|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:48 pm
Lethiel Sane_chan Hihi Let i Dest maja sie ku sobie ! *przeskakooje na Sane i przewraca* xd uwaga ja lubie dziewczyny ... redface tak jak i facetooff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel przeprasham.... redface sad mi to nie przeszkadza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Akiko Tamashii Sane_chan i chcesz sie na nich tak patrzec ?? hai!!!ofc chlopcy robiliby se dobrze xd blaugh dobrze czy ty mowisz o tym o czym ja mysle ? no ale ja nie wiem o czym ty myslisz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Lethiel Sane_chan Hihi Let i Dest maja sie ku sobie ! *przeskakooje na Sane i przewraca* xd uwaga ja lubie dziewczyny ... redface tak jak i facetooff O.o ... piiiiiiiisk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:49 pm
Lethiel Sayokun eh już lepiej jak foteliki przewracasz sweatdrop blaugh *zeskakooje z Sane na Sayo* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuula* whee 'przytula ją do siebie' ja już mam to wyćwiczone tak łatwo się nie wywracam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Lethiel przeprasham.... redface sad mi to nie przeszkadza blaugh ale ja nie ciebie przeprasham xd *zuca mu w twash poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:50 pm
Akiko Tamashii Sane_chan Akiko Tamashii Sane_chan i chcesz sie na nich tak patrzec ?? hai!!!ofc chlopcy robiliby se dobrze xd blaugh dobrze czy ty mowisz o tym o czym ja mysle ? no ale ja nie wiem o czym ty myslisz sweatdrop no ja mysle o tym ze panowie sie dotykaja itd ..no wiesz redface Lethiel przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OK ja spadam jak ktoś by chciał Trunka za 2000 golda to piszcie nara biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Lethiel Sane_chan Hihi Let i Dest maja sie ku sobie ! *przeskakooje na Sane i przewraca* xd uwaga ja lubie dziewczyny ... redface tak jak i facetooff fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:51 pm
Kukus Sane_chan Akiko Tamashii Sane_chan i chcesz sie na nich tak patrzec ?? hai!!!ofc chlopcy robiliby se dobrze xd blaugh dobrze czy ty mowisz o tym o czym ja mysle ? tak... Leth postanowiła cię zgładzić... pomimo swej uroczej fizyczności jest bardzo niebezpiecznym r80;owym demonem szturmowym... szkolonym by zabijał słodyczą i był w stanie zaprzytulać przeciwnika na śmieć domokun dobrze powiedziane 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:52 pm
dest Sane_chan Lethiel Sane_chan Hihi Let i Dest maja sie ku sobie ! *przeskakooje na Sane i przewraca* xd uwaga ja lubie dziewczyny ... redface tak jak i facetooff fajnie xd to ja cie do domu nie wpuszczę... bo mnie wykorzystasz i zostawisz dla kaktusa... albo innego przedmiotu wchodzącego w wystrój mojego klitki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:53 pm
Lethiel Kukus tak... Leth postanowiła cię zgładzić... pomimo swej uroczej fizyczności jest bardzo niebezpiecznym r80;owym demonem szturmowym... szkolonym by zabijał słodyczą i był w stanie zaprzytulać przeciwnika na śmieć domokun jestem demonem ?? O.o ......... mruuuuu whee whee whee fajnie 4laugh *skok na Kukusa* giń !! xd xd xd sweatdrop 'chwyta ją za koszulkę i ciągnie spowrotem' demon szturowy atakuje tylko na rozkaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:54 pm
Sayokun sweatdrop 'chwyta ją za koszulkę i ciągnie spowrotem' demon szturowy atakuje tylko na rozkaz Sayo bawi sie w nianie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|