|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:11 am
*wrocil z dalekiego patrolu*
*rozejrzal sie*
*zastanawia sie gdzie trafil... do jednostki wojskowej czy do burdello* tia...
*bierze wiecej bimbru, torbe broni i C4*
*idzie na jeszcze dluuuzszy patrol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:34 am
`Amelia` EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen whee ah, czyli może, super blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 5:51 am
EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen ...czemu nie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 5:52 am
Kiray *wrocil z dalekiego patrolu* *rozejrzal sie* *zastanawia sie gdzie trafil... do jednostki wojskowej czy do burdello* tia... *bierze wiecej bimbru, torbe broni i C4* *idzie na jeszcze dluuuzszy patrol* ...a mielismy kurwa mac robic porzadki... *wkurzony siada przy stole i zaczyna pic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 6:49 am
revcat EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen ...czemu nie... mrgreen hura, hura! *siedzi i ładnie wygląda*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 7:42 am
EvilYuki revcat EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen ...czemu nie... mrgreen hura, hura! *siedzi i ładnie wygląda* To w takim razie ja będę się głupio przyglądać...
................................ stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 8:23 am
`Amelia` EvilYuki revcat EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen ...czemu nie... mrgreen hura, hura! *siedzi i ładnie wygląda* To w takim razie ja będę się głupio przyglądać...
................................ stare ...
...a ja sie napije....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 8:36 am
EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen Tylko pamiętaj aby wpadać na wizytę od czasu do czasu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:12 pm
BeeWolf EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen Tylko pamiętaj aby wpadać na wizytę od czasu do czasu. ...na wizyte nie tylko do beeczki dr ginekologa ale i do mnie dr psychiatry... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:33 pm
revcat BeeWolf EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen Tylko pamiętaj aby wpadać na wizytę od czasu do czasu. ...na wizyte nie tylko do beeczki dr ginekologa ale i do mnie dr psychiatry... mrgreen A ja dalej będę się temu wszystkiemu po prostu przyglądać... z głupim uśmiechem na ustach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:44 pm
`Amelia` revcat BeeWolf EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen Tylko pamiętaj aby wpadać na wizytę od czasu do czasu. ...na wizyte nie tylko do beeczki dr ginekologa ale i do mnie dr psychiatry... mrgreen A ja dalej będę się temu wszystkiemu po prostu przyglądać... z głupim uśmiechem na ustach xd Ciebie także zapraszam na wizyte, >umawia ja na piatek<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:47 pm
`Amelia` revcat BeeWolf EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen Tylko pamiętaj aby wpadać na wizytę od czasu do czasu. ...na wizyte nie tylko do beeczki dr ginekologa ale i do mnie dr psychiatry... mrgreen A ja dalej będę się temu wszystkiemu po prostu przyglądać... z głupim uśmiechem na ustach xd ...i chuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 1:47 pm
`Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ninja *slychac glos z radiostacji* przed "losowym" nie ma ochrony... i nie cfaniacz tylko wypelniaj rozkazy zolnierzu... bez odbioru... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:03 pm
Kiray `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ninja *slychac glos z radiostacji* przed "losowym" nie ma ochrony... i nie cfaniacz tylko wypelniaj rozkazy zolnierzu... bez odbioru... ninja ...wiedzialem ze na Was to ja moge zawsze liczyc generale Kiray... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|