|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:15 am
Sane_chan CO on ma w opisie eek ""Jestem chyba chory albo zboczony, preferuje sex bardzo nietypowy lubie kiedy do luzka, przykowasz mnie lancuchem bierzesz bat do reki i bijesz mnie po pupie" Omega coś chyba nam jesteś winna jakieś wyjasnienia !? eek to tylko cytat gonk Ja bylam grzeczna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:15 am
4laugh witaj *przytuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Akiko Tamashii no ja siedze przy grzejniku xd Pozwolisz, ze usiade obok ciebie ..? CO on ma w opisie eek ""Jestem chyba chory albo zboczony, preferuje sex bardzo nietypowy lubie kiedy do luzka, przykowasz mnie lancuchem bierzesz bat do reki i bijesz mnie po pupie" Omega coś chyba nam jesteś winna jakieś wyjasnienia !? zadnych wyjasnien razz o tym wie tylko zamknieta grupa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ooo -Witaj Falcon *podsuwa drapiącą go Akiko i Sane* Tutaj macie lepsza zdobycz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Znachorka Vanscin Znachorka Vanscin Lethiel Vanscin Przyszedłem siem pochwalic: mam nowa myszke i klawiature! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! *przygląda sie* a ty kto ?? O.o stressed A taki jeden co sie przypaletal pare chwil temu... sweatdrop a tak na serio to ja jestem......... [tadam....] Polak. WOW Polak?? A co to takiego? Czy to sie je? blaugh Byleby nie nozem... bo boli... To moze... lyzka? spoko. Tylko znoof zastrzezenie.... nie przez nos. Bo za maly jest (jakbys chciala jak krewetke jesc domokun blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:17 am
Sayokun Lethiel *siada spowrotem na foteliku i przytula poduszke* eek poduszkę eek woli poduszkę crying stare .... rolleyes *zuca w niego poduszką i przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:18 am
Omega Sun Sane_chan CO on ma w opisie eek ""Jestem chyba chory albo zboczony, preferuje sex bardzo nietypowy lubie kiedy do luzka, przykowasz mnie lancuchem bierzesz bat do reki i bijesz mnie po pupie" Omega coś chyba nam jesteś winna jakieś wyjasnienia !? eek to tylko cytat gonk Ja bylam grzeczna crying cicho biggrin masz prawo milczenia biggrin i przysluguje ci adwokat Bee albo mozesz tez poczekac i sprawa ulegnie przedawnieniu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:19 am
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii moze w kotka i myszke *placze ze smiechu* xd Tylko siĦ#8482; kocice nie podrapcie o zdobycz xd xd xd blaugh *skacze na niego i drapie* miau! Sane jasne ze mozesz ;] xd rzuca sie na Zero miau .... ciah ciah smile wymachuje piurkiem ..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel *siada spowrotem na foteliku i przytula poduszke* eek poduszkę eek woli poduszkę crying stare .... rolleyes *zuca w niego poduszką i przytula* whee eek łapie poduszkę i ją przytula (też poduszkę) xd blaugh blaugh blaugh 'pokazuje lethiel język'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel *siada spowrotem na foteliku i przytula poduszke* eek poduszkę eek woli poduszkę crying stare .... rolleyes *zuca w niego poduszką i przytula* whee Tylko go nie polam *kiwa palcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii *siedzac na nim* czesc myszko xd *stojac patrzy na Akiko* A Kicia lubi miis mokrego podkoszulka ? xd *teleportuje się nad środek basenu z Akiko i Sane na głowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|