|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:41 pm
Sane_chan mm Aki to jak z ta cela Kukus ?? co wy na to ?? troje ludzi bez bielizmy w jednym pomieszczeniu 3 dni wink nie...ale 3 chlopcow w jednej celi tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:41 pm
Lethiel lol... nudno mi xp *wskakoje na oparcie fotela i przewraca* whee ee fajna zabawa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:42 pm
dest Lethiel lol... nudno mi xp *wskakoje na oparcie fotela i przewraca* whee ee fajna zabawa xp *wskakooje na desta i przewraca* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:42 pm
Akiko Tamashii Sane_chan mm Aki to jak z ta cela Kukus ?? co wy na to ?? troje ludzi bez bielizmy w jednym pomieszczeniu 3 dni wink nie...ale 3 chlopcow w jednej celi tak xd w ostatecznosci 1 facet i 2 baby razz albo 3 baby takie sa jedyne mozliwosci razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:43 pm
Lethiel lol... nudno mi xp *wskakoje na oparcie fotela i przewraca* whee wskakuje na fotel i przewraca go spowrotem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:44 pm
Lethiel dest Lethiel lol... nudno mi xp *wskakoje na oparcie fotela i przewraca* whee ee fajna zabawa xp *wskakooje na desta i przewraca* xd stare 'zciąga ją z desta' blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:44 pm
Akiko Tamashii Sane_chan mm Aki to jak z ta cela Kukus ?? co wy na to ?? troje ludzi bez bielizmy w jednym pomieszczeniu 3 dni wink nie...ale 3 chlopcow w jednej celi tak xd i chcesz sie na nich tak patrzec ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:45 pm
Sayokun Lethiel dest Lethiel lol... nudno mi xp *wskakoje na oparcie fotela i przewraca* whee ee fajna zabawa xp *wskakooje na desta i przewraca* xd stare 'zciąga ją z desta' blaugh przeprasham.... redface sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:45 pm
Sane_chan Akiko Tamashii Sane_chan mm Aki to jak z ta cela Kukus ?? co wy na to ?? troje ludzi bez bielizmy w jednym pomieszczeniu 3 dni wink nie...ale 3 chlopcow w jednej celi tak xd i chcesz sie na nich tak patrzec ?? hai!!!ofc chlopcy robiliby se dobrze xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:46 pm
Sayokun Lethiel dest Lethiel lol... nudno mi xp *wskakoje na oparcie fotela i przewraca* whee ee fajna zabawa xp *wskakooje na desta i przewraca* xd stare 'zciąga ją z desta' blaugh Hihi Let i Dest maja sie ku sobie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:46 pm
Sane_chan Hihi Let i Dest maja sie ku sobie ! *przeskakooje na Sane i przewraca* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:47 pm
Lethiel Sayokun Lethiel dest Lethiel lol... nudno mi xp *wskakoje na oparcie fotela i przewraca* whee ee fajna zabawa xp *wskakooje na desta i przewraca* xd stare 'zciąga ją z desta' blaugh przeprasham.... redface sad eh już lepiej jak foteliki przewracasz sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:47 pm
Akiko Tamashii Sane_chan i chcesz sie na nich tak patrzec ?? hai!!!ofc chlopcy robiliby se dobrze xd blaugh dobrze czy ty mowisz o tym o czym ja mysle ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:48 pm
Sayokun eh już lepiej jak foteliki przewracasz sweatdrop blaugh *zeskakooje z Sane na Sayo* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:48 pm
Sane_chan Hihi Let i Dest maja sie ku sobie ! stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|