|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:27 am
Akiko Tamashii patrzy naburmuszona na niego... zimo mi przez ciebie! xp buu~ Przepraszam Panie , nie miałem wyboru wink Zwiększa energię wewnętrzną cząstek ciała zwiększając temperaturę* Tak lepiej ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:28 am
Akiko Tamashii patrzy naburmuszona na niego... zimo mi przez ciebie! xp buu~ Bierze reczniczek i zaczyna wycierac Akiko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vanscin Dolaczam sie *bierze kolderke i kałacha- sypiasie pierze* scream scream scream xd O.o ... pioorka 4laugh whee *zuca poduszka w Vanscina* xd *robi unik, skok z podwójnym saltem, spowolnienie (bullet time'a) i robiac swiderki laduje u kogos na fotelu- czyt. na kims.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *patrzy na niego smutnymi oczkami* uh... xp no dobra wink 'odwiązuje lethiel' whee ale tak łatwo nie będzie twisted ' *pac* poduchą w lethiel' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:29 am
Vanscin Lethiel Vanscin Dolaczam sie *bierze kolderke i kałacha- sypiasie pierze* scream scream scream xd O.o ... pioorka 4laugh whee *zuca poduszka w Vanscina* xd *robi unik, skok z podwójnym saltem, spowolnienie (bullet time'a) i robiac swiderki laduje u kogos na fotelu- czyt. na kims.* O.o ...... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vanscin Lethiel Vanscin Dolaczam sie *bierze kolderke i kałacha- sypiasie pierze* scream scream scream xd O.o ... pioorka 4laugh whee *zuca poduszka w Vanscina* xd *robi unik, skok z podwójnym saltem, spowolnienie (bullet time'a) i robiac swiderki laduje u kogos na fotelu- czyt. na kims.* Tyyy.... jak mi Dziewczyny nie włażą na głowę to jakiś facet wskakuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii patrzy naburmuszona na niego... zimo mi przez ciebie! xp buu~ Przepraszam Panie , nie miałem wyboru wink Zwiększa energię wewnętrzną cząstek ciała zwiększając temperaturę* Tak lepiej ? xd stydze sie mowiac to ale .. jestes taki cieplutki wink redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Esh , emancypacja kobiet jednak coś dała xd zabrzmialo tak... szowinistycznie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:30 am
Sayokun Lethiel *patrzy na niego smutnymi oczkami* uh... xp no dobra wink 'odwiązuje lethiel' whee ale tak łatwo nie będzie twisted ' *pac* poduchą w lethiel' xd *robi unik* *zabiera mu podzuszke* *pac !* sesese xd *wskakooje na fotelik obok Vanscina i zuca w niego poducha* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vanscin Lethiel Vanscin Dolaczam sie *bierze kolderke i kałacha- sypiasie pierze* scream scream scream xd O.o ... pioorka 4laugh whee *zuca poduszka w Vanscina* xd *robi unik, skok z podwójnym saltem, spowolnienie (bullet time'a) i robiac swiderki laduje u kogos na fotelu- czyt. na kims.* eek eek eek siedzisz na zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii patrzy naburmuszona na niego... zimo mi przez ciebie! xp buu~ Przepraszam Panie , nie miałem wyboru wink Zwiększa energię wewnętrzną cząstek ciała zwiększając temperaturę* Tak lepiej ? xd :/ nie thx Sane *wyciaga reke z ktorej wypuszcza plomyczki ognia, ktore otaczaja ich trojke* miau =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|