|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:02 pm
Lethiel Sane_chan crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? ma glowe alienka ?? O.o ... xd no !!! identycznie biggrin nawet w filmie mnie widac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:03 pm
Akiko Tamashii Kukus Sane_chan Kukus Sane_chan Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miŦ#8218;a heart      Co sie cieszysz ? Ona mnie nie lubi crying e taaaaaam... dramatyzujesz, Aki wszystkich lubi... ale jest badzio nieŦ#8250;miaŦ#8218;a blaugh *rozbija mu szafe na glowie* *poprawia kaptur* Akuś, ja cię proszę... ty się uspokój... bo mi tytanową blaszkę pogniesz i znów będę musiał iść do kowala na klepanie facjaty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Lethiel Sane_chan crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? ma glowe alienka ?? O.o ... xd no !!! identycznie biggrin nawet w filmie mnie widac razz yay !! 4laugh xd xd xd *skok na alienka* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus *poprawia kaptur* Akuś, ja cię proszę... ty się uspokój... bo mi tytanową blaszkę pogniesz i znów będę musiał iść do kowala na klepanie facjaty blaugh rotfl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:04 pm
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Hmm... czyżby niedługo doszła nam nowa parka ? xd Zer0 ..chyba ci sie majtusie pala whee no nic Chciałabyś xd wink Nie n a tak na poważnie to co by w tym było złego ? xd nic...juz mowilam ze mozesz i bez majtusi chodzic xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Lethiel Sane_chan crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? ma glowe alienka ?? O.o ... xd no !!! identycznie biggrin nawet w filmie mnie widac razz Oj ... super a masz takie coś wysuwanego w ust ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Akiko Tamashii Sane_chan Kukus Sane_chan Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart      Co sie cieszysz ? Ona mnie nie lubi crying lubie, ale nie zarywaj do mnie blaugh crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? gorzej... ma dredy i zapuszcza bródkę... a zarost to on ma jak 13latek w pachwinach... 7 włosów w 5 rzędsach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel dest Lethiel Sane_chan crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? ma glowe alienka ?? O.o ... xd no !!! identycznie biggrin nawet w filmie mnie widac razz yay !! 4laugh xd xd xd *skok na alienka* whee redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 12:06 pm
Lethiel dest Lethiel Sane_chan crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? ma glowe alienka ?? O.o ... xd no !!! identycznie biggrin nawet w filmie mnie widac razz yay !! 4laugh xd xd xd *skok na alienka* whee eek 'zciąga ją z desta'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Kukus Sane_chan Kukus zeby tylko... on jak siedzi na gaii to ma PiP włączone... i na małym okienku sieka sobie pompeczkę podczas rozmowy z nami... A eek aaa z kad ty to wiesz ?? eek bo mam nieprzyjemność znać go osobiście a mooj krewniak Bee wręcz obok niego mieszka ale to nie zmienia faktu ze malo o mnie wiesz razz wiem tyle, że jesteś onanistą, masz paskudny ryj, nawet panny lekkich obyczajów nie potrafisz [no wiesz o czym ja mówię], brak ci ambicji, jesteś pozerem i nie potrafisz pić... więcej nie potrzeba mi do egzystencji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan dest Lethiel Sane_chan crying ehe ...No dobrze siada w kontku ... Kukus a czy dest naprawde wyglada jak tu ?? ma glowe alienka ?? O.o ... xd no !!! identycznie biggrin nawet w filmie mnie widac razz Oj ... super a masz takie coś wysuwanego w ust ? mam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Hmm... czyżby niedługo doszła nam nowa parka ? xd Zer0 ..chyba ci sie majtusie pala whee no nic Chciałabyś xd wink Nie n a tak na poważnie to co by w tym było złego ? xd nic...juz mowilam ze mozesz i bez majtusi chodzic xd whee Mi chodziło o parę , a co do chodzenia bez majtusi to Vice Versa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|