|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:54 am
Kukus Sane_chan Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart      Co sie cieszysz ? Ona mnie nie lubi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Unosi Sane do Wiru* Zabaweczka ? Muhahahhaah , też żałosny świat jest ZABAWECZKĄ twisted Vanscin Znachorka Vanscin mysli ' nio to teraz porzucamy sobie kims innym.... domokun ' moze teraz Toba? stressed *olewa komentarz* to mamy jakichś ochotnikow?? Do rzucania chyba nie , ale może berek xd *lewitując po środku wiru kieruje kolumny i gruzy w stronę Vascina* Berek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sane_chan Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart      stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...o czym jest ta dyskusja...? pogubiłem się- -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:56 am
Sayokun Kukus Lethiel Kukus Vanscin... zadaj sobie trud przeczytania regulaminu pierwsze ostrzeżenie - cytaty... lol.. on jest nowy .. badz delikatny 3nodding jestem... dlatego za dwa przewinienia policzyłem tylko raz |_| jak ja w tym natłoku postow nie napisałem ani razy więcej niż 5 quotow to będzie fajnie blaugh sprawdzić mam? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus zeby tylko... on jak siedzi na gaii to ma PiP włączone... i na małym okienku sieka sobie pompeczkę podczas rozmowy z nami... A eek aaa z kad ty to wiesz ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vanscin Point.Zer0 Ja do tej pory nie wiem co się stało - nie było mnie a tu mną rzucali sweatdrop No , ale to oznacza pretext do zemsty > biggrin *rosprzestrzenia wiarty chaosu unosząc przedmioty i odłupując kawałki ścian , sufitu i podłogi do wnętrza wirujacego orkanu* twisted To ja... leceeeeeeeeeeeee! Mam lekcje!*znika za drzwiami* Papaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Gdzież to On może być... tutaj ? Enegia kinetyczna ciska dwumetrową kolumnę burząc kawałek ściany* hop hoooooppppppp ! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:57 am
Sane_chan Kukus Sane_chan Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart      Co sie cieszysz ? Ona mnie nie lubi crying e taaaaaam... dramatyzujesz, Aki wszystkich lubi... ale jest badzio nieśmiała blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla ...o czym jest ta dyskusja...? pogubiłem się- - Yaoi i rozne dziwne zabawy (chyba)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sayokun |_| jak ja w tym natłoku postow nie napisałem ani razy więcej niż 5 quotow to będzie fajnie blaugh sprawdzić mam? wink xp sam właśnie sprawdzam ciekawe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Kukus Sane_chan Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart      Co sie cieszysz ? Ona mnie nie lubi crying lubie, ale nie zarywaj do mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hi to dobrze ze mnie lubi smile ...Aki .. wiesz ..no bo ten tego... podchodzi blizej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:58 am
Sane_chan Akiko Tamashii Kukus Sane_chan Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart      stare A lubisz mnie crying xd bo ja ciebie tak smile Hmm... czyżby niedługo doszła nam nowa parka ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|