|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:06 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Hmm... czyżby niedługo doszła nam nowa parka ? xd Zer0 ..chyba ci sie majtusie pala whee no nic Chciałabyś xd wink Nie n a tak na poważnie to co by w tym było złego ? xd nic...juz mowilam ze mozesz i bez majtusi chodzic xd whee Niemoralne propozycje to chyba nie tutaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeeeeeeero... w morde... licz cytaty... 6 walnąłeś... na popzedniej stronie... daję ci szansę na rehabilitację
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:08 pm
xd xd xd nie mogu.. bo mnie Sayo ciągnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no tak lepiej heart heart heart 'przytula i całuje' heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Zeeeeeeero... w morde... licz cytaty... 6 walnąłeś... na popzedniej stronie... daję ci szansę na rehabilitację Sorki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ej joł ziomy...!!! biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
stare stare stare stare stare stare stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:09 pm
herubinek Ej joł ziomy...!!! biggrin xd ziomy ??!! eek gonk xd *prezytulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Hmm... czyżby niedługo doszła nam nowa parka ? xd Zer0 ..chyba ci sie majtusie pala whee no nic Chciałabyś xd wink Nie n a tak na poważnie to co by w tym było złego ? xd nic...juz mowilam ze mozesz i bez majtusi chodzic xd whee Mi chodziło o parę , a co do chodzenia bez majtusi to Vice Versa xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Kukus [quote="Sane_chan" crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? gorzej... ma dredy i zapuszcza bródkę... a zarost to on ma jak 13latek w pachwinach... 7 włosów w 5 rzędsach ale dredy sa fajne!! 3nodding nom fajniusie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Ej joł ziomy...!!! biggrin xd Witaj Herubinek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus wiem tyle, że jesteś onanistą, masz paskudny ryj, nawet panny lekkich obyczajów nie potrafisz [no wiesz o czym ja mówię], brak ci ambicji, jesteś pozerem i nie potrafisz pić... więcej nie potrzeba mi do egzystencji... ta jesli dziewczyna mowi nie to bylo nie i tyle ... jak ty lubisz je brac sila to juz inna sprawa.. jak tobie tak wszystko we mnie nie pasuje to po co ze mna rozmawiasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|