|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:12 pm
Kiray `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ninja *slychac glos z radiostacji* przed "losowym" nie ma ochrony... i nie cfaniacz tylko wypelniaj rozkazy zolnierzu... bez odbioru... ninja siakiś siaki totalitaryzm tu panuje... xd ale jestem gotowa, chłopcy, przymknąć oko na przejawy waszej bujnej wyobraźni cool *daje Kirayowi plastikowy kubełek i łopatkę i wsadza do piaskownicy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:16 pm
`Amelia` Kiray `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ninja *slychac glos z radiostacji* przed "losowym" nie ma ochrony... i nie cfaniacz tylko wypelniaj rozkazy zolnierzu... bez odbioru... ninja siakiś siaki totalitaryzm tu panuje... xd ale jestem gotowa, chłopcy, przymknąć oko na przejawy waszej bujnej wyobraźni cool *daje Kirayowi plastikowy kubełek i łopatkę i wsadza do piaskownicy*oi! generał Kiray sie obrazi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:27 pm
BeeWolf `Amelia` Kiray `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ninja *slychac glos z radiostacji* przed "losowym" nie ma ochrony... i nie cfaniacz tylko wypelniaj rozkazy zolnierzu... bez odbioru... ninja siakiś siaki totalitaryzm tu panuje... xd ale jestem gotowa, chłopcy, przymknąć oko na przejawy waszej bujnej wyobraźni cool *daje Kirayowi plastikowy kubełek i łopatkę i wsadza do piaskownicy*oi! generał Kiray sie obrazi. Takiż to delikatny? Nie wiedziałam, że w szeregach stopień generała ma .... (nie bójmy się użyć tego słowa) ... KOBIETA! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:30 pm
`Amelia` BeeWolf `Amelia` Kiray `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ninja *slychac glos z radiostacji* przed "losowym" nie ma ochrony... i nie cfaniacz tylko wypelniaj rozkazy zolnierzu... bez odbioru... ninja siakiś siaki totalitaryzm tu panuje... xd ale jestem gotowa, chłopcy, przymknąć oko na przejawy waszej bujnej wyobraźni cool *daje Kirayowi plastikowy kubełek i łopatkę i wsadza do piaskownicy*oi! generał Kiray sie obrazi. Takiż to delikatny? Nie wiedziałam, że w szeregach stopień generała ma .... (nie bójmy się użyć tego słowa) ... KOBIETA! pirate A jak ciebie generałowie przeciągną pod kilem to nie płacz do mnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:38 pm
`Amelia` Takiż to delikatny? Nie wiedziałam, że w szeregach stopień generała ma .... (nie bójmy się użyć tego słowa) ... KOBIETA! pirate ups... "los" tak chcial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:43 pm
Kiray `Amelia` Takiż to delikatny? Nie wiedziałam, że w szeregach stopień generała ma .... (nie bójmy się użyć tego słowa) ... KOBIETA! pirate ups... "los" tak chcial... ...no i kuna badz tu mily...czyli genralnie sie doczekala generalnego losowego...? heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 4:56 am
przysiadł byś się a nie serwetkę mi wpychasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 10:52 am
narescie chwila wytchnienia i odpoczynku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 11:57 am
BeeWolf przysiadł byś się a nie serwetkę mi wpychasz. *siada i wyciaga flache zza pazuchy i stawia ja na stol, lapie przy tym Kiraya za fraki i sadza obok siebie* no to pijemy mrgreen *wydziera sie jeszcze na caly posterunek "Ozzy zapraszamy do stolu"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 1:39 pm
revcat BeeWolf przysiadł byś się a nie serwetkę mi wpychasz. *siada i wyciaga flache zza pazuchy i stawia ja na stol, lapie przy tym Kiraya za fraki i sadza obok siebie* no to pijemy mrgreen *wydziera sie jeszcze na caly posterunek "Ozzy zapraszamy do stolu"* trzeba troche potrenowac wink xd *pije* *wyciaga sloik ogorasow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 2:07 pm
Kiray revcat BeeWolf przysiadł byś się a nie serwetkę mi wpychasz. *siada i wyciaga flache zza pazuchy i stawia ja na stol, lapie przy tym Kiraya za fraki i sadza obok siebie* no to pijemy mrgreen *wydziera sie jeszcze na caly posterunek "Ozzy zapraszamy do stolu"* trzeba troche potrenowac wink xd *pije* *wyciaga sloik ogorasow* >polewa po 150 siatce, bo 200 sie źle mieszczą.< No to chlup towarzysze. Dziś wam oświadczam, iż zerwałem z POGG stosunki dyplomatyczne, zwijam misję, jak ktoś chce z nimi współpracować to ja nic o tym mam nie wiedzieć oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 2:09 pm
ujowo.... na poggu jak w polsce... do dupy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 19, 2007 2:21 pm
Ozzwald ujowo.... na poggu jak w polsce... do dupy na POGG-u ujowo nie idziemy tam więcej uj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|