|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:45 am
Lethiel Vanscin *Podnosi z fotela Point.Zer0 i rzuca w szafe* razz *nie trafil. Podnosi i rzuca jeszcze raz* O.o ... biedny Zerooś sad *patrzy na obitego- glaszcze po guzie*"Pszeplaszam "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Sane_chan Akiko Tamashii stare patrzy na nia ...ee....ten teges.....czy mi sie wydaje czy ty kazdego tu podrywasz ? xp crying trzeba cos zrobic bo on chce banować ..a ja nie wiedziałąm co robic no i ..przepraszam Akiko Rzuca sie na szyje jestem zła wiem gonk sweatdrop eeee....czy ja cos zlego powiedzialm? *drapie sie po glowie* Nie ale ja wszystkich nie podrywam stare patrzy sie na Aki ale ty sie wydajesz bardzo miła heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vanscin Lethiel Vanscin *Podnosi z fotela Point.Zer0 i rzuca w szafe* razz *nie trafil. Podnosi i rzuca jeszcze raz* O.o ... biedny Zerooś sad *patrzy na obitego- glaszcze po guzie*"Pszeplaszam " xd ... nio tak lepiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun eek 'przewraca się z lehiel na sobie' xd witaj whee 'przytula' heart zabiera jej poduchę, ucieka na szafę i rzuca' *poduszka trafia* *spada z fotelika* au... crying eek sad 'podchodzi do lethiel' przepraszam sad 'przytula' heart (wiem że teraz dostanę poduchą ale to co xd ) hihi... *pac poduchą* *wskakooje za kanape* niaaaaaaaa xd xd xd 'skok na lethiel za kanapę' whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Sane_chan stare Jasne ... moj brat tez sie wypiera a w lazience siedzi po 2 godziny .... Cześć YumeHayla ja sie w lazience kapie biggrin a bawie sie gdzie indziej razz Pewnie teraz przed kompem ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:47 am
Jednak mogę jeszcze kilka minut pobyć *wychodzi z sufitu*
? kim wy rzucaliście jak mnie nie było ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun niaaaaaaaa xd xd xd 'skok na lethiel za kanapę' whee *przetoorlowooje sie za fotelik* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus dest mozna go oskarzyc za publiczne obrazanie razz a ty co? obrońca moralności? xp przecież ty jetseś stary onanista blaugh Dest, pozwij go o znieslawienie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vanscin Lethiel Vanscin *Podnosi z fotela Point.Zer0 i rzuca w szafe* razz *nie trafil. Podnosi i rzuca jeszcze raz* O.o ... biedny Zerooś sad *patrzy na obitego- glaszcze po guzie*"Pszeplaszam " xd ... nio tak lepiej blaugh mysli ' nio to teraz porzucamy sobie kims innym.... domokun '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:48 am
Point.Zer0 Jednak mogę jeszcze kilka minut pobyć *wychodzi z sufitu* ? kim wy rzucaliście jak mnie nie było ? sweatdrop Cześć xd Hihi ... Patrzy sie szatansko :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Jednak mogę jeszcze kilka minut pobyć *wychodzi z sufitu* ? kim wy rzucaliście jak mnie nie było ? sweatdrop uh... hehe sweatdrop ... nikim ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun niaaaaaaaa xd xd xd 'skok na lethiel za kanapę' whee *przetoorlowooje sie za fotelik* blaugh eek 'uderza głową o podłogę' ała gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|