|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:19 am
Vanscin Znachorka Vanscin Znachorka Vanscin Byleby nie nozem... bo boli... To moze... lyzka? spoko. Tylko znoof zastrzezenie.... nie przez nos. Bo za maly jest (jakbys chciala jak krewetke jesc domokun blaugh ) Jest taki sposob wymyslony przez egipcjan przy mumifikacji: bierze sie mocne wino i rozpuszcza mozg po czym sie go wylewa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vanscin Lethiel Sayokun Lethiel *siada spowrotem na foteliku i przytula poduszke* eek poduszkę eek woli poduszkę crying stare .... rolleyes *zuca w niego poduszką i przytula* whee Tylko go nie polam *kiwa palcem* hihi .. nic mu nie zrobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Omega Sun eek to tylko cytat gonk Ja bylam grzeczna crying cicho biggrin masz prawo milczenia biggrin i przysluguje ci adwokat Bee albo mozesz tez poczekac i sprawa ulegnie przedawnieniu biggrin masz racje Dest ninja Nie powiem nic bez adwokata blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:21 am
Point.Zer0 Ooo -Witaj Falcon *podsuwa drapiącą go Akiko i Sane* Tutaj macie lepsza zdobycz ! Wolimy ciebie myszko .. niemasz ubranka :] hi ... łachodze po brzuchu ... whee Akiko trzymaj bo sie wyrywa biggrin Omega wink czekamy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... Tylko najpierw daj mi inne... ktore nic nie rozpuszcza... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii *siedzac na nim* czesc myszko xd *stojac patrzy na Akiko* A Kicia lubi miis mokrego podkoszulka ? xd *teleportuje się nad środek basenu z Akiko i Sane na głowie* kya! O_o... >_< nie umiem plywac!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun dest Omega Sun eek to tylko cytat gonk Ja bylam grzeczna crying cicho biggrin masz prawo milczenia biggrin i przysluguje ci adwokat Bee albo mozesz tez poczekac i sprawa ulegnie przedawnieniu biggrin masz racje Dest ninja Nie powiem nic bez adwokata blaugh W książce od WOS'u mam wyjątki z konstytucji , starczy ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *siada spowrotem na foteliku i przytula poduszke* eek poduszkę eek woli poduszkę crying stare .... rolleyes *zuca w niego poduszką i przytula* whee eek łapie poduszkę i ją przytula (też poduszkę) xd blaugh blaugh blaugh 'pokazuje lethiel język' xd *uśmiecha sie do Sayo..łapie poduszke z sąsiedniego fotela i zuca mu w twash* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:22 am
Vanscin Tylko go nie polam *kiwa palcem* witam nowego kolege *podaje mu dlon po czym siada mu na glowie* szukam ciekawego zajecia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:22 am
Omega Sun dest Omega Sun eek to tylko cytat gonk Ja bylam grzeczna crying cicho biggrin masz prawo milczenia biggrin i przysluguje ci adwokat Bee albo mozesz tez poczekac i sprawa ulegnie przedawnieniu biggrin masz racje Dest ninja Nie powiem nic bez adwokata blaugh po co ci adwokat wink ... no powiec takie babskie ploteczki wink ... Wpada do bazenu ..Aaaaa jak mogleś ja nic nie mam pod spodem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Vanscin Tylko go nie polam *kiwa palcem* witam nowego kolege *podaje mu dlon po czym siada mu na glowie* szukam ciekawego zajecia xd *zooca w Ciri poduszka* xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Omega Sun masz racje Dest ninja Nie powiem nic bez adwokata blaugh W książce od WOS'u mam wyjątki z konstytucji , starczy ? xd na konstytucji mnie nie zagniesz, bo przerabiam ja szczegolowo na studiach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|