|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:10 pm
Akiko Tamashii ale dredy sa fajne!! 3nodding nie na Deście... nie pasują mu... są krótkie i strerczą... wygląda idiotycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun stare stare stare stare stare stare stare stare stare lol.. przestan !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Ej joł ziomy...!!! biggrin xd eek xp hej wieśiek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Hmm... czyżby niedługo doszła nam nowa parka ? xd Zer0 ..chyba ci sie majtusie pala whee no nic Chciałabyś xd wink Nie n a tak na poważnie to co by w tym było złego ? xd nic...juz mowilam ze mozesz i bez majtusi chodzic xd whee Mi chodziło o parę , a co do chodzenia bez majtusi to Vice Versa xd blaugh xd hihi ... no to objoje scagacie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a idę zagrać w te ryby zasrane - może doczłapię sięszybciej tego 50 golda - zaraz będę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:11 pm
Kukus Akiko Tamashii ale dredy sa fajne!! 3nodding nie na Deście... nie pasują mu... są krótkie i strerczą... wygląda idiotycznie nie dokuczaj mu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Kukus Zeeeeeeero... w morde... licz cytaty... 6 walnąłeś... na popzedniej stronie... daję ci szansę na rehabilitację Sorki. a mi Kukusie szansy nie dales tylko odrazu na czarna liste wpisales stare (o zrymowalo sie )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No ziomy i ziomalki!!! xd
Ej luda mam interes do was...
Potrzebuje kasy i musze się pozbyć 2 trunków...
Chce ktoś kupić jednego za cene 2000 golda??? biggrin wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii ale dredy sa fajne!! 3nodding nie na Deście... nie pasują mu... są krótkie i strerczą... wygląda idiotycznie jak nie wiesz jak wygladaja to nie mow sterczaly ... juz nie stercza ... ty lepiej w czapce nie wygladasz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Ej joł ziomy...!!! biggrin xd Nie lubie ziomowania stare Ale hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:12 pm
Lethiel Sayokun stare stare stare stare stare stare stare stare stare lol.. przestan !! xd 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:12 pm
Kukus Akiko Tamashii ale dredy sa fajne!! 3nodding nie na Deście... nie pasują mu... są krótkie i strerczą... wygląda idiotycznie oj...kukus a ty nadal go nie lubisz a na temat jaki on w realu jest to sie nie wypowiadam bo go nie znam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:13 pm
Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:14 pm
dest Kukus wiem tyle, że jesteś onanistą, masz paskudny ryj, nawet panny lekkich obyczajów nie potrafisz [no wiesz o czym ja mówię], brak ci ambicji, jesteś pozerem i nie potrafisz pić... więcej nie potrzeba mi do egzystencji... ta jesli dziewczyna mowi nie to bylo nie i tyle ... jak ty lubisz je brac sila to juz inna sprawa.. jak tobie tak wszystko we mnie nie pasuje to po co ze mna rozmawiasz? ona nigdy nie mówi "nie" eek coś ty jej zrobił? zasadniczo to nie wiem czemu z tobą gadam... chyba dlatego, że wciąż głupio wierzę, że będą z ciebie ludzie sweatdrop i na swój sposób nawet cię lubię nie mogę uwierzyć, że to powiedziałem ... wiesz na tej samej zasadzie co Garfield lubi Oddy'ego ---> "nikt nie ma prawa obrażać naszego lolka oprócz nas"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:14 pm
dest Sayokun 'przytula ja katem oka wciaz bacznie obserwojac desta' co sie tak patrzysz razz to nie ja sie rzucam razz xd patrzy na lethiel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|