|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:25 pm
Korangar =[XF]= skąd wy wogóle jesteście? eek z Warszawy... a dokładniejszych informacji nie udzielam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:25 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Omega Sun Korangar =[XF]= Ozzwald to już lekka przesada... jak on to zobaczy.. nam się jeszzccze może upiecze ale tobie już raczej nie... sweatdrop O ja co mi zrobi to jest internet xd ja bym Ci radzila usunac ten post stare Oh omego ty tu jesteś hura ....... xd Jestem caly czas sweatdrop emu sie nie odzywałąś ... :> ... chowasz sie przedemną no nie no ... Ja wiedziałem ! nie chowam smile Po prostu poszlam sobie sprawdzic poczte itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:26 pm
Korangar =[XF]= A co nie podoba ci się męskie towarzystwo? No Ozzwald wex przestań ty tu nas nie strasz znowu że hetero zostaniesz! blaugh wrr domokun co ćpałeś... czemu się nie podzieliłeś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:26 pm
Omega Sun nie chowam smile Po prostu poszlam sobie sprawdzic poczte itd AH ... ale miło ze jesteż zuca sie  (STYLEM KOTA ) na Omege biggrin ... whee łiiiiiiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:28 pm
Ozzwald wrr domokun co ćpałeś... czemu się nie podzieliłeś... marihuane! CAły dzień dzisiaj jarałem batony! (a dokładnie dwa jeden po obiedzie z kumplami a drugi po wyjściu rodziców xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:30 pm
BeeWolf Omega Sun nie chowam smile Po prostu poszlam sobie sprawdzic poczte itd AH ... ale miło ze jesteż zuca sie  (STYLEM KOTA ) na Omege biggrin ... whee łiiiiiiiiii eek eek eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:31 pm
BeeWolf Omega Sun nie chowam smile Po prostu poszlam sobie sprawdzic poczte itd AH ... ale miło ze jesteż zuca sie  (STYLEM KOTA ) na Omege biggrin ... whee łiiiiiiiiii tak okrakimem eek na piękną panią się rzucasz... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:32 pm
No co ... biggrin mam sie nie zucać zatszymuje sie w powietszu ..staje na ziemi ?? ... coś nie tak ? słucham ! sieda na podłodze .... podpiera reką głowe ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:32 pm
a omega pewnie zrobi koTkowui tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:34 pm
BeeWolf No co ... biggrin mam sie nie zucać zatszymuje sie w powietszu ..staje na ziemi ?? ... coś nie tak ? słucham ! sieda na podłodze .... podpiera reką głowe ... 3nodding moglabym sie polamac pod wplywem tego rzucania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:35 pm
Korangar =[XF]= a omega pewnie zrobi koTkowui tak [.quote]ty za pomsyły Małego terrorysty dostanpiesz w pupe !  muhaha !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:37 pm
Korangar =[XF]= a omega pewnie zrobi koTkowui tak  masz dosc specyficzne poczucie humoru stare stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:37 pm
Omega Sun BeeWolf No co ... biggrin mam sie nie zucać zatszymuje sie w powietszu ..staje na ziemi ?? ... coś nie tak ? słucham ! sieda na podłodze .... podpiera reką głowe ... 3nodding moglabym sie polamac pod wplywem tego rzucania wink podklada pod Omege pduszeczki .. obklada ja miekka kolderką ... wstaje zawisa w powietszu ... i lecie dalej ..hop .. i już jest na niej biggrin ... i co nie boli ...ale ale ..czemu ja jestem pod spodem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:39 pm
BeeWolf podklada pod Omege pduszeczki .. obklada ja miekka kolderką ... wstaje zawisa w powietszu ... i lecie dalej ..hop .. i już jest na niej biggrin ... i co nie boli ...ale ale ..czemu ja jestem pod spodem ?? eek Lubi dominować? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:40 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf No co ... biggrin mam sie nie zucać zatszymuje sie w powietszu ..staje na ziemi ?? ... coś nie tak ? słucham ! sieda na podłodze .... podpiera reką głowe ... 3nodding moglabym sie polamac pod wplywem tego rzucania wink podklada pod Omege pduszeczki .. obklada ja miekka kolderką ... wstaje zawisa w powietszu ... i lecie dalej ..hop .. i już jest na niej biggrin ... i co nie boli ...ale ale ..czemu ja jestem pod spodem ?? widocznie gildia rzadzi sie jakimis innymi prawami fizyki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|