|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2015 9:25 am
The Cryene Malreni edit edit:Ha valaki bármilyen NEM a zOMG!-ból megszerezhető LOOT-ot (Nem, nem Alchemy alapanyagokra gondolok!) kapna a Dumpster Dive-ból, vagy máshonnan, azt egy reális összegért megvenném! Köszönöm! Cryene says: mondasz egy példát? nem egészen értem mire gondolsz xD
Cryene has spoken. x3 Előző héten írtam valamikor: Malreni Mi a faking fak!? A My Gaia fül legalján megjelent a házasság ikon! cat_eek
edit:A mai egy ilyen érdekes nap... A Dumpster Dive egy olyan zOMG! lootot dobott nekem az előbb, ami soha nem volt megszerezhető a játékban! SOHA! A hitetleneknek csinálok screenshotot, ha kell. A loot jelenleg az inventory-mban csücsül. Gnome EssenceA piacon nem lehet rákeresni... Példát, sajnos nem tudok rá mondani a fentitől eltekintve, mert nem tudom milyen lootok bukkantak fel. A piacon nem lehet rájuk keresni, topicot pedig nem találtam a témában, de még egyetlen bejegyzést sem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2015 10:02 am
Kerek 20ezer lett a pontszámom achievementben! xd Igaz ez még semmi a Malreniéhez képest, de én csak 2010 óta vagyok a "süllyedő" gaia hajóján.. és még Alchemy-ben is csak 3-as szintű vagyok. sweatdrop De hát olyan r...dt unalmas és drágaaaaaa! gonk Gyorsan megvolt a házasság és a válás is.. blaugh ekkora hülyeséget.. és mégis megcsinálja az ember a pontokért..
Igaza van Obinak.. te jó ég mennyi hiszti és dráma lesz belőle.. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2015 2:33 pm
Obi Aoi The Cryene Obi Aoi Sok boldogságot minden friss házasnak smile Sayenita veled nevetek biggrin Macskássyné Gabessz (bocsánat) wink Nekem mindegy hozzám jön-e valaki sweatdrop Egyébként képzelem ebből is mennyi dráma láma fog tüzet szítani a külföldi tinik tömegén belül... "A fenébe házas!" "Őt vette el ez nem ér!" stb. No de minden helyzet, dolog lehet olyan, ami valakinek valamiért nem tetszik... Amíg a poligámia nem engedélyezett addig hagyjanak békén.... mondjuk azért a single feliratért lehet én is megszerezném az achit biggrin Amúgy gyönyörű a mostani signature rajzod *O* Jah, egyetértek. Nekem mindegy az achi... blaugh Köszi, egyik kedvencem *.* Obi Aoi Obi akkor leszel a gaia-s asszonykám? xd Ha nagyon-nagyon akarod... gonk redface xd Bár mostanában kevésbé vagyok itt aktív... sweatdrop burning_eyes nyugi én sem biggrin 2-3 naponta nézek fel biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 27, 2015 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 27, 2015 11:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 04, 2015 12:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2015 6:19 am
Egy érdekes teória Gaia történetével kapcsolatban (mely elsősorban a mangán keresztül "érhető el"): Nyx volt minden mögött a kezdetektől fogvaNem összeesküvés elmélet, talán bolhányit arra hajaz, de szerintem érdekes... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2015 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2015 9:28 pm
Boldog Nőnapot utólag is!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2015 12:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2015 4:31 am
Ez a TekTek-es dolog no comment... Érdekes, hogy miért csak most bár állítólag az is közrehjátszhat, hogy Tekton, a Tektek készítője létrehozott egy saját ilyen avatar-os oldalt is, meg, hogy azt hiszem ott reklámozza a Tekteket vagy fordítva... stare
Ki mit szól ehhez?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2015 1:08 pm
Obi Aoi Ez a TekTek-es dolog no comment... Érdekes, hogy miért csak most bár állítólag az is közrehjátszhat, hogy Tekton, a Tektek készítője létrehozott egy saját ilyen avatar-os oldalt is, meg, hogy azt hiszem ott reklámozza a Tekteket vagy fordítva... stare Ki mit szól ehhez? én erről (is sweatdrop ) lemaradtam eek mi történt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2015 2:05 am
Yuki Naoto Obi Aoi Ez a TekTek-es dolog no comment... Érdekes, hogy miért csak most bár állítólag az is közrehjátszhat, hogy Tekton, a Tektek készítője létrehozott egy saját ilyen avatar-os oldalt is, meg, hogy azt hiszem ott reklámozza a Tekteket vagy fordítva... stare Ki mit szól ehhez? én erről (is sweatdrop ) lemaradtam eek mi történt? Azt hiszem ha jól szűrtem le, zárással fenyegetik a Tekteket Gaia logo-k meg egyebek használatára hivatkozva... Volt egy staff alert is meg van topik, ahol van fotó a levélről, amit Tekton kapott a Gaiától... Hivatkoznak benne mindenfélére... Itt egy elég jó topik, a show spoiler alatt van a fotó a levélről
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2015 2:15 pm
Azt hiszem, elhagylak. Nem bírok tovább hazugságban élni. Mindig is csak egy igaz szerelmem volt... Anettka... Annyira hiányzol! A Budapest TV még az új M1-nél is jobb volt, és ez sajnos nagy szó... Sajnálom, rendíthetetlen vagyok. Beadtam a válókeresetet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|