Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5260 5261 5262 5263 5264 5265 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sane_chan

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 11:54 am

Kukus
Sane_chan

Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Co sie cieszysz ? Ona mnie nie lubi crying
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 11:55 am

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

PointZer0

*Unosi Sane do Wiru* Zabaweczka ? Muhahahhaah , też żałosny świat jest ZABAWECZKĄ twisted

Vanscin
Znachorka
Vanscin
mysli ' nio to teraz porzucamy sobie kims innym.... domokun '
moze teraz Toba?
stressed *olewa komentarz* to mamy jakichś ochotnikow??

Do rzucania chyba nie , ale może berek xd
*lewitując po środku wiru kieruje kolumny i gruzy w stronę Vascina*

Berek twisted

Kukus
Sane_chan

Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

stare

Akiko Tamashii

Yumehayla

...o czym jest ta dyskusja...? pogubiłem się- -
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 11:56 am

Sayokun
Kukus
Lethiel
Kukus
Vanscin... zadaj sobie trud przeczytania regulaminu

pierwsze ostrzeżenie - cytaty...

lol.. on jest nowy .. badz delikatny 3nodding
jestem... dlatego za dwa przewinienia policzyłem tylko raz

|_| jak ja w tym natłoku postow nie napisałem ani razy więcej niż 5 quotow to będzie fajnie blaugh
sprawdzić mam? wink

Kukus

Sane_chan

Kukus
zeby tylko... on jak siedzi na gaii to ma PiP włączone... i na małym okienku sieka sobie pompeczkę podczas rozmowy z nami...

A eek aaa z kad ty to wiesz ?? eek

Vanscin
Point.Zer0
Ja do tej pory nie wiem co się stało - nie było mnie a tu mną rzucali sweatdrop
No , ale to oznacza pretext do zemsty > biggrin

*rosprzestrzenia wiarty chaosu unosząc przedmioty i odłupując kawałki ścian , sufitu i podłogi do wnętrza wirujacego orkanu* twisted
To ja... leceeeeeeeeeeeee! Mam lekcje!*znika za drzwiami* Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Gdzież to On może być... tutaj ?
Enegia kinetyczna ciska dwumetrową kolumnę burząc kawałek ściany*
hop hoooooppppppp ! twisted

PointZer0

dest

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 11:57 am

Sane_chan
Kukus
Sane_chan

e taaaaaam... dramatyzujesz, Aki wszystkich lubi... ale jest badzio nieśmiała blaugh

Kukus

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Yumehayla
...o czym jest ta dyskusja...? pogubiłem się- -
Yaoi i rozne dziwne zabawy (chyba)

Kukus
Sayokun

|_| jak ja w tym natłoku postow nie napisałem ani razy więcej niż 5 quotow to będzie fajnie blaugh
sprawdzić mam? wink

xp sam właśnie sprawdzam
ciekawe...

Sayokun

Akiko Tamashii

Sane_chan
Kukus
Sane_chan

lubie, ale nie zarywaj do mnie blaugh

hi to dobrze ze mnie lubi smile ...Aki .. wiesz ..no bo ten tego... podchodzi blizej

Sane_chan

PointZer0

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 11:58 am

Sane_chan
Akiko Tamashii
Kukus
Sane_chan

stare

A lubisz mnie crying xd bo ja ciebie tak smile

Hmm... czyżby niedługo doszła nam nowa parka ? xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5260 5261 5262 5263 5264 5265 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games