|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:54 pm
Sayokun sweatdrop 'chwyta ją za koszulkę i ciągnie spowrotem' demon szturowy atakuje tylko na rozkaz O.o .... nikt mi nie bedzie rozkazywal.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:55 pm
Lethiel Kukus tak... Leth postanowiła cię zgładzić... pomimo swej uroczej fizyczności jest bardzo niebezpiecznym r80;owym demonem szturmowym... szkolonym by zabijał słodyczą i był w stanie zaprzytulać przeciwnika na śmieć domokun jestem demonem ?? O.o ......... mruuuuu whee whee whee fajnie 4laugh *skok na Kukusa* giń !! xd xd xd no i żem sobie ukręcił bat na własną d... własne życie... *tulimy tulimy* ale wiesz, moja droga Lethiel, że teraz to ja cie nie puszczę?... umrę w twoich ramionach... o słodszej śmierci wyobrazić sobie nie potrafię... a potem stężenie pośmiertne spowoduje, że po wieki będziesz miała me zwłoki uwieszone u szyi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:55 pm
Sane_chan Akiko Tamashii Sane_chan Akiko Tamashii Sane_chan i chcesz sie na nich tak patrzec ?? hai!!!ofc chlopcy robiliby se dobrze xd blaugh dobrze czy ty mowisz o tym o czym ja mysle ? no ale ja nie wiem o czym ty myslisz sweatdrop no ja mysle o tym ze panowie sie dotykaja itd ..no wiesz redface Lethiel przepraszam taaa chlopcy ktorzy robia se dobrze (czemu ona sie czerwieni? xd ) to chlopcy ktorzy robia se dobrze (inaczej powiedziec yaoi (trojkacik! whee ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:56 pm
Lethiel Sayokun sweatdrop 'chwyta ją za koszulkę i ciągnie spowrotem' demon szturowy atakuje tylko na rozkaz O.o .... nikt mi nie bedzie rozkazywal.... stare xd ja tam nie wiem kto jest twoim przełożonym blaugh chyba że jesteś zbuntowanym demonem bez generała blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:56 pm
Kukus Lethiel Kukus tak... Leth postanowiła cię zgładzić... pomimo swej uroczej fizyczności jest bardzo niebezpiecznym r80;owym demonem szturmowym... szkolonym by zabijał słodyczą i był w stanie zaprzytulać przeciwnika na śmieć domokun jestem demonem ?? O.o ......... mruuuuu whee whee whee fajnie 4laugh *skok na Kukusa* giń !! xd xd xd no i żem sobie ukręcił bat na własną d... własne życie... *tulimy tulimy* ale wiesz, moja droga Lethiel, że teraz to ja cie nie puszczę?... umrę w twoich ramionach... o słodszej śmierci wyobrazić sobie nie potrafię... a potem stężenie pośmiertne spowoduje, że po wieki będziesz miała me zwłoki uwieszone u szyi lol... xd .. tio nic blaugh .. jestes milusi whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:57 pm
Sayokun Lethiel Sayokun sweatdrop 'chwyta ją za koszulkę i ciągnie spowrotem' demon szturowy atakuje tylko na rozkaz O.o .... nikt mi nie bedzie rozkazywal.... stare xd ja tam nie wiem kto jest twoim przełożonym blaugh chyba że jesteś zbuntowanym demonem bez generała blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:57 pm
Akiko Tamashii taaa chlopcy ktorzy robia se dobrze (czemu ona sie czerwieni? xd ) to chlopcy ktorzy robia se dobrze (inaczej powiedziec yaoi (trojkacik! whee )) fuuuu scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:58 pm
wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:59 pm
Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:59 pm
Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? crying crying crying scream scream crying nawet tak nie mow!!!!! crying scream domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:00 pm
Lethiel Kukus Lethiel Kukus tak... Leth postanowiła cię zgładzić... pomimo swej uroczej fizyczności jest bardzo niebezpiecznym r80;owym demonem szturmowym... szkolonym by zabijał słodyczą i był w stanie zaprzytulać przeciwnika na śmieć domokun jestem demonem ?? O.o ......... mruuuuu whee whee whee fajnie 4laugh *skok na Kukusa* giń !! xd xd xd no i żem sobie ukręcił bat na własną d... własne życie... *tulimy tulimy* ale wiesz, moja droga Lethiel, że teraz to ja cie nie puszczę?... umrę w twoich ramionach... o słodszej śmierci wyobrazić sobie nie potrafię... a potem stężenie pośmiertne spowoduje, że po wieki będziesz miała me zwłoki uwieszone u szyi lol... xd .. tio nic blaugh .. jestes milusi whee xd xd xd gonk crying crying crying 'wyciaga stryczek i zawiesza na drzewie' zegnajcie 'przynosi stolek, staje i przeklada glowe...'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musze zmykać crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Sane_chan wyobrazam sobie Kukusa, Desta i Sayo jak sie bawia ... chlopaki macie fotki ?? crying crying crying scream scream crying nawet tak nie mow!!!!! crying scream domokun domokun ale sam to bys popatrzyl jak np: Ja, Aki i Lethiel coś takiego robiny ... zbok ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:01 pm
Sayokun gonk crying crying crying 'wyciąga stryczek i zawiesza na drzewie' żegnajcie 'przynosi stołek, staje i przekłada głowę...' ty ta galaz jest za cienka urwie sie : xp papa Lethiel 4laugh *tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:01 pm
Sayokun gonk crying crying crying 'wyciąga stryczek i zawiesza na drzewie' żegnajcie 'przynosi stołek, staje i przekłada głowę...' *przepala line malym fireballkiem* lol.. Sayo przestan sad *przytuuuuuuula* zmykam *calusek* papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|