|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:35 am
Sane_chan Akiko Tamashii :/ nie thx Sane *wyciaga reke z ktorej wypuszcza plomyczki ognia, ktore otaczaja ich trojke* miau =^^= hi ale nastruj ognisko facet tylko winka brakuje smile Mnie tam teraz raczej zabraknie - muszę mykać xd pozatym znając życie zabawy Akiko to zaraz się budynek zacznie palić...No - żegnam wszystkich *wsiaka w fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:35 am
Point.Zer0 Vanscin Point.Zer0 Vanscin Lethiel Vanscin Dolaczam sie *bierze kolderke i kałacha- sypiasie pierze* scream scream scream xd O.o ... pioorka 4laugh whee *zuca poduszka w Vanscina* xd *robi unik, skok z podwójnym saltem, spowolnienie (bullet time'a) i robiac swiderki laduje u kogos na fotelu- czyt. na kims.* Tyyy.... jak mi Dziewczyny nie włażą na głowę to jakiś facet wskakuje stare wybacz za duzo ultimate kung-fu-nin-jiu-jitsu i nie dokonca opanowalem bullet time i do tego te calki, grawitacja i inne... Z grawitacją i oddziaływaniami to ja Ci mogę pomóc xd A tak na marginesie ? w Realu cosik ćwiczysz ? cosik... a! no tak!* schodzi z glowy* zapomnialem ze mnie cos w 4 litery uwieralo... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:36 am
Kukus a ponieważ Kukusik jest szczęśliwą małą świnką to teraz będzie BANował domokun Nawija troszke włosów na palec a moze cos da zrobic z tym banowaniem ? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:36 am
Lethiel eek ... *chowa sie za oparciem fotela* *wszystkie poduszki trafiaja w Vanscina* *wychyla sie zza oparcia i zuca poducha w Sayo* whee eek podskakuje nad poduchą i leci nad lethiel' whee 'spuszcza na nią 10 poduszek (wyjęłem z kieszeni no co xp ) i ląduje zaa fotelikiem' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:37 am
Sayokun Lethiel eek ... *chowa sie za oparciem fotela* *wszystkie poduszki trafiaja w Vanscina* *wychyla sie zza oparcia i zuca poducha w Sayo* whee eek podskakuje nad poduchą i leci nad lethiel' whee 'spuszcza na nią 10 poduszek (wyjęłem z kieszeni no co xp ) i ląduje zaa fotelikiem' xd *skacze na niego i pac poducha* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Akiko Tamashii Sayokun Vanscin Lethiel Vanscin Dolaczam sie *bierze kolderke i kaŦ#8218;acha- sypiasie pierze* scream scream scream xd O.o ... pioorka 4laugh whee *zuca poduszka w Vanscina* xd *robi unik, skok z podwójnym saltem, spowolnienie (bullet time'a) i robiac swiderki laduje u kogos na fotelu- czyt. na kims.* eek eek eek siedzisz na zero kyaa!!! whee yaoi!!! A my jestesmy w centrum wydarzen xd nie takie yaoi na jakie wyglada... po prostu ... coz... ten... no... redface zreszta jush zszedlem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sane_chan Akiko Tamashii :/ nie thx Sane *wyciaga reke z ktorej wypuszcza plomyczki ognia, ktore otaczaja ich trojke* miau =^^= hi ale nastruj ognisko facet tylko winka brakuje smile Mnie tam teraz raczej zabraknie - muszę mykać xd pozatym znając życie zabawy Akiko to zaraz się budynek zacznie palić...No - żegnam wszystkich *wsiaka w fotel* paaaaaaaaaa!!!!!!!! 3nodding *dajac mu kuksacka ^^* czesc Kukus!!!^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:38 am
dest Omega Sun Point.Zer0 Esh , emancypacja kobiet jednak coś dała xd zabrzmialo tak... szowinistycznie blaugh mozna go oskarzyc za publiczne obrazanie razz a ty co? obrońca moralności? xp przecież ty jetseś stary onanista blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:38 am
Poza tym mialem zamiar wyladowac na kims innym... no pplci innej... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:39 am
PA Zero ... crying
Dest Onanista surprised eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel eek ... *chowa sie za oparciem fotela* *wszystkie poduszki trafiaja w Vanscina* *wychyla sie zza oparcia i zuca poducha w Sayo* whee eek podskakuje nad poduchą i leci nad lethiel' whee 'spuszcza na nią 10 poduszek (wyjęłem z kieszeni no co xp ) i ląduje zaa fotelikiem' xd *skacze na niego i pac poducha* whee eek 'przewraca się z lehiel na sobie' xd witaj whee 'przytula' heart zabiera jej poduchę, ucieka na szafę i rzuca'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:40 am
dest hmm a niewolnika bys nie chciala?? xd Dest ciebie to żadna nawet na niewolnika nie zechce, pooki tych dredów nie opierdzielisz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:41 am
Akiko Tamashii stare patrzy na nia ...ee....ten teges.....czy mi sie wydaje czy ty kazdego tu podrywasz ? xp crying trzeba cos zrobic bo on chce banować ..a ja nie wiedziałąm co robic no i ..przepraszam Akiko Rzuca sie na szyje jestem zła wiem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:41 am
Sayokun eek 'przewraca się z lehiel na sobie' xd witaj whee 'przytula' heart zabiera jej poduchę, ucieka na szafę i rzuca' *poduszka trafia* *spada z fotelika* au... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|