|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:15 pm
dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz podobasz mu sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz xd patrzy na lethiel... xd xd xd *zuca w Sayo poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAne_chan... licz cytaty... poprzednia strona ---> 6... popraw... następnym razem lecisz na listę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:16 pm
Akiko Tamashii dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz podobasz mu sie wink O.o .. Sayo woli desta crying crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:16 pm
To co jak będzie z tymi trunkami chce ktoś... 3nodding ??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus SAne_chan... licz cytaty... poprzednia strona ---> 6... popraw... następnym razem lecisz na listę O.o ... powialo chlodem wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz xd patrzy na lethiel... xd xd xd *zuca w Sayo poducha* 'ucgyla się' znowu eek 'obwiązuje ją kocykiem' tym razem nie odwiąże twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'ucgyla się' znowu eek 'obwiązuje ją kocykiem' tym razem nie odwiąże twisted sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus SAne_chan... licz cytaty... poprzednia strona ---> 6... popraw... następnym razem lecisz na listę przepraszam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus SAne_chan... licz cytaty... poprzednia strona ---> 6... popraw... następnym razem lecisz na listę a ja jestem juz na czarnej liscie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz podobasz mu sie wink gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz podobasz mu sie wink O.o .. Sayo woli desta crying crying xd xd xd Widze, ze schodzicie na tematy sfery yaoi... To chyba nie tematy dla mnie... I tak juz mialam sie zbierac(niby jakas klasowka jutro, a ja nic nie umiem). Pa wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz podobasz mu sie wink nieeeeeeee ja nie chce crying crying crying crying KK jakie kijki ... one nie stercza juz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|