|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:23 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *siada spowrotem na foteliku i przytula poduszke* eek poduszkę eek woli poduszkę crying stare .... rolleyes *zuca w niego poduszką i przytula* whee eek łapie poduszkę i ją przytula (też poduszkę) xd blaugh blaugh blaugh 'pokazuje lethiel język' xd *uśmiecha sie do Sayo..łapie poduszke z sąsiedniego fotela i zuca mu w twash* blaugh Dolaczam sie *bierze kolderke i kałacha- sypiasie pierze* scream scream scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:23 am
Point.Zer0 Omega Sun dest Omega Sun eek to tylko cytat gonk Ja bylam grzeczna crying cicho biggrin masz prawo milczenia biggrin i przysluguje ci adwokat Bee albo mozesz tez poczekac i sprawa ulegnie przedawnieniu biggrin masz racje Dest ninja Nie powiem nic bez adwokata blaugh W książce od WOS'u mam wyjątki z konstytucji , starczy ? xd w ksiazce od prawa cywilnego jest ze kazdy ma prawo milczec !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:24 am
Lethiel Sayokun eek łapie poduszkę i ją przytula (też poduszkę) xd blaugh blaugh blaugh 'pokazuje lethiel język' xd *uśmiecha sie do Sayo..łapie poduszke z sąsiedniego fotela i zuca mu w twash* blaugh eek 'wywrwca się i spada zaa fotelik' xd 'wyskakuje z kocykiem i obwiązuje go dookoła lethiel' xd co teraz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel cirilla-chan Vanscin Tylko go nie polam *kiwa palcem* witam nowego kolege *podaje mu dlon po czym siada mu na glowie* szukam ciekawego zajecia xd *zooca w Ciri poduszka* xd whee chce przytulic Seraifna ale dostaje podsuzka i spada z glowy nowego kolegi* ała... whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Point.Zer0 Omega Sun masz racje Dest ninja Nie powiem nic bez adwokata blaugh W książce od WOS'u mam wyjątki z konstytucji , starczy ? xd na konstytucji mnie nie zagniesz, bo przerabiam ja szczegolowo na studiach wink Esh , emancypacja kobiet jednak coś dała xd *suszy podmuchem wiatru Sanę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Vanscin Tylko go nie polam *kiwa palcem* witam nowego kolege *podaje mu dlon po czym siada mu na glowie* szukam ciekawego zajecia xd Aha *podaje dlon do gory*- witka! Tylko mi nie pusc, tego... no wiesz... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:26 am
Point.Zer0 *Teleportuje się na sofę i trzyma po bokach Akiko i Sanę żeby nic nie kombinowały* ..spokoojnie dmucha w policzek i przeczesuje włosy, bardzo miekkie .. redface Omega no nie bąc taka :] hihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vanscin Dolaczam sie *bierze kolderke i kałacha- sypiasie pierze* scream scream scream xd O.o ... pioorka 4laugh whee *zuca poduszka w Vanscina* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cze wszystkim co przyszli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:27 am
Sayokun Lethiel Sayokun eek łapie poduszkę i ją przytula (też poduszkę) xd blaugh blaugh blaugh 'pokazuje lethiel język' xd *uśmiecha sie do Sayo..łapie poduszke z sąsiedniego fotela i zuca mu w twash* blaugh eek 'wywrwca się i spada zaa fotelik' xd 'wyskakuje z kocykiem i obwiązuje go dookoła lethiel' xd co teraz twisted *patrzy na niego smutnymi oczkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|