:04 pm
Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? dziękuję, mam już swojego Isobelle [aka MaciuśGej, czyli mój najlepsiejszy przyjaciel]... więcej mi nie trzeba... a moje fotki znajdziesz w galerii... Desta też tam gdzieś mamy i Soya się znajdzie... tylko wciąż Lethiel nie chce swej fotki opublikować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:04 pm
Akiko Tamashii nyo ide se od was...jestem chora, zle sie czuje, wszystko mnie boli i ide sie uczyc = =" bosh... papa! papap Sane_chan redface eek 4laugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:05 pm
Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? ............................. pozwolicie że tego nie skometuje papa sane papa aki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:07 pm
Sayokun Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? ............................. pozwolicie że tego nie skometuje papa sane papa aki dziewczyny sobie poszly to ja tez sobie ide razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:08 pm
dest Sane_chan dest Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? crying crying crying scream scream crying nawet tak nie mow!!!!! crying scream domokun domokun ale sam to bys popatrzyl jak np: Ja, Aki i Lethiel coś takiego robiny ... zbok ...! na dziewczyny tak na facetow nie a tymbardziej nic bym z facetem nei zrobil domokun bleeeeeeeeeee a wyobraź sobie, że moogłbyś tylko patrzeć na te panny... ale nie dotykać... ja tak nie lubię... z resztą nie kręci mnie już safizm... naoglądałem się go w życiu i na filmach... wolę jedną, za to szaloną kobitkę i tylko dla siebie... to jest to... oj, tak, dobry numerek One-on-One
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:08 pm
Kukus Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? dziękuję, mam już swojego Isobelle [aka MaciuśGej, czyli mój najlepsiejszy przyjaciel]... więcej mi nie trzeba... a moje fotki znajdziesz w galerii... Desta też tam gdzieś mamy i Soya się znajdzie... tylko wciąż Lethiel nie chce swej fotki opublikować sami tego chcieliscie xd .. jush jest xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:10 pm
Lethiel Kukus Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? dziękuję, mam już swojego Isobelle [aka MaciuśGej, czyli mój najlepsiejszy przyjaciel]... więcej mi nie trzeba... a moje fotki znajdziesz w galerii... Desta też tam gdzieś mamy i Soya się znajdzie... tylko wciąż Lethiel nie chce swej fotki opublikować sami tego chcieliscie xd .. jush jest xp xp xp niach niach tam jest jedno ja mam dwa xd w takim razie ja też wstawie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:11 pm
[quote="Sayokun] niach niach tam jest jedno ja mam dwa xd w takim razie ja też wstawie xp wstawiaj jej drugie zdjecie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:16 pm
dest [quote="Sayokun] niach niach tam jest jedno ja mam dwa xd w takim razie ja też wstawie xp wstawiaj jej drugie zdjecie smile nie dam domokun drugie moje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:17 pm
Kukus ide na browar blaugh ... żegnam państwa będę p78;niej... prawdopodobnie zalany i wes22; wink smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|