Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 524 525 526 527 528 529 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Mar 19, 2015 1:36 pm

User Image

Converting 100 items

Awarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event.

Titles: Eco-friendly, Enthusiastic, Transmutator, Alchemist, Mechanic
PostPosted: Fri Mar 20, 2015 10:49 am

Malreni
User Image

Converting 100 items

Awarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event.

gratulálok! jó gyors voltál biggrin
csak 2db achievement-et lehet kapni? 50-nél nincs egy harmadik? rofl

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Mar 20, 2015 2:45 pm

Yuki Naoto
Malreni
User Image

Converting 100 items

Van egy harmadik achievement is. Négy darab új Outfit slotot kell venned hozzá. Ha még nem vetted meg az összes olcsót, akkor nincs gond. cat_3nodding

User Image

Buying 4 new Outfit slots

PostPosted: Sat Mar 21, 2015 12:07 pm

Malreni
Yuki Naoto
Malreni
User Image

Converting 100 items

Van egy harmadik achievement is. Négy darab új Outfit slotot kell venned hozzá. Ha még nem vetted meg az összes olcsót, akkor nincs gond. cat_3nodding

User Image

Buying 4 new Outfit slots

köszi smile

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Sayenita

Friend

PostPosted: Sat Mar 28, 2015 9:55 am

Totál halott az egész gaia. cry
PostPosted: Sat Mar 28, 2015 5:19 pm

Malreni
Gabessz
Ingyé póló. Elméletileg limitált.

Too sexy for my shirt

Azt hiszem, elhagylak. Nem bírok tovább hazugságban élni. Mindig is csak egy igaz szerelmem volt... Anettka... Annyira hiányzol! A Budapest TV még az új M1-nél is jobb volt, és ez sajnos nagy szó...

Sajnálom, rendíthetetlen vagyok. Beadtam a válókeresetet...

Éreztem, hogy ez lesz. gonk Pedig tudtam, hogy érdekházasság, de reménykedtem, hogy ez nem jön el. crying

Pumpkin dad

Feral Hunter

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Sun Mar 29, 2015 9:21 am

Egyébként ez a recolor.me nekem eléggé tetszik biggrin
PostPosted: Thu Apr 02, 2015 12:15 pm

Ma egy briton bőrébe bújtam egy The Last Kingdom nevű brit sorozatban. Voltak állatok is, az orosz agarak nagyon szépek és "helyesek" voltak. smile A gyerekstatiszták nagyon lelkesek voltak és imádták, amikor azt kellett játszani, hogy játszadoztak.
A(z egyik?) főszereplő, Alexander Dreymon picit beszélt néhányunkkal, barátságos volt (nem "ismerem", mint színészt egyébként...)
Picit úgy néztem ki, mint egy gésafrizurájú házvezetőnő (persze csak hülyéskedésből gondoltam ezt).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Apr 03, 2015 6:26 am

Azért egy kicsit túlzás kijelenteni, hogy halott az egész Gaia. Ez akkor lenne igaz, ha napokig, vagy annál is tovább tartósan szó szerint senki se jönne fel az oldalra és főleg, ha senki se írna egyetlen alfórumra se, meg a mászkálós helyekre se mennének akkor fel és nem is játszanának egyik játékkal se az oldalon. Az talán oké, hogy pár hely az oldalon belül esetleg néha kicsit jobban inaktív, de ez bármikor bármelyik oldallal előfordulhat.
PostPosted: Sat Apr 04, 2015 10:54 am

Érdekes ez az űrnyuszis téma... meg hogy Diedrich is közülük való lehet (lásd a mangát)... 3nodding

Még nem egészen értem az eventet de annyit látok, hogy az óriás nyúlűrhajó bizonyos részeit különböző flah játékokon keresztül lehet támadni.
Egyszer pont "le volt győzve", amikor az event oldalra mentem és a robot aljánál volt egy sárga tojás féle ezzel a linkkel, ami itemet adott (nem tudom egyszeri-e vagy mindig működik mindenkinek egyszer, próbáljátok ki) :
http://www.gaiaonline.com/grant?key=robot_down&grantCode=2B56jPi7cisdGxOUO6SN

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 7:24 am

Cryene says:

Kellemes ünnepeket mindenkinek!! 3nodding heart

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 2:29 pm

Íszter ívünt prágressz:

User Image

User Image

User Image

User Image

Ápdéjt:

User Image

Ápdéjt:

User Image

User Image

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Sayenita

Friend

PostPosted: Tue Apr 07, 2015 3:33 am

Malreni
eek
Gratula. Én képtelen vagyok még 500 damage (az én maximumom 200 pont emotion_zombie ) pontig is elmenni, nem 2000-ig. sweatdrop Nekem túl unalmas redface
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 10:58 am

Sayenita
Malreni
eek
Gratula. Én képtelen vagyok még 500 damage (az én maximumom 200 pont emotion_zombie ) pontig is elmenni, nem 2000-ig. sweatdrop Nekem túl unalmas redface

Akkor most elmondom, hogy péntekig melóztam, péntek este kocsma, szombat IKEÁzás, majd esti akohol-parti reggelig. cat_xd És mindeközben valahogy összeszedtem 2000 pontot. cat_xd Ja! És 70 Golden Spacepodot. cat_biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Apr 08, 2015 9:50 am

Malreni
Sayenita
Malreni
eek

Akkor most elmondom, hogy péntekig melóztam, péntek este kocsma, szombat IKEÁzás, majd esti akohol-parti reggelig. cat_xd És mindeközben valahogy összeszedtem 2000 pontot. cat_xd Ja! És 70 Golden Spacepodot. cat_biggrin

wow szép teljesítmény Mal biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 524 525 526 527 528 529 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games