|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2015 1:36 pm
Converting 100 itemsAwarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event. Titles: Eco-friendly, Enthusiastic, Transmutator, Alchemist, Mechanic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 20, 2015 10:49 am
Malreni Converting 100 itemsAwarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event. Titles: Eco-friendly, Enthusiastic, Transmutator, Alchemist, Mechanicgratulálok! jó gyors voltál biggrin csak 2db achievement-et lehet kapni? 50-nél nincs egy harmadik? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 20, 2015 2:45 pm
Yuki Naoto Malreni Converting 100 itemsAwarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event. Titles: Eco-friendly, Enthusiastic, Transmutator, Alchemist, Mechanicgratulálok! jó gyors voltál biggrin csak 2db achievement-et lehet kapni? 50-nél nincs egy harmadik? rofl Van egy harmadik achievement is. Négy darab új Outfit slotot kell venned hozzá. Ha még nem vetted meg az összes olcsót, akkor nincs gond. cat_3nodding Buying 4 new Outfit slotsAwarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 21, 2015 12:07 pm
Malreni Yuki Naoto Malreni Converting 100 itemsAwarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event. Titles: Eco-friendly, Enthusiastic, Transmutator, Alchemist, Mechanicgratulálok! jó gyors voltál biggrin csak 2db achievement-et lehet kapni? 50-nél nincs egy harmadik? rofl Van egy harmadik achievement is. Négy darab új Outfit slotot kell venned hozzá. Ha még nem vetted meg az összes olcsót, akkor nincs gond. cat_3nodding Buying 4 new Outfit slotsAwarded to Gaians who used the Convert-o-Matic to convert 100 items during the Buffer Every Day event. köszi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2015 9:55 am
Totál halott az egész gaia. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2015 5:19 pm
Malreni Azt hiszem, elhagylak. Nem bírok tovább hazugságban élni. Mindig is csak egy igaz szerelmem volt... Anettka... Annyira hiányzol! A Budapest TV még az új M1-nél is jobb volt, és ez sajnos nagy szó... Sajnálom, rendíthetetlen vagyok. Beadtam a válókeresetet... Éreztem, hogy ez lesz. gonk Pedig tudtam, hogy érdekházasság, de reménykedtem, hogy ez nem jön el. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2015 9:21 am
Egyébként ez a recolor.me nekem eléggé tetszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 02, 2015 12:15 pm
Ma egy briton bőrébe bújtam egy The Last Kingdom nevű brit sorozatban. Voltak állatok is, az orosz agarak nagyon szépek és "helyesek" voltak. smile A gyerekstatiszták nagyon lelkesek voltak és imádták, amikor azt kellett játszani, hogy játszadoztak. A(z egyik?) főszereplő, Alexander Dreymon picit beszélt néhányunkkal, barátságos volt (nem "ismerem", mint színészt egyébként...) Picit úgy néztem ki, mint egy gésafrizurájú házvezetőnő (persze csak hülyéskedésből gondoltam ezt).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2015 6:26 am
Azért egy kicsit túlzás kijelenteni, hogy halott az egész Gaia. Ez akkor lenne igaz, ha napokig, vagy annál is tovább tartósan szó szerint senki se jönne fel az oldalra és főleg, ha senki se írna egyetlen alfórumra se, meg a mászkálós helyekre se mennének akkor fel és nem is játszanának egyik játékkal se az oldalon. Az talán oké, hogy pár hely az oldalon belül esetleg néha kicsit jobban inaktív, de ez bármikor bármelyik oldallal előfordulhat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 04, 2015 10:54 am
Érdekes ez az űrnyuszis téma... meg hogy Diedrich is közülük való lehet (lásd a mangát)... 3nodding Még nem egészen értem az eventet de annyit látok, hogy az óriás nyúlűrhajó bizonyos részeit különböző flah játékokon keresztül lehet támadni. Egyszer pont "le volt győzve", amikor az event oldalra mentem és a robot aljánál volt egy sárga tojás féle ezzel a linkkel, ami itemet adott (nem tudom egyszeri-e vagy mindig működik mindenkinek egyszer, próbáljátok ki) : http://www.gaiaonline.com/grant?key=robot_down&grantCode=2B56jPi7cisdGxOUO6SN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2015 7:24 am
Cryene says: Kellemes ünnepeket mindenkinek!! 3nodding heart
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2015 2:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 07, 2015 3:33 am
eek Gratula. Én képtelen vagyok még 500 damage (az én maximumom 200 pont emotion_zombie ) pontig is elmenni, nem 2000-ig. sweatdrop Nekem túl unalmas redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 07, 2015 10:58 am
Sayenita eek Gratula. Én képtelen vagyok még 500 damage (az én maximumom 200 pont emotion_zombie ) pontig is elmenni, nem 2000-ig. sweatdrop Nekem túl unalmas redface Akkor most elmondom, hogy péntekig melóztam, péntek este kocsma, szombat IKEÁzás, majd esti akohol-parti reggelig. cat_xd És mindeközben valahogy összeszedtem 2000 pontot. cat_xd Ja! És 70 Golden Spacepodot. cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 08, 2015 9:50 am
Malreni Sayenita eek Gratula. Én képtelen vagyok még 500 damage (az én maximumom 200 pont emotion_zombie ) pontig is elmenni, nem 2000-ig. sweatdrop Nekem túl unalmas redface Akkor most elmondom, hogy péntekig melóztam, péntek este kocsma, szombat IKEÁzás, majd esti akohol-parti reggelig. cat_xd És mindeközben valahogy összeszedtem 2000 pontot. cat_xd Ja! És 70 Golden Spacepodot. cat_biggrin wow szép teljesítmény Mal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|